Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Άρωμα εκλογών: Στην Κρήτη σήμερα ο Κώστας Ζωντανός

Άρωμα εκλογών φαίνεται πως φέρνει μαζί του ο Αναπληρωτής Γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ κ. Κώστας Ζωντανός, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Κρήτη. Ο κ. Ζωντανός θα επισκεφθεί το πρωί τα νοσοκομεία του Ηρακλείου Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ, ενώ το απόγευμα θα παρευρεθεί στην συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου και σε δείπνο με τοπικά στελέχη του κόμματος.


Τα στελέχη του κόμματος δίνουν πανηγυρικό τόνο στην επίσκεψη Ζωντανού θέλοντας να εκμεταλλευτούν το επικοινωνιακό κενό των ημερών. Η επίσκεψη του κ. Ζωντανού παράλληλα, ενισχύει τα σενάρια για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Παρά το θετικό κλίμα που θέλουν τα στελέχη να περάσουν προς τα έξω, προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει ο κ. Ζωντανός στις συζητήσεις που θα έχει με στελέχη το βράδυ αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς δεν έχει ακουστεί επίσημα κάποιο όνομα με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από εκείνο του κ. Σεραφείμ Τσόκα στην Περιφέρεια, ο οποίος δεν κατάγεται όμως από το νησί.Φαίνεται πως η αυριανή σύσκεψη θα γίνει σε παρόμοιο κλίμα με αυτό της προηγούμενης ΝΟΔΕ όπου υπήρχαν πολλές ερωτήσεις σε σχέση με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά καμία απάντηση.

Στη γενικολογία προβλέπεται ότι θα καταφύγει και ο κ. Ζωντανός για το θέμα, μιας και η ουσιαστική έλλειψη στελεχών στη Νέα Δημοκρατία που να ενδιαφέρονται για την τοπική αυτοδιοίκηση εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα στην Κρήτη.

 prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...