Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

6 σημεία - ορόσημα φωταγωγήθηκαν σε ροζ χρώμα και έγιναν Παγκόσμια σύμβολα ελπίδας!

Στα πλαίσια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται παγκοσμίως από την Estee Lauder Companies το πρόγραμμα Φωταγώγησης Εμβληματικών Κτιρίων-Μνημείων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Τη φετινή χρονιά, φωταγωγήθηκαν ταυτόχρονα σε 5 πόλεις της Ελλάδας σημαντικά μνημεία – ορόσημα