Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Καθαριότητα και ελλείψεις σημαντικών υποδομών στο Εθνικό δίκτυο

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών ,ως ένωση πολιτών ,που ενεργοποιείται σε επίπεδο Κρήτης, καθημερινά γίνεται δέκτης παραπόνων και καταγγελιών,από καταναλωτές του Νησιού μας, από οδηγούς τουριστικών λεωφορείων ,αλλά και πρακτορείων, οι οποίοι δεν έχουν απαντήσεις για να δώσουν , προς τους ξένους επισκέπτες μας, αλλά και εμείς παρότι γνωρίζουμε αυτές τις ελλείψεις, πολλές φορές μένουμε "με το στόμα ανοιχτό ",από αυτά που ακούμε, το θέμα δεν είναι καινούργιο, αλλά κάποτε πρέπει να το αγγίξουμε και νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα του.
Πραγματικά το Οδικό δίκτυο του νησιού μας , μας κάνει να ντρεπόμαστε, να μην έχουμε απαντήσεις να δώσουμε , όχι μόνο για την επικινδυνότητα του, αλλά και για τον όγκο των σκουπιδιών που φιλοξενεί, την παντελή έλλειψη χώρων υποδοχής, ολιγόωρης ανάπαυσης των οδηγών, στις ελάχιστες λωρίδες στάθμευσης που διαθέτει.
Μπορεί να μην διαθέτετε οικονομικούς πόρους, αλλά στο ζητούμενο εξάλειψη του "σκουπιδότοπου " που μόνιμα εδρεύει στο εθνικό δίκτυο, ας κινητοποιηθείτε με τους εθελοντές,αρκεί να το αποφασίσετε.
Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές οι δομές, σε χώρους στάσης και στάθμευσης στις Ευρωπαικές χώρες,είναι δεδομένο να υπάρχουνε, και να διαθέτουν εκτός από καθίσματα, ,τραπέζια, αύλιο χώρο πρασίνου να διαθέτουν δε το σημαντικότερο, τουαλέτες και πόσιμο ύδωρ.
Τέλος, εμείς ως κοινωνικός φορέας, που εκπροσωπεί χιλιάδες Κρητικούς και Κρητικές κυρίως , αλλά και άλλους καταναλωτές, σε εθνικό ,ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, σας επισημαίνουμε τις ανάγκες των πολιτών, είτε ντόπιων, είτε ξένων και σας προτρέπουμε να τις υλοποιήσετε άμεσα, τονίζοντας σας ότι, κύριοι της Περιφέρειας Κρήτης, αυτές είναι βασικές ανάγκες βελτίωσης της τουριστικής μας εικόνας, αλλά και της δικής μας ανάγκης, κάθε οδηγού που αποφασίζει να κάνει χρήση του Εθνικού δικτύου της Κρήτης. Επιτέλους πρέπει να γίνει κάτι και να γίνει άμεσα για να μη κατεβάζουμε τα βλέμματα από ντροπή .Ευελπιστούμε όχι απλώς στην απάντησή σας, με μια υπόσχεση ότι θα... αλλά στην υλοποίηση των προτάσεων μας, που επιβάλλεται να τις πραγματοποιήσετε, εμείς όχι απλώς σας τις υπογραμμίζουμε αλλά απαιτούμε στην υλοποίησή τους.

H πρόεδρος της ' Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Χανίων

Ιωάννα Μελάκη

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Πέθανε στον «αέρα» 38χρονος πιλότος της Ολυμπιακής

Πέθανε στον «αέρα» 38χρονος πιλότος της ΟλυμπιακήςΜε καθυστέρηση μίας περίπου ώρας πραγματοποιήθηκε η προσγείωση του αεροσκάφους της Ολυμπιακής της πτήσης 508 από Αθήνα προς Ηράκλειο λόγω επιχειρησιακών αναγκών της εταιρείας όπως επισήμως ανακοίνωσε. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία απογείωσης, ο 38 ετών πιλότος, υπέστη έμφραγμα με τραγική κατάληξη τον θάνατό του. 
 
Άμεσα το πλήρωμα αντικαταστάθηκε με την πτήση 508 να ολοκληρώνεται κανονικά και χωρίς πρόβλημα για τους επιβάτες της.
Enhanced by Zemanta

ΧΑΝΙΑ: Έφοδος της Αστυνομίας στον σύνδεσμο του ΠΑΟ μετά από επεισόδια

Έφοδος της Αστυνομίας στον σύνδεσμο του ΠΑΟ μετά από επεισόδια Έφοδο πριν από λίγη ώρα πραγματοποίησε η αστυνομία Χανίων στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο κέντρο της πόλης.

Αρχικά είχαν σπέυσει στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου μία διμοιρία των ΜΑΤ για τυχόν επεισόδια αφού σήμερα στα Χανιά γινόταν ο τελικός του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στα Βρυλίσσια.
Κατα την επιστροφή των οπαδών της ΑΕΚ από το γήπεδο πέρασαν κάτω από το κλαμπ του Παναθηναϊκού προκαλώντας την αντίδραση των ατόμων που βρίσκονταν μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...