Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Λεβαδειακός- ΟΦΗ 0-2

Ο στόχος της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα δεν απασχολεί πλέον, τον ΟΦΗ, που «βλέπει»… πλέι οφ μετά τη μεγάλη νίκη του με 2-0 επί του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, μετά το «τρίποντο» επί της Δόξας Δράμας και την πρόκριση επί του Παναιτωλικού στους «8» του Κυπέλλου, πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη της (δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) κι απέδειξε ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Απόφαση - «Χαστούκι» στις τράπεζες

«Χαστούκι» στην τακτική που εξακολουθούν να τηρούν πολλές τράπεζες, όσον αφορά την ικανοποίηση του εξωδικαστικού συμβιβασμού, αποτελεί των "τσουνάμι " των αποφάσεων των Ειρηνοδικείων της Χώρας, που όπως είναι γνωστόν, αποφασίζουν την δικαίωση των δανειοληπτών, ρυθμίζοντας τις οφειλές τους όπως το σημερινό οικονομικό τους "προφίλ " απαιτεί ,προστατεύουν από την διαδικασία της εκποίησης την κύρια κατοικία των , προτείνοντας κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις ,

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επιχείρηση μεταφοράς ναυτικού με Σούπερ Πούμα

Γιγαντιαία επιχείρηση μεταφοράς ναυτικού που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς είχαν πέσει χημικές ουσίες στα μάτια του... από Ελληνικό φορτηγό πλοίο που έπλεε νοτιοδυτικά της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έπειτα από συνεργασία του Κεντρικού Λιμεναρχείο Χανίων και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...