Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Παγκρήτιος ξεσηκωμός για τα χημικά της Συρίας – Αύριο όλοι στην Σούδα


Δεν έχει προηγούμενο η κινητοποίηση που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα για το παγκρήτιο συλλαλητήριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής , στο εμπορικό τμήμα του λιμανιού της Σούδας, για το θέμα της καταστροφής των χημικών της Συρίας καταμεσής της Μεσογείου.

Δεκάδες είναι τα ψηφίσματα από το σύνολο των φορέων που καλούν όλους τους πολίτες να συγκεντρωθούν στην Σούδα.

Σύσσωμοι οι Δήμοι, η Εκκλησία, κόμματα, παρατάξεις, σύλλογοι και σωματεία, από όλους στους τομείς έχουν ξεσηκωθεί με έναν στόχο.

Η κραυγή αγωνίας για το μέλλον της Μεσογείου να φτάσει μέχρι την Αθήνα, τις Βρυξέλλες αλλά και ακόμη πιο μακριά.

Μέχρι και κρουαζιερόπλοια υπηρεσιών 7 αστέρων στα Χανιά το 2014

Παρά την μείωση των μεγεθών της κρουαζιέρας για το 2014, το λιμάνι της Σούδας και τα Χανιά διατηρούν τη δυναμική τους αν λάβουμε υπόψη ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί 39 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων, μεταξύ των οποίων 6 νέες εταιρείες διαχείρισης μικρών αλλά ιδιαίτερα πολυτελών κρουαζιερόπλοιων (ακόμη και 7 αστέρων υπηρεσιών) που διαθέτουν επιβάτες υψηλής εισοδηματικής τάξης και αγοραστικής δύναμης με αντίστοιχο αναμενόμενο οικονομικό όφελος για τα Χανιά.

Αυτό αναφέρει ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κωνσταντίνος Μπροκαλάκης, δίνοντας ταυτόχρονα στοιχεία για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα Χανιά το 2014 αλλά κάνοντας και έναν απολογισμό για τον τομέα της κρουαζιέρας και την κατάσταση που επικρατεί διεθνώς, επηρεάζοντας και την "τοπική αγορά".

Δημοσκόπηση: Σε ποιες περιοχές προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ποιες η ΝΔ

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική και προβάδισμα ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία στις Ευρωεκλογές- Πέμπτο κόμμα το Ποτάμι στην Αττική, τρίτο στην Κεντρική Μακεδονία


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής και προβάδισμα της ΝΔ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις Ευρωκλογές δείχνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής». 

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης , δήλωσε:


Στόχος όλων μας , δεν μπορεί να είναι άλλος από την οριστική εκρίζωση του εκφοβισμού, διαδικτυακού και μη, που στοιχειώνει και απειλεί τις ψυχές και τις ζωές των μαθητών, των παιδιών μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...