Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κρήτη: Nεκρός ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κανιτάκης σε τροχαίο

O ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΙΤΑΚΗΣ (Δεξιά) με τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΟΥΚΑΚΗ του ΕΓΟΗ
 Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη και κυρίως η οικογένεια της ομάδας του ΕΓΟΗ μετά το τραγικό συμβάν που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής όπου τέσσερις φοιτητές που είναι παράλληλα και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου.

To αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 26χρονος και από την τραγική αυτή σύγκρουση υπήρξε ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας.

Ο νεκρός είναι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του ΕΓΟΗ (Α' Ερασιτεχνική κατηγορία) Κώστας Κανιτάκης και τραυματίες είναι οι άλλοι τρεις φοιτητές που παίζουν στην ομάδα των Ασιτών.
Σε πιο σοβαρή κατάσταση από τους τρεις βρίσκεται ο Μανώλης Ζουριδάκης που έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και κάταγμα στο κεφάλι, ενώ ο Μανώλης Φάρκωνας νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική προληπτικά και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Όσο για τον Γιώργο Ιατράκη δεν έχει κάτι το σοβαρό όμως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όσο για τον 26χρονο οδηγό του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε και αυτός στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Μετά από αυτό το τραγικό συμβάν μετά από κοινό αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης προς την ΕΠΟ ζητήθηκε η αναβολή της 24ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος που ήταν να διεξαχθεί αυτή την Κυριακή.

Το αίτημα μετά από κάποιες διαβουλεύσεις έγινε δεκτό από την πλευρά της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΟ και η 24η αγωνιστική όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή όλης της 24ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος αναφέρει τα εξής :

"Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται η αναβολή όλων των αγώνων του 10ου ομίλου Δ' Εθνικής, λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμού τεσσάρων παικτών του σωματείου Ασίτες".

Οδύνη για τον 18χρονο Κώστα Κανιτάκη

Οδύνη επικρατεί στην Κρήτη για τον χαμό του 18χρονου Κώστα Κανιτάκη, ο οποίος έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα.

Ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Εργοτέλη, μεταπήδησε σε αυτές του Καλτσέτο και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο ΕΓΟΗ της Α1 Ηρακλείου. Η νεκρώσιμη ακολουθία για γίνει την Κυριακή (13/5).

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalo taxidi kai as mhn se gnwrisa pote!!! kouragio sthn oikogeneia tou kai as einai elafri to xwma pou tha se skepasei!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ? ΣΕΛΑΤΡΕΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o odhgos tou smart den exei onoma oloi oi alloi eixan ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφος και μεσα και εξω , ο,τι και να πει κανεις πια δεν ειναι αρκετο ...
    Καλο ταξιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...