Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ρέθυμνο:H πιο τίμια παρέα- Βρήκαν πορτοφόλι και έψαχναν τον ιδιοκτήτη!

ΑνώγειαImage by sofiagk via FlickrΠέντε παιδιά από τα Ανώγεια βρήκαν στην περιοχή Αρμί Ανωγείων Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο, πορτοφόλι το οποίο και παρέδωσαν στον κάτοχο του, έναν Ιταλό τουρίστα...

Το πορτοφόλι που είχε χάσει ο Ιταλός, περιείχε αρκετά χρήματα και πιστωτικές κάρτες. Μόλις αντίκρισε την παρέα των παιδιών με το πορτοφόλι στο χέρι, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, κυρίως δε, για το γεγονός ότι τα ίδια τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Η κίνηση αυτή των παιδιών δείχνει ότι το ανωγειανό φιλότιμο παραμένει ζωντανό και όρθιο μέσα σε αυτούς του σκληρούς καιρούς που ζούμε, ανέφεραν κάτοικοι του χωριού.
Enhanced by Zemanta

Χανιά: Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας για τα χρέη...

Τέλος στη ζωή του έδωσε Χανιώτης επιχειρηματίας λόγω χρεών.
Το περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, και αναδεικνύει το οικονομικό πρόβλημα των τοπικών επιχειρήσεων.
Ο άτυχος επιχειρηματίας 65 ετών που βρέθηκε από τους οικείους του στο σπίτι του είχε αφήσει σημείωμα με το οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Να σημειώσουμε οτι ο 65χρονος δραστηριοποιούνταν για  αρκετά χρόνια στο χώρο των επίπλων, επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του!
flasnews.gr

Γεννήθηκε το πρώτο "τέλειο" μωρό στην Κρήτη!

Το πρώτο "τέλειο μωρό" στην Κρήτη, γεννήθηκε στα Χανιά. Με ειδική μέθοδο 40χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βαρους 3 κιλων και 200 γραμμαρίων.

Μέχρι σήμερα στην Ελλάδα έχουν γεννηθεί 3 από τα αποκαλούμενα "τέλεια" μωρά.

Αυτό που φάνταζε απίστευτο πριν από λίγα χρόνια είναι πλέον γεγονός...

Η γέννηση των «τέλειων» μωρών.
H επανάσταση έγινε, και όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασε και στη Κρήτη αφού τα πρώτο «τέλεια» μωρό γεννήθηκε και... στα Χανιά και είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το συγκεκριμένο παιδί με μια λογική εξέλιξη της υγείας του δεν πρόκειται να παρουσιάσει σύνδρομα και χρωμοσωμικές ανωμαλίες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

"Γουρούνα" έπεσε πάνω σε καρότσι με μωρό! [video]

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση με τις γνωστές τετράτροχες... 'γουρούνες' στα Μάλια και τη Χερσόνησο.

Όπως θα δείτε στο σχετικό αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Cretalive, ο οδηγός του τετράτροχου πέφτει πάνω σε ένα καροτσάκι με μωρό μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας και των περαστικών στα Μάλια, χωρίς ευτυχώς το μωρό να πάθει το παραμικρό!

Σημειώνεται ότι πολλές φορές στο παρελθόν, έχουν σημειωθεί τροχαία με τα άκρως επικίνδυνα αυτά οχήματα αλλά παρά τις εκκλήσεις φορέων και πολιτών για την λελογισμένη χρήση τους, μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Νεκρός ο 19χρονος αγνοούμενος στο φαράγγι της Σαμαριάς

SamariaImage by ArkanGL via Flickr Τραγική κατάληξη είχε για τον 19χρονο φοιτητή Βιολογίας η εκδρομή του στο φαράγγι της Σαμαριάς. 

Ο άτυχος νεαρός O.M. που αγνοούνταν από χθες το πρωί, βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 09.00 το πρωί μέσα στον Εθνικό Δρυμό σφηνωμένος σε ένα βράχο.

Ο νεαρός τις τελευταίες επτά ημέρες προσέφερε τις υπηρεσίες του στον εθνικό δρυμό της Σαμαριάς στο πλαίσιο προγράμματος εθελοντισμού που εφαρμόζεται για δεύτερη χρονιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Χανιά: Κρίση και στην οικοδομή

Κρίση αντιμετωπίζει και η οικοδομική δραστηριότητα στον Νομό Χανίων σύμφωνα και με τα νεότερα στοιχεία της τοπικής Υπηρεσίας Στατιστικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, τον περασμένο Απρίλιο εκδόθηκαν στον Νομό Χανίων συνολικά 39 άδειες για όγκο 26.075 κυβικών και επιφάνεια 7.610 τετραγωνικών έναντι 65 αδειών τον ίδιο μήνα του 2010 για όγκο 67.454 κυβικών και επιφάνεια 16.494 τετραγωνικών.
Ειδικότερα, από το Πολεοδομικό Γραφείο του Νομού Χανίων εκδόθηκαν 34 άδειες για όγκο 24.244 κυβικών και επιφάνεια 7.068 τετραγωνικών έναντι 60 αδειών πέρυσι για όγκο 36.296 κυβικών και επιφάνεια 11.398 τετραγωνικών. Από το Πολεοδομικό Γραφείο του Δήμου Χανίων εκδόθηκαν 5 άδειες για όγκο 1.831 κυβικών και επιφάνεια 551 τετραγωνικών. Ιδιος αριθμός αδειών είχε δοθεί το 2010 αλλά για όγκο 30.528 κυβικών και επιφάνεια 8.096 τετραγωνικών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...