Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΧΑΝΙΑ: «Τσακωτοί» με τα σπρέι στα χέρια

Σε σύλληψη δύο νεαρών «καλλιτεχνών» προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα άνδρες της Ασφάλειας Χανίων.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 16 και 20 ετών, αποπειράθηκαν να κάνουν graffiti στους τοίχους του κτιρίου που στεγάζεται ο ΟΤΕ, αλλά έγιναν άμεσα αντιληπτοί, μιας και εκείνη την ώρα οι ανωτέρω αστυνομικοί περιπολούσαν το σημείο.

Στην έρευνα που ακολούθησε στα σακίδια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φιάλες σπρέι και δύο τετράδια με σχέδια graffiti.
http://www.flashnews.gr

Ρέθυμνο: Νέα δεδομένα για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας...

Ασκήθηκαν διώξεις σε τρεις γιατρούς...

Τρεις γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και έχουν κληθεί από τον εισαγγελέα Ρεθύμνου Αθανάσιο Μαρνέρη να καταθέσουν για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη.

Πρόκειται για νέα δεδομένα στην υπόθεση η οποία συγκλόνισε την τοπική κοινωνία το Πάσχα που μας πέρασε, όταν η 16χρονη Στέλλα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από κατανάλωση αλκοόλ, που σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που την εξέτασαν απέβη μοιραία για τη ζωή της και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Αύξηση του τουρισμού λόγω ...ταινίας


Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για τον τουρισμό στα Μάλια, από την προβολή της ταινίας "The Inbetweeners Movie» που περιγράφει... τις περιπέτειες μιας παρέας 4 φίλων που έρχονται για διακοπές στη περιοχή, έχουν ήδη καταγραφεί. Σύμφωνα με το travel daily news, ύστερα από την κυκλοφορία της ταινίας "The Inbetweeners Movie", η νεανική βρετανική λέσχη Club 18-30 είδε αύξηση στις αναζητήσεις διακοπών για clubbing στα Μάλια της Κρήτης.

Ειδικοί του τουρισμού μάλιστα αναμένουν ότι η ταινία θα καθορίσει την τάση για ταξίδια στις νεαρές ηλικίες για το 2012. "Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον από ποτέ για τα Μάλια από την προβολή της ταινίας την περασμένη εβδομάδα", δήλωσε ο Russell Whitton, εμπορικός διευθυντής του Club 18-30. "Αν και έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από την κυκλοφορία της ταινίας, είναι ένα θετικό σημάδι ότι τα Μάλια θα είναι ο πιο in τόπος για τους νέους παραθεριστές το 2012".

Χάρη στην πληθώρα των κλαμπ με διάσημους DJs, τα μοδάτα μπαρ και τις όμορφες, αμμώδεις παραλίες, τα Μάλια είναι ήδη ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη.
Πολλοί νέοι επιλέγουν να κλείσουν τις διακοπές τους μέσω του Club 18-30, του μεγαλύτερου εξειδικευμένου στην νεολαία Tour Operator στη Βρετανία. Το Club 18-30 συνεργάστηκε με τη νέα ταινία, η οποία βασίζεται στη βραβευμένη κωμική σειρά του Channel 4. Με τη συνεργασία αυτή 100 εκπρόσωποι του Club 18-30 και προσωπικό λιανικών πωλήσεων συμμετείχαν ως κομπάρσοι στην ταινία. Να σημειωθεί ότι, όπως παρουσίασε το flashnews.gr, η ταινία αναδεικνύεται ως η πιο εμπορική βρετανική κωμωδία όλων των εποχών καθώς το τριήμερο από 19 έως 21 Αυγούστου, οι εισπράξεις από τους βρετανικούς κινηματογράφους έφτασαν τα 21 εκ. δολαρια σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στο βρετανικό μποξ όφις.
flashnews.gr
Enhanced by Zemanta

O I. Μιχελογιαννάκη για τον Κανονισμό της Βουλής και την ατιμωρησία πολιτικών


Ο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης μαζί με έντεκα ακόμα συναδέλφους...
βουλευτές συνυπέγραψαν επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής και ζητούν αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής, προκειμένου να μην διευκολύνεται η ατιμωρησία των πολιτικών προσώπων και κυρίως των υπουργών ή των πρώην υπουργών.

Στην επιστολή τους, που κοινοποιήθηκε και στον γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο, οι δώδεκα βουλευτές ζητούνε την κατάργηση της μυστικότητας των ψηφοφοριών που κρίνουν την παραπομπή των πολιτικών προσώπων στη Δικαιοσύνη για αδικήματα υπουργικής ευθύνης, καθώς και την θέσπιση μεγίστου χρονικού ορίου ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών.

Την επιστολή συνυπογράφουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Οικονόμου, Βουδούρης, Γιαννακοπούλου, Κεφαλίδου, Παρασύρης, Βούγιας, Αμοιρίδης, Κατσούρας, Καρανίκας, Θεοχάρη και Γιοματζίδης.

Ένα αρχαίο θέατρο βγαίνει στο φως


Στο επίκεντρο Αμερικανών αρχαιολόγων και άλλων επιστημόνων ειδικών για τον εντοπισμό ναυαγίων και αρχαιοτήτων βρίσκονται τα βόρεια παράλια του Ηρακλείου.Εξειδικευμένοι επιστήμονες του ινστιτούτου Γούστοκ το οποίο υπάγεται στο παγκοσμίου φήμης ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) θα βρεθούν τον επόμενο μήνα στο Ηράκλειο όπου θα ξεκινήσουν υποθαλάσσιες έρευνες για τον εντοπισμό ναυαγίων και αρχαιοτήτων στη θαλάσσια περιοχή από τη Χερσόνησο μέχρι και την Αγία Πελαγία.

http://erroso.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...