Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Και άλλη δικαίωση υπερχρεωμένου δανειολήπτη

Η Δικαίωση υπερχεωμένου δανειολήπτη, που ήρθε με την υπαρ.397/2011  απόφαση του Ειρηνοδικείου  Χανίων, δεν ήταν μόνο Χριστουγεννιάτικο Δώρο, για τον ίδιο και την οικογένεια του, αλλά και  ηθική αμοιβή για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, που  τον συνέδραμε  εξωδικαστικά , αλλά και παραβρέθηκε και στην δικαστική διαδικασία της υπόθεσης, για ηθική στήριξη και υποστήριξη   του μέλους της.  Η ΄Ενωση παραβρέθηκε, δια της Προέδρου της κ.Ιωάννας Μελάκη,η οποία ωμά ένοιωσε, την πίεση που ασκήθηκε, από τις αντίδικες Τράπεζες, προς τον δανειολήπτη,προκειμένου να πετύχουν την απόρριψη της αίτησης του, υποβάλλοντας στο δικαστήριο, τις ενστάσεις του απαραδέκτου, της αοριστίας, της καταχρηστικής άσκησης και της απαραδέκτου ,λόγω μη ειλικρίνειας, μάλιστα η μία από αυτές αρνήθηκε την αίτηση . Παρά ταύτα η δικαίωση ήρθε από το Ειρηνοδικείο Χανίων και ο δανειολήπτης κατάφερε μέσω της αποφάσεως, να εξαιρέσει την μοναδική του κατοικία, να ρυθμίσει το χρέος του, αλλά και να " κουρέψει " μέρος αυτού.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΑΛΑ ΝΕΑ - Ηράκλειο: Αναβίωσε το έθιμο της μπουγάτσας

Το πατροπαράδοτο έθιμο της μπουγάτσας αναβίωσε  απόψε. Πρόκειται για μια παράδοση που κρατάει χρόνια στο Ηράκλειο με τους κατοίκους να καταναλώνουν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μεγάλες ποσότητες μπουγάτσας, θέλοντας να είναι γλυκιά η πρώτη τους γεύση.Η προετοιμασία όμως γίνεται από σήμερα, καθώς σε όλους τους δρόμου της πόλης, από το βράδυ στήθηκαν  υπαίθριοι πάγκοι για την διανομή μπουγάτσας.

Πρωτοχρονιά στα κρατητήρια για δύο επίδοξους διαρρήκτες!

Στα χέρια των αστυνομικών δύο Πολωνοί, που αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το σπίτι ενός 73χρονου στο Ηράκλειο

Ο μικρός κρατούσε "τσίλιες" κι ο μεγάλος παραβίαζε το σπίτι ενός 73χρονου, στο Ηράκλειο. Ο λόγος για δύο Πολωνούς 14 (!) και 49 ετών, που συνελήφθησαν, χθες το πρωί από άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου, για απόπειρα κλοπής.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...