Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Κρήτη: Έκλεισε το πρώτο μεγάλο deal των Κινέζων - Τι θέλουν να φτιάξουν στην Κνωσσό!

Τελικά οι Κινέζοι δεν έρχονται με πολυπληθείς αντιπροσωπείες μόνο για τουρισμό, ελαιόλαδο και…προσκύνημα στην Κνωσσό! Έρχονται και για να επενδύσουν!


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, σύντομα θα επισφραγιστεί και τυπικά η πρώτη μεγάλη συμφωνία με Κινέζους επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα. Η εξαγορά αφορά συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο Βάμο Χανίων για το οποίο η κινέζικη εταιρεία έχει ήδη συμφωνήσει και προυπογράψει.

Το συγκρότημα ανήκε σε γνωστό επιχειρηματία ο οποίος πλέον δεν μπορούσε να σηκώσει το οικονομικό βάρος της συγκεκριμένης επιχείρησης και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πια στην Ελλάδα τα κεφάλαια κίνησης που θέλει μια επιχείρηση.

Με τη μεσολάβηση μεγάλου πιστωτικού φορέα έκλεισε η συμφωνία με τους Κινέζους οι οποίοι θέλουν το ξενοδοχειακό συγκρότημα- με έντονα τοπικά χαρακτηριστικά και σε εκπληκτικής ομορφιάς τόπο- για να φέρνουν συμπατριώτες τους να κάνουν εδώ διακοπές.

«Αυτή η συμφωνία είναι ουσιαστικά κλεισμένη. Τώρα θέλουν κι άλλα, ενδιαφέρονται για ανάλογα συγκροτήματα σε όλη την Κρήτη» ανέφερε στο cretalive.gr, παράγων που γνωρίζει το χρυσό ντιλ. Φαίνεται επίσης ότι η προσπάθεια των Κινέζων να μπουν στην τοπική αγορά δεν είναι άσχετη και με τις κινήσεις που κάνουν κι άλλα γραφεία τους, όπως εκείνο που έχει ετοιμάσει το πρόγραμμα ‘Rose weddings’.

Είναι οι ομαδικοί γάμοι Κινέζων ήδη στα Χανιά δεκαέξι ζευγάρια Κινέζων θα παντρευτούν συγχρόνως λίγο μετά το Πάσχα, με όλες τις επισημότητες, σε ρομαντική περιοχή με φόντο τη θάλασσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...