Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ε.Π.Κ.Κρήτης:¨Τρίτεκνη Ηρακλειώτισα ,έσωσε όλη της την περιουσία με δικαστική απόφαση"

Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης ,  επί αιτήσεως αρ.πρωτ.1866/2013 δανειολήπτριας,   και αφού διαπίστωσε ότι απέτυχε ο προδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ των διαδίκων, με απόφασή του ,στα πλαίσια της προσωρινής διαταγής, ήρθε να δικαιώσει την Ιδιωτική υπάλληλο, μητέρα τριών ανηλίκων τέκνων, σώζοντας από τα καταδιωκτικά μέτρα και από τον πλειστηριασμό  ολόκληρη  την περιουσία  της. 


Συγκεκριμένα, και επί της υπόθεσης , πρόκειται  για δανειολήπτρια 36 ετών, έγγαμο, με σύζυγο  εποχιακά εργαζόμενο, η οποία είναι  οφειλέτης σε μία Τράπεζα ,αλλά σε τρία πιστωτικά προϊόντα (δύο στεγαστικά δάνεια και ένα καταναλωτικό)συνολικής οφειλής του ποσού που ανέρχεται στα 80.282,16 ευρώ.

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τα νέα φορολογικά μέτρα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Οικονομικών..


Το σύνολο των επιχειρηματικών τάξεων του Ηρακλείου σε αδυναμία να ανταποκριθούν στον καταιγισμό των φορολογικών μέτρων και προστίμων που επαπειλούνται με την τροποποίηση της φορολογικής νομοθεσιας ζητούν τις ακόλουθες τροποποιήσεις: 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...