Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συνελήφθη φαρσέρ

Συνελήφθη φαρσέρ  Ένας άνδρας 51 ετών συνελήφθη από τη λιμενική αρχή Ηρακλείου, ο οποίος στις 13/04 είχε καλέσει τηλεφωνικά το Κεντρικό Λιμεναρχείο και ανέφερε ψευδώς την πτώση ατόμου στη θάλασσα, στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε την κράτησή του, λόγω και τεσσάρων καταδικαστικών αποφάσεων που εκκρεμούσαν εις βάρος του.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μια προσπέραση του στοίχισε τη ζωή!

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 57χρονος επιχειρηματίας από την Λαμία. Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε καραμπόλα. Όλα ξεκίνησαν από μία προσπέραση στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου.
Αγροτικό αυτοκίνητο προσπάθησε να 
 προσπεράσει μία κλούβα. Ωστόσο ο οδηγός του αγροτικού δεν υπολόγισε καλά με αποτέλεσμα το όχημα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο από την αντίθετη κατεύθυνση αυτοκίνητο. 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τέσσερις επιβάτες των οχημάτων, ηλικίας 25,22,30 και 24 ετών, ενώ, βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 57χρονος, ο οποίος μετά από ώρες άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.

Πηγή: cretalive.gr

Αυτοπυροβολήθηκε 15χρονος στο Μυλοπόταμο

Συγκλονίζεται από το πρωί για ακόμη φορά η κοινή γνώμη της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος βρέθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας της οικογένειας του μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Δίπλα του εκτός από το όπλο, βρέθηκε και ένα σημείωμα, με συμβουλές όπου ο ανήλικος μαθητής γυμνασίου απευθυνόταν προς τους δικούς του
 ανθρώπους.

Συγκλονίζει η επιστολή του πατέρα της 15χρονης

Με μια συγκλονιστική επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, λέει αντίο στη 15χρονη Στέλλα, ο πατέρας της.

''Μεγάλη Παρασκευή. Αργά το βράδυ. Γύρισες από τον Επιτάφιο στο σπίτι. Νήστευες για να λάβεις τη Θεία Κοινωνία του Μεγάλου Σαββάτου. Επέστρεψα μετά από λίγο κι εγώ.
«Ωραία στολή μπαμπά» μου είπες. Με φίλησες λέγοντάς μου «καληνύχτα». Μπήκες στο δωμάτιο σου και έκλεισες την πόρτα. Δεν μου είπες τίποτα. Νόμιζα ότι θα κοιμόσουν. Εσύ όμως ήθελες να βγεις. Να διασκεδάσεις.
Να γνωρίσεις τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Ρέθυμνο: Τι πραγματικά συνέβη με το θάνατο της 15χρονης; Τι έδειξαν οι κάμερες του μπαρ

Οξεία δηλητηρίαση από το αλκοόλ που κατανάλωσε είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη από το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρεθύμνου, Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ενώ αναμένονται τις προσεχείς ημέρες τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.

Ένας θάνατος και μία αιτία που εγείρουν ερωτήματα και έγιναν η αφορμή γενικευμένης συζήτησης σχετικά με το κατά πόσο η νεολαία προστατεύεται, ποιες είναι οι ευθύνες της κοινωνίας σε σχέση με την ασφάλεια των παιδιών και εφήβων, αλλά και πόσο έτοιμη είναι η ιατρική νοσοκομειακή κοινότητα να αντιμετωπίσει, κυρίως στην περιφέρεια, περιστατικά όπως αυτό που οδήγησε στο θάνατο μια νέα κοπέλα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...