Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Αυτοκίνητα - έργα τέχνης στο Παλιό Τελωνείο Χανίων

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης – ΣΙΠΑΚ πιστός στο ραντεβού του και φέτος διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά... έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων στο χώρο του παλιού τελωνείου στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Αυτοκίνητα που έχουν φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι μετατρέπονται σε πραγματικά έργα τέχνης, προσφέροντας την ευκαιρία για ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία του αυτοκινήτου.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης – ΣΙΠΑΚ.

Η έκθεση, που τρέχει ήδη με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, άνοιξε τις πύλες της την Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 21 Αυγούστου.

Οι ώρες λειτουργίας καθημερινά είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 14:30 και από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πανηγύρια του τριημέρου στα Χανιά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο νομός Χανίων αποχαιρετά τον Δεκαπενταύγουστο με μια σειρά από πανηγύρια που διοργανώνουν πολιτιστικοί σύλλογοι.Τα πανηγύρια που εδώ και δεκαετίες προσελκύουν άτομα όλων των ηλικιών αλλά και τουρίστες που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και συχνά μετέχουν χορεύοντας, σε αυτά αποτελούν το σήμα κατατεθέν πολλών χωριών στα Χανιά.

Γνωστοί λυράρηδες δίνουν το παρόν με το δοξάρι τους και ανανεώνουν κάθε χρόνο το ραντεβού τους, σε ένα είδος εκδηλώσεων που η φήμη τους κάνει το γύρο της Ελλάδας.

Ε. Αγγελιδάκη: Σώθηκε από τροχαίο ατύχημα!

Η γνωστή γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη, λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά της, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο όμως ευτυχώς σώθηκε.
 
Καθώς η μελαχρινή καλλονή κατευθυνόταν προς το σπίτι της στη Βούλα, δεν έλεγξε καλά τον δρόμο και παραβίασε ένα στοπ!

Όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα ''Espresso'': 
 
''Τρομοκρατημένη είδα να περνά μπροστά μου ένα αυτοκίνητο τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Και ενώ πάτησα το φρένο αμέσως και προσπάθησα όσο μπορούσα να το αποφύγω, τελικά δεν τα κατάφερα και χτύπησα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με δύναμη.''
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...