Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Εργοτέλης κατά Κωνσταντινέα!

Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση η ΠΑΕ Εργοτέλης ρίχνει τα «βέλη» της στον διαιτητή Κωνσταντινέα για τη διαιτησία του στην ήττα (2-1) των Κρητικών από την Κέρκυρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Τελικώς, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν εκλάβει ως αδυναμία την ενωτική στάση μας να μην αντιδρούμε με διαδοχικές ανακοινώσεις έπειτα από διαιτητικά λάθη. Πιστεύαμε πραγματικά μέχρι χθες ότι τα περισσότερα λάθη ήταν ανθρώπινα.
Ωστόσο, μάταια κάναμε υπομονή και αποφεύγαμε τις πονηρές σκέψεις

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Θέλουμε μόνο να μάθουμε αν είναι νεκρή ή ζωντανή η Αγγελική μας"

«Αποκαλύψτε μας πού βρίσκεται η Αγγελική. Η οικογένειά μου υποφέρει. Θέλουμε μόνο να μάθουμε ότι είναι καλά». Εκκληση σε όσους βρίσκονται κοντά στην αδερφή του -αν βρίσκεται στη ζωή, σήμερα θα είναι 22 ετών- απευθύνει  ο Χριστόφορος Σταυρουλάκης.
  
Τα ίχνη της Αγγελικής Σταυρουλάκη από την Ασή Γωνιά Χανίων χάθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου του 2010, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε φαρμακείο στην Επισκοπή Ρεθύμνου.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε πολύ κοντά στην παραλία του Πετρέ με τα κλειδιά στη μηχανή, ενώ μέσα σε αυτό υπήρχαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα (εκτός από το κινητό της τηλέφωνο). Ωστόσο, παρά τις έρευνες προκειμένου να την εντοπίσουν, οι αστυνομικές αρχές μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τι απέγινε. «Περιμένω από τους ανθρώπους που ίσως βρίσκονται μαζί της να τηλεφωνήσουν στους γονείς μου, στα αδέρφια μου, σε εμένα ή στην αστυνομία για να μας πουν για την τύχη της. Κάνω έκκληση ακόμα και στην ίδια την Αγγελική, αν είναι καλά, να μας τηλεφωνήσει για να ακούσουμε μόνο τη φωνή της. Δεν θέλουμε να μας πει πού είναι, αν η ίδια δεν το επιθυμεί» τόνισε ο 29χρονος
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...