Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αυγενάκης: Επεισόδιο 3 και όχι Ζάππειο 3 το παραλήρημα του Σαμαρά

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τη Δημοκρατική Συμμαχία Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο:


Επεισόδιο 3 και όχι Ζάππειο 3 θα έπρεπε να λέγεται και το σημερινό παραλήρημα του Αντώνη Σαμαρά. Άλλη μία παρουσίαση ανεδαφικών λύσεων διανθισμένη με μπόλικο λαϊκισμό, υπό το δημοσκοπικό άγχος. Σαν άλλος μαθητευόμενος μάγος προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό ότι θα βγούμε από τη κρίση, χωρίς σκληρή δουλειά. Όπως και στα ...επεισόδια 1 και 2, φυσικά δεν πείθει κανέναν.

ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα.

Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι.

Σημαντική μερίδα των υποψηφίων ήταν μέχρι πρότινος στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά πολλοί ήταν είτε ανένταχτοι είτε προέρχονται και από άλλους κομματικούς χώρους.

Τέλος η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ανακοινώνει ότι το ποσοστό των γυναικών που συμμετέχουν είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αυτού που προβλέπει η νομοθεσία αφού φτάνει το 40,55 %.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας και στη Λάρισα και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Χάρης Καστανίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης.
 

Φωτιά σε Ι.Χ στην οδό Θερίσου στα Χανιά

Ολοσχερώς καταστράφηκε ένα Ι.Χ αυτοκίνητο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτό στην οδό Θερίσου στα Χανιά.  


Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη προς το παρόν αιτία στο όχημα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, ενώ στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Χανίων με 4 άνδρες .

Η κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε άμεσα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...