Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Στην Κρήτη με το χλιδάτο γιοτ της η βασίλισσα του Μπαχρέιν

 
Στο λιμάνι του Κισάμου κάταω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει αγκυροβολήσει η πολυτελής θαλαμηγός My Alwaeli στην οποία επιβαίνει η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 


Το πολυτελές γιοτ έφτασε στο λιμάνι του Κισάμου το βράδυ της Δευτέρας. Το ταξίδι ξεκίνησε νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας απο το Φάληρο του Πειραιά, ενώ στην συνέχεια τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν, σύμφωνα με το Flashnews.gr επισκέφθηκαν την Ανάφη, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.


(φωτο : Ιωάννης Παπαδάκης - sadentrepese.blogspot.gr)

Enhanced by Zemanta

Χανιά: Το κρουαζιερόπλοιο ''Celebrity Constellation'' σκόρπισε χαμόγελα στην τοπική αγορά!

Celebrity Constellation
Celebrity Constellation (Photo credit: Brian Digital)

Το πλωτό παλάτι που βλέπετε στη φωτογραφία μεταφέρει πάνω από 2.000 τουρίστες, που τις προηγούμενες μέρες παραθέριζαν στην Σαντορίνη...


Ένα πλωτό παλάτι με πάνω από 2.000 επισκέπτες έδεσε το πρωί στο λιμάνι της Σούδας προερχόμενο από τη Σαντορίνη.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation το οποίο έφτασε για μια σύντομη 'φθινοπωρινή" επίσκεψη στα Χανιά και θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι τις 17.00 το απόγευμα, όπου έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει.

To υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα συνεχίσει το ταξίδι του για την Κωνσταντινούπολη μεταφέροντας συνολικά 2070 επιβάτες και 944 άτομα πλήρωμα.
Enhanced by Zemanta

Εξελιγμένο σύστημα επικοινωνιών για περιστατικά έκτακτης ανάγκης απέκτησε η Κρήτη

Παρουσιάστηκε σήμερα Τρίτη στην περιφέρεια Κρήτης το πρωτοποριακό -όπως χαρακτηρίσθηκε- σύστημα «ΤΕΤΡΑ», που ενισχύει τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας στο νησί, διασφαλίζοντας την απόρρητη και απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων στο νησί για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων και περιστατικών.

Το σύστημα επικοινωνιών TETRA έχει αναπτυχθεί χωροταξικά σε όλη την Κρήτη, καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας των φορέων Πολιτικής Προστασίας και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013».

«Είμαστε η πρώτη περιφέρεια πανελλαδικά που εγκαθιστάμε και λειτουργούμε ένα ενιαίο σύστημα επικοινωνίας μεταξύ Αυτοδιοίκησης, Σωμάτων Ασφαλείας, υπηρεσιών και εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, όπως είναι οι φυσικές καταστροφές, ό μη γένοιτο», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο, εύχρηστο, λειτουργικό, δοκιμασμένο στην πράξη, υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης, η ομιλία ψηφιοποιείται, κωδικοποιείται και κρυπτογραφείται σε πολλά επίπεδα, καθιστώντας πρακτικά αδύνατη την συνακρόαση και κάνοντας αδύνατη την κακόβουλη παρεμβολή στις ραδιοεπικοινωνίες του δικτύου TETRA. Ακόμη, υπογράμμισε ότι από τη λειτουργία του συστήματος θα ωφεληθεί εν δυνάμει όλος ο πληθυσμός της Κρήτης, αλλά και τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται και διαμένουν στο νησί.

Εξάλλου, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης Αλέκος Ξωμεριτάκης, επισήμανε ότι το TETRA δίνει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων, για την αντιμετώπιση μια δύσκολης κατάστασης, ενός έκτακτου γεγονότος, σημειώνοντας ακόμη πως ο σχεδιασμός και η επέμβαση είναι το πιο βασικό κομμάτι σε μια επιχείρηση αντιμετώπισης ενός συμβάντος, και το σύστημα αυτό διασφαλίζει το ευαίσθητο κομμάτι της επικοινωνίας.

