Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Νεκρός για μέρες στο σπίτι του 57χρονος

Ένα μακάβριο μυστικό "έκρυβε" η ερμητικά κλειστή πόρτα του σπιτιού στην περιοχή της Αγίας Τριάδας... Στο σπίτι για μέρες κείτονταν νεκρός ένας 57χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε περίπου στις 03.30 τα ξημερώματα από συγγενικό του πρόσωπο.

Η κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης στην οποία βρισκόταν το πτώμα αποδεικνύει ότι ο άτυχος 57χρονος είχε "φυγεί" πριν αρκετές ημέρες, γράφει το cretalive.gr

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ ο τραγικός χαμός του άνδρα χαρακτηρίζεται αιφνίδιος θάνατος.

Ηράκλειο: Την αγαπούσε και την "έκλεψε"

Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου δύο γονείς έφτασαν στην Ασφάλεια Ηρακλείου και κατήγγειλαν ότι η 14χρονη κόρη τους έχει πέσει θύμα αρπαγής από έναν 21χρονο... 


Η ανήλικη κοπέλα φαίνεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον 21χρονο, μια σχέση την οποία δεν ενέκριναν οι συγγενείς της.

Όπως γράφει το flashnews.gr οι γονείς της 14χρονης αντιλήφτηκαν ότι έλειπε από το σπίτι τη Μεγάλη Τρίτη και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Ύστερα από τέσσερις ημέρες, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου οι γονείς αποφάσισαν να καταφύγουν στις αρχές και δήλωσαν την αρπαγή της από τον 21χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια κατάγεται από περιοχή έξω από το Ηράκλειο, από κλειστή κοινωνία και δεν θέλησε να ενεργήσει αμέσως ώστε το θέμα να μην πάρει διαστάσεις και "στιγματιστεί" το κορίτσι ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος είναι γνώριμος στις αστυνομικές αρχές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό αν η 14χρονη έχει φύγει με τη θέλησή της με τον 21χρονο ή αν αυτός την πίεσε να διαφύγουν μαζί, αν πρόκειται δηλαδή για εκούσια ή ακούσια αρπαγή.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια ακόμη υπόθεση με ειδύλλιο που οδήγησε τους πρωταγωνιστές του να "κλεφτούν".

Καμπάνα έπεσε πάνω σε 14χρονο

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένα παιδί 14 ετών, πάνω στον οποίο έπεσε η καμπάνα της Εκκλησίας λίγο μετά την Ανάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το Cretalive.gr, υπό άγνωστες συνθήκες, το σείστρο της καμπάνας της εκκλησίας αποκολλήθηκε από το καμπαναριό κι έπεσε πάνω σε ένα 14χρονο αγόρι, που για κακή του τύχη βρισκόταν εκείνη τη στιγμή από κάτω.

Το σείστρο τραυμάτισε το παιδί, αλλά δεν κινδύνευσε η ζωή του, καθώς πέρασε «ξυστά» από δίπλα του.

Πριν από περίπου 30 χρόνια, στην ίδια εκκλησία στον οικισμό Σίβα του Δήμου Φαιστού είχε σημειωθεί το ίδιο ατύχημα, χτυπώντας έναν άνθρωπο, ο οποίος ως σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ανοίγει το φαράγγι της Σαμαριάς


Ξεκινά αύριο Δευτέρα του Πάσχα, 16 Απριλίου η λειτουργία του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς από τη νότια είσοδο (Αγιά Ρουμέλη) για τα δύο πρώτα χιλιόμετρα, μετά από απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Ωστόσο, στον «αέρα» βρίσκεται το θέμα της πρόσληψης εποχικού προσωπικού για τη φύλαξη του Δρυμού, όπως και της ιατρικής κάλυψης των επισκεπτών, παρά το γεγονός ότι απομένουν μόλις 16 ημέρες από το «άνοιγμα» ολόκληρου του Δρυμού.

α προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς είχαν αναδειχθεί σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί πριν από μία εβδομάδα σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Προβλήματα που αφορούσαν κυρίως την έλλειψη εποχικού προσωπικού για τη φύλαξη του Εθνικού Δρυμού και την ιατρική κάλυψη των επισκεπτών, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία μέριμνα για πρόσληψη γιατρών που θα βρίσκονται μέσα στη Σαμαριά και στην Αγιά Ρουμέλη.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...