Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για το Επίδομα ανεργίας σε εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Να αποκτήσουν δικαίωμα για χορήγηση του επιδόματος ανεργίας περισσότεροι επαγγελματίες ζήτησε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης από τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας  με παρέμβαση του στην Βουλή επισημαίνοντας πως  πρέπει  να προβλεφτεί  και η κάλυψη από τον Λογαριασμό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των άνεργων εμπόρων και επαγγελματιών που έχουν υπαχθεί σε διακανονισμό των οφειλών τους.

Το πλήρες κείμενο της παρέμβασης έχει ως εξης:

Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,5%

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 25% με αναγωγή έναντι 22,5% της ΝΔ δίνει πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που διεξήχθη για το bankingnews.gr.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης : «Όχι στην δίωξη φοιτητών»

 Όταν η παιδεία βρίσκεται σε κρίση, λύση δεν είναι οι διώξεις φοιτητών. Δυστυχώς, η κατάσταση στο χώρο  της παιδείας χαρακτηρίζεται ως άκρως επικίνδυνη. Την ώρα που τα πανεπιστήμια είναι κλειστά εδώ και εβδομάδες με τους γονείς, παρά τα χαράτσια, τους φόρους, τις ληστρικές επιδρομές σε μισθούς και συντάξεις, να προσπαθούν να συντηρήσουν ένα δεύτερο σπίτι, χωρίς αντίκρισμα παιδείας για τα παιδιά τους, την ώρα που αρκετοί φοιτητές διακόπτουν τις σπουδές τους για οικονομικούς λόγους και ελάχιστοι είναι οι φοιτητές που  δικαιούνται δωρεάν σίτιση και διαμονή σε εστία, έχουμε διώξεις φοιτητών, επειδή «τόλμησαν» να αγωνιστούν για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...