Πιο ευαίσθητοι οι Κρητικοί στο θέμα των μεταμοσχεύσεων

Της Κατερίνας Μηναδάκη

Το θέμα των μεταμοσχεύσεων φαίνεται ότι δεν έχει πάψει να απασχολεί τους αρμόδιους σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Ωστόσο η οικονομική ένδεια φαίνεται ότι έχει παίξει το ρόλο της και σε αυτόν τον εξαιρετικά σημαντικό τομέα. Μιλώντας στο Σκάι Κρήτης η συντονίστρια των μεταμοσχεύσεων στο Ηράκλειο κα. Μιράντα Αναστασάκη αναφέρθηκε εκτενώς στις δωρεές οργάνων που έγιναν από νοσοκομεία της Κρήτης μέσα στη χρονιά που πέρασε αλλά και στο πρόβλημα που καταγράφεται σε πανελλήνιο επίπεδο με τους δότες.

Το πιθανότερο σε αυτή τη ζωή είναι να γίνουμε ... λήπτες παρά δότες οργάνων. Αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτόμαστε! Στην Κρήτη – τώρα- είμαστε σε αρκετά καλά επίπεδα με 6 δωρεές οργάνων από νοσοκομεία της Κρήτης τον προηγούμενο χρόνο. Αλλά θα πρέπει να δούμε και τα στοιχεία από όλη την Ελλάδα όπου το 2012 είχαμε 7,6 δότες ανά εκατομμύριο πληθυσμού, ενώ για το 2013 έχουμε μέχρι το Νοέμβριο 4,2 δότες ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Έχουμε δηλαδή μία πτώση της τάξης του 40% . Για να καταλάβετε τα στοιχεία που σας δίνω, η Πορτογαλία έχει 30 δότες ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Υπάρχει μία τεράστια διαφορά με την Ελλάδα που έχει σχέση με τη μη ευαισθησία και με τη στάση της πολιτείας,τόνισε η κα. Αναστασάκη.

Σύμφωνα με την συντονίστρια μεταμοσχεύσεων τα αίτια που κάποια πράγματα στην Ελλάδα έχουν μείνει πίσω είναι γιατί δε δίνονται χρήματα για καμπάνιες από το αρμόδιο υπουργείο κι έτσι ο πολίτης δε δέχεται πια τα ίδια ερεθίσματα. Έχουν μειωθεί σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα – δυστυχήματα από όπου μπορούσε να γίνει άντληση οργάνων αφού υπάρχουν προϋποθέσεις για αυτό. Προς Θεού δε θέλουμε τροχαία για να έχουμε δωρεές οργάνων ... Επίσης ρόλο στη μείωση της δωρεάς οργάνων έχει παίξει ακόμα και το γεγονός ότι 400 κρεβάτια εντατικής στη χώρα παραμένουν κλειστά οπότε σοβαρά ασθενείς μεταφέρονται σε κλινικές όπου και καταλήγουν, οπότε δε μπορούν να γίνουν δότες. Επίσης ο λανθασμένος τρόπος προβολής του θέματος έχει παίξει το δικό του ρόλο. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να γίνει καμία δωρεά χωρίς τη συναίνεση των συγγενών. Και βέβαια θα πρέπει να πω ότι οι Έλληνες είναι εγωιστές ... δε δίνουν τίποτα! Είναι θέμα νοοτροπίας που μπορεί να έχει ήδη βελτιωθεί αλλά μπορεί ακόμα περισσότερο...

Είναι εντυπωσιακό, σύμφωνα με την κα. Αναστασάκη, το γεγονός ότι τα χρήματα που δαπανά το Ελληνικό κράτος στη θεραπεία και στις αγωγές ασθενών που χρειάζονται κάποια μεταμόσχευση είναι πολλά περισσότερα από το να έκαναν μία μεταμόσχευση. Μόνο πόσοι άνθρωποι είναι στη χώρα μας στον τεχνητό νεφρό αν σκεφτεί κανείς, δε θα πρέπει να σκεφτεί δεύτερη φορά μπροστά σε μία τέτοια απόφαση ... Χρειάζεται παιδεία και αλλαγή νοοτροπίας αλλά πάνω και πέρα από όλα, χρειάζεται αγάπη προς τον άλλο και όχι μόνο αγάπη προς τον εαυτό μας.prismanews.gr

