Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

22.46: Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.46 σε υποθαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης. 

H ΔΗΜΑΡ για την καταστροφή χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

Η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει τον κίνδυνο να μετατραπεί η Μεσόγειος και ειδικά η θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης σε περιβαλλοντική βόμβα, λόγω της καταστροφής των επικίνδυνων χημικών όπλων της Συρίας.


Ήδη, από τις 15 Ιανουαρίου ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης έχει καταθέσει ερώτηση προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Εξωτερικών για το θέμα.

Επιτροπή για χαρακτηρισμό του Σοκαρά, ως μαρτυρικού χωριού

Απάντηση Μιχελάκη στην παρέμβαση Αυγενάκη


Στις 31 Ιανουαρίου 2014, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, συγκροτήθηκε Επιτροπή για τον χαρακτηρισμό πόλεων και χωριών ως μαρτυρικών, και την εξέταση των σχετικών αιτημάτων, μεταξύ αυτών και του αιτήματος του Σοκαρά, μετά από συνεχείς πιέσεις του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τόσο στην προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, όσο και στην σημερινή ηγεσία.

Η νεαρή κρητικιά κοπέλα που συγκίνησε τους Κεφαλονίτες!

Μια όμορφη κοπέλα, άγνωστη στο νησί, που τριγυρνά τις τελευταίες ημέρες στο Ληξούρι, προκαλεί τη συγκίνηση των κατοίκων.


Πρόκειται για ένα όμορφο νεαρό κορίτσι από την Κρήτη, που χωρίς δεύτερη σκέψη βρέθηκε από το πρώτο λεπτό στο πλάι των σεισμοπαθών, για να τους προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά της. 

Κρήτη: Ένας οδηγός ταξί παρέδωσε πορτοφόλι με 700 ευρώ

Ένας οδηγός ταξί, στην Κρήτη, βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του ένα πορτοφόλι με το ποσό των 700 ευρώ και χωρίς δεύτερη σκέψη  προσπάθησε να το επιστρέψει στον κάτοχο του.

Ηράκλειο: Ψαράδες απέκλεισαν συμβολικά το λιμάνι της πόλης

Διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα οι ψαράδες της πόλης, οι οποίοι δεν συμφωνούν με την απόφαση της κυβέρνησης να τοποθετούνται δορυφορικά συστήματα καταγραφής και διαβίβασης πληροφοριών στις τράτες τους.

ΤΟ NANA BEACH HOTEL ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 25 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ” ΑΠΟ ΤΟ TRAVELLERS’ CHOICE 2014 ΤΟΥ TRIP ADVISOR


Το Nana Beach Hotel του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, απέσπασε μία ακόμη διάκριση από τα διαδεδομένα βραβεία του Trip Advisor «Travellers’ Choice 2014», αυτή τη φορά στην κατηγορία “Οικογένειες”. Το ξενοδοχείο, συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα 25 κορυφαία για οικογένειες σε όλη την Ελλάδα λαμβάνοντας τη 12η θέση, στο πλαίσιο πάντα των κριτικών των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...