Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μάξιμο Σενετάκη ή Γρηγόρη Πασπάτη θέλει για Δήμαρχο η Νέα Δημοκρατία


Το Μάξιμο Σενετάκη θέλει για Δήμαρχο η τοπική Νέα Δημοκρατία, που εξέφρασε και ανοιχτά την πρόθεση της, να κατέβει ο βουλευτής υποψήφιος. 


Η πρόταση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Κώστα Ζωντανού στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και συγκέντρωσε πολύ θετικές κριτικές. Εκτός από το Μάξιμο Σενετάκη, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Γρηγόρη Πασπάτη, το οποίο γενικά έχει συζητηθεί και ακούγεται πολύ.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Διάσωση" από τα χρέη για συνταξιούχο πυροσβέστη

Μία απόφαση Σταθμό , εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως Λασιθίου. βάσει της οποίας διαγράφονται – «κουρεύονται τα τραπεζικά χρέη» υπερχρεωμένου ζευγαριού, κατά 60% και 40% αντίστοιχα , αλλά και σώζεται η μοναδική κατοικία , κυριότητας της συζύγου, και αγροτεμάχια και αυτοκίνητα, από την εκποίηση σε υπερχρεωμένο ζευγάρι (57 και 55 ετών αντίστοιχα), με δύο ενήλικα παιδιά, τα οποία εργάζονται , το ένα συγκατοικεί μαζί τους ,δεν τους βαρύνουν, αλλά και δεν μπορούν οικονομικά να συνεισφέρουν.

Χανιά - 3000 Αη Βασίληδες ξεχύθηκαν στην πόλη για το Santa run

"Κοκκίνησαν" σήμερα τα Χανιά από τους 3000 Αη Βασίληδες οι οποίοι, έδωσαν το παρόν στο Santa Run και αψηφώντας την...

έντονη βροχόπτωση, ξεχύθηκαν στην πόλη για να τρέξουν τα πιο όμορφα και διασκεδαστικά 3,5 χιλιόμετρα της ζωής τους με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με προβλήματα υγείας.


Η πόλη μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι και η προσέλευση του κόσμου, όπως δήλωσε στο Flashnews.gr μέλος της πρωτοβουλίας του Santa Run, κ. Κυριακουλάκης, είναι πρωτοφανής παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Χανιά: «Αντάρτικο» των εμπόρων για να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή

Παρά την αντίθετη απόφαση του αντιπεριφερειάρχη - Ο Εμπορικός Σύλλογος ανακοίνωσε ότι τα εμπορικά θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 18:00

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε «αντάρτικο» για τη λειτουργία των καταστημάτων τους την προσεχή Κυριακή παρά το γεγονός ότι ο αντιπεριφερειάρχης δεν έχει δώσει τη σχετική έγκριση εμφανίζονται οι καταστηματάρχες των Χανίων.

Αγ. Νικόλαος: Γιατρός πέθανε... ενώ εφημέρευε

Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, δεν έγινε δυνατό να κρατηθεί στη ζωή

Την τελευταία του πνοή, άφησε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, γιατρός του Νοσοκομείου Νεαπόλεως, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής και ενώ εφημέρευε υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, όπως αναφέρει το flashnews.

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή σε Ηράκλειο και Αγ. Νικόλαο

Παρά το γεγονός ότι στο εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων δεν προβλέπεται το άνοιγμά τους, στο Ηράκλειο οι καταστηματάρχες αποφάσισαν να μην κλείσουν τα μαγαζιά τους την ημέρα εκείνη.


Η αγορά του Ηρακλείου όπως επίσης και του Αγίου Νικολάου θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, και αφορά τα καταστήματα έως 250 τ.μ.

Στην Κρήτη διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες τον επόμενο Μάρτιο

Ένα σημαντικό διεθνές αθλητικό γεγονός που θα προβάλλει παράλληλα τον τουρισμό, το περιβάλλον και την φύση της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο με την συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης. 


Πρόκειται για το διεθνή ποδηλατικό γύρο Κρήτης που θα διεξαχθεί στο νησί μας από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου 2013 και θα συμπεριλαμβάνει 4 συνολικά ΕΤΑΠ-διαδρομές που θα διασχίσουν όλο το νησί.

Άρωμα εκλογών: Στην Κρήτη σήμερα ο Κώστας Ζωντανός

Άρωμα εκλογών φαίνεται πως φέρνει μαζί του ο Αναπληρωτής Γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ κ. Κώστας Ζωντανός, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Κρήτη. Ο κ. Ζωντανός θα επισκεφθεί το πρωί τα νοσοκομεία του Ηρακλείου Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ, ενώ το απόγευμα θα παρευρεθεί στην συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου και σε δείπνο με τοπικά στελέχη του κόμματος.


Τα στελέχη του κόμματος δίνουν πανηγυρικό τόνο στην επίσκεψη Ζωντανού θέλοντας να εκμεταλλευτούν το επικοινωνιακό κενό των ημερών. Η επίσκεψη του κ. Ζωντανού παράλληλα, ενισχύει τα σενάρια για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αρνητική πρωτιά για την Κρήτη -Οι έφηβοι αντί για... γάλα πίνουν αλκοόλ

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως η κατανάλωση αλκοόλ στους μαθητές έχει αυξηθεί σημαντικά στην Κρήτη.


Μάλιστα, αρκετά είναι τα περιστατικά εφήβων που καταλήγουν στα επείγοντα των νοσοκομείων τα τελευταία χρόνια ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Οι περισσότεροι μαθητές, οι οποίοι έχουν μεθύσει περισσότερες από τρεις φορές, βρίσκονται σε περιοχές του Βορείου Αιγαίου, της Κρήτης και της Μακεδονίας.
Ειδικότερα και σε ότι αφορά στην Κρήτη:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...