Κλείνουν δωμάτια από τώρα για το 2014 οι τουρίστες στην Κρήτη

Η πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό στην Κρήτη που κλείνει και επίσημα σε λίγες μέρες, πρόκειται να έχει και συνέχεια την επόμενη σεζόν, αφού τα μηνύματα είναι άκρως θετικά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τάση που επικράτησε ειδικά φέτος, με τους τουρίστες να επιλέγουν για να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και την Κρήτη, θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Στο συμπέρασμα αυτό μπορεί να οδηγηθεί κανείς αν αναλογιστεί ότι οι προκρατήσεις στα ξενοδοχεία των Χανίων από το εξωτερικό (και συγκεκριμένα τη Σκανδιναβία) έχουν αυξηθεί κατά 20%!

Την ίδια ώρα Αυστριακοί και Ρώσοι συνεχίζουν να έχουν στην... καρδιά τους την Κρήτη, αφού και από εκείνες τις χώρες, το ενδιαφέρον για διακοπές το επόμενο καλοκαίρι είναι μεγάλο.



rethymnoguide.gr

Δον Κιχώτες από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης για τη χειμερινή περίοδο 2013–2014 θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση για παιδιά ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ βασισμένο στο μυθιστόρημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες Δον Κιχώτης σε διασκευή Γλύκας Στόιου.

Θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και θα πάμε στη μακρινή Ισπανία του 16ου αιώνα. Σε ένα μικρό χωριό στην ξακουστή επαρχία της Μάντσας. Εκεί που ζει ένας Ισπανός άρχοντας, φτωχός σε λεφτά, αλλά πλούσιος σε φαντασία. Το όνειρό του είναι να γίνει περιπλανώμενος ιππότης και να υπερασπιστεί το δίκαιο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Αποφασίζει λοιπόν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο Δον Κιχώτης του Μιγκέλ ντε Θερβάντες εισβάλλει στη φαντασία της Γλύκας Στόιου και συμπαρασύρει στο ιπποτικό του ταξίδι το Σάντσο Πάντσα, τη Δουλτσινέα, έναν κουκλοπαίκτη με τη μαϊμού του, μια πεταλούδα, ένα πουλί και πολλούς ακόμα φίλους του. Στη διαδραστική παράσταση που ετοιμάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης για τα παιδιά, θα συναντήσουμε ήρωες που αναζητούν την περιπέτεια στους δρόμους της δικαιοσύνης σαν άλλοι Δον Κιχώτες.

Η σκηνοθεσία είναι της Γλύκας Στόιου. Η Στέλλα Σκορδαρά και η Γλύκα Στόιου ερμηνεύουν σχεδόν όλους τους ρόλους του έργου και μας μεταφέρουν στο φανταστικό κόσμο ενός παραμυθιού με μπόλικη αστερόσκονη.

Τα παιδιά συμμετέχουν στην παράσταση, παίζουν με τις ηθοποιούς και αναπαριστούν ρόλους που βοηθούν στην εξέλιξη του έργου.

Η πρεμιέρα της παράστασης Δον Κιχώτες έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στις 12:00 στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων. Στη συνέχεια, η παράσταση θα παρουσιαστεί στις αίθουσες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Α΄/ θμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, καθώς και στην υπόλοιπη Κρήτη.

500.000 ασφαλισμένοι σε όλα τα Ταμεία προλαβαίνουν να φύγουν με πρόωρη σύνταξη

Γλιτώνουν περίπου 500.000 ασφαλισμένοι σε όλα τα Ταμεία

Περίπου 500.000 ασφαλισμένοι σε όλα τα Ταμεία προλαβαίνουν είτε να θεμελιώσουν δικαίωμα συνταξιοδότησης είτε να κατοχυρώσουν την έξοδο, με πρόωρη σύνταξη ώστε να μην τους πιάνουν οι νέες ρυθμίσεις που αναμένονται εντός του 2014.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο από τις αλλαγές γλιτώνουν:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κάλεσμα στο παναγροτικό συλλαλητήριο στις 4 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο

Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας

Tο σχέδιο νόμου για τη φορολόγηση αγροτεμαχίων είναι πλέον γεγονός. Ένα σχέδιο νόμου κόλαφος για όλους τους κατόχους αγροτεμαχίων, που βάζει την ταφόπλακα στον αγροτικό κόσμο και όχι μόνο. Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ανατροπής της ψήφισης αυτού του εκτρώματος που μας επηρεάζει όλους. Σας θέλουμε αρωγούς και συμπαράστασης σε αυτή υ\την προσπάθεια. Να λείψει κανείς. 

Ζητάμε να αναστείλετε τις δραστηριότητες σας κατά τη Δευτέρα 4-11-2013, και να συμμετάσχετε δυναμικά στο παγκρήτιο συλλαλητήριο που οργανώθηκε.

Όλοι μαζί λοιπόν δυναμικά στο Hράκλειο, πλατεία ελευθερίας 4-11-2013 και ώρα 10:30 να αποτρέψουμε την ψήφιση του σχεδίου νόμου για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων. Μας αφορά όλους.

αγροτικό  τμήμα  Συ.Ριζ.Α.   Λασιθίου

Τα τελευταία 30 χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., υπηρετώντας  κάθε  είδους  συμφέροντα  σε  βάρος  των  αγροτών, οδήγησαν  στην  αποδιάρθρωση  του  πρωτογενούς  τομέα  και  στην ερήμωση  της  υπαίθρου
Μετά την απαράδεκτη εκτίναξη του κόστους παραγωγής λόγο συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών (Αύξηση φ.π.α. στα αγροεφόδια , αύξηση αγροτικού ρεύματος ,υπερδιπλασιασμός στις τιμές των λιπασμάτων κ.λ.π.) που στερούν την δυνατότητα περεταίρω ανάπτυξης της αγροτικής δραστηριότητας .
Μετά τις βάρβαρες περικοπές σε όλες τις κοινωνικές και υποστηριχτικές υποδομές.
Μετά την ουσιαστική διάλυση οποιασδήποτε ερευνητικής δομής.
Μετά το ξεπούλημα της αγροτικής τράπεζας που παρά τα όποια προβλήματα ήταν ένα στήριγμα του αγροτικού κόσμου .
Μετά την κλοπή του εισοδήματος των αγροτών μέσω και της μείωσης επιστροφής φ.π.α.
Μετά την νομιμοποίηση της ασυδοσίας των μεγάλων αλυσίδων εμπορίας τροφίμων να επιβάλουν τον τρόπο διακίνησης και εμπορίας που τους βολεύει
Μετά την συρρίκνωση των ακαθάριστων εσόδων των παραγωγών λόγω της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό .
Μετά από όλες αυτές της μεθοδεύσεις για την επίτευξη του στρατηγικού τους στόχου
που δεν είναι άλλος από τη χρεοκοπία της μικρομεσαίας αγροτιάς ώστε η γη να περάσει σε μεγάλους γαιοκτήμονες . Πιστοί  στην  εφαρμογή  των νεοφιλελεύθερων  πολιτικών  της ΚΑΠ,
Πιστοί  στα  Μνημόνια  και  στις  επιταγές  της ΤΡΟΙΚΑ, επιχειρούν να βάλουν  χέρι  στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΓΗ, μέσο της φορολόγησης  των αγροτεμαχίων .
Οι αγρότες γνωρίζοντας και την οικονομική κατάσταση των εργαζομένων σε άλλους  κλάδους συμπολιτών τους και θεωρώντας τους και αυτούς εν δυνάμει αγρότες για να επιβιώσουν  μια επιλογή έχουν, να αντιδράσουν εμποδίζοντας όχι μόνο την περεταίρω εξαθλίωση της ζωής τους αλλά και την προστασία του δικαιώματος των συμπολιτών τους να διατηρήσουν ένα κομμάτι γης που κληρονόμησαν από τους γονείς τους η αγόρασαν οι ίδιοι σε παλιότερες  εποχές.
Για τους λόγους  αυτούς Θεωρούμε ότι , η φορολόγηση των αγροτεμαχίων όπως και η υπαγωγή των παραγωγών αγροτικών προϊόντων σε καθεστώς τήρησης λογιστικών βιβλίων , είναι βάρβαρες πράξεις οι οποίες στρέφονται κατά των τελευταίων εναπομεινάντων αγροτών στην ύπαιθρο αγωνιζόμενοι όπως όλος ο κόσμος να επιβιώσουν και να εξασφαλίσουν μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση στα παιδιά που μεγαλώνουν.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ:

-Δημιουργία συνθηκών που θα διασφαλίζουν τη συνέχεια και τη σταθερότητα της γεωργικής παραγωγικής διαδικασίας.

-Την οικονομική στήριξη των αγροτών και ιδιαίτερα των νέων.

-Την επανίδρυση και ανασυγκρότηση των συν/μων και του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος

-Την ασφάλιση όλων των αγροτών και αγρεργατών στον ΟΓΑ και προστασία όσων αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές , με το σταμάτημα της απαράδεκτης τακτικής της κατάσχεσης των επιδοτήσεων και των μικροκαταθέσεων που διατηρούν οι αγρότες για τις καθημερινές τους ανάγκες επιβίωσης.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ .

Να αποσυρθεί στο σύνολο του το επίμαχο φοροληστρικό νομοσχέδιο .

Kαλούμε όλο το λαό του νομού Λασιθίου να συμμετάσχει

στο ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ πού εφαρμόζεται όχι μόνο στον αγροτικό τομέα, αλλά σε κάθε τομέα της κοινωνικο-οικονομικής μας ζωής.

 http://104fm.gr/
Enhanced by Zemanta

Κρήτη: Ζήτημα ζωής και θανάτου για 5χρονο κοριτσάκι - Ο εφιάλτης δεν τελείωσε με την μεταμόσχευση!

Το παιδί πρέπει να μεταφερθεί για έλεγχο μετά από μεταμόσχευση ήπατος, στην Αγγλία, αλλά οι άνεργοι γονείς του δεν διαθέτουν τις 4.000 στερλίνες που απαιτούνται...


Ζήτημα ζωής και θανάτου είναι η μεταφορά 5χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος σε νοσοκομείο της Αγγλίας για εξετάσεις ωστόσο τα χρήματα που απαιτούνται, 4.000 στερλίνες, δεν υπάρχουν αφού οι γονείς της είναι άνεργοι και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Μηνάς Χατζηδάκης από την Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης είπε στην τοπική εφημερίδα “Πατρίς” ότι η μεταφορά του παιδιού επείγει και μάλιστα το ραντεβού που είχε κλειστεί στις 15 Οκτωβρίου ακυρώθηκε αφού δεν είχαν συγκεντρωθεί τα χρήματα.


Στην επιστολή του νοσοκομείου για την περίπτωση του μικρού κοριτσιού αναφέρεται:
“Το νοσοκομείο King's College NHS Trust είναι ένα νοσοκομείο του ΕΣΥ, δεν είναι ιδιωτικό και παρέχει εθνικές υπηρεσίες υγείας για την Αγγλία. Η λίστα αναμονής για το νοσοκομείο μπορεί να φτάνει και τους 9 μήνες και προφανώς αυτό συμπεριλαμβάνει τους ασθενείς όλης της Ευρώπης με τη συμφωνία του Ε112.

Στην περίπτωση της Α.Σ. η οποία χρήζει ελέγχου ήπατος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος, η μακροχρόνια αναμονή θα ήταν ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη από ιατρικής απόψεως και ένα ραντεβού συντομότερο είναι απολύτως απαραίτητο. Για το λόγο αυτό έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για το ραντεβού της ασθενούς στις 15 Οκτωβρίου 2013 καθώς αυτό
είναι το καλύτερο γι’ αυτήν και περιμένουμε την επιβεβαίωσή σας.

Το κατά προσέγγιση κόστος θα είναι 4.000 στερλίνες για έλεγχο ήπατος μετά τη μεταμόσχευση. Είναι πληρωτέο εξ ολοκλήρου πριν το ραντεβού είτε με τραπεζικό έμβασμα, με επιταγή στερλινών.Οσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 6983 474 082 και 6981 027 164 της ομάδας Αλληλεγγύης ή να καταθέσουν χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού 5750009454-800.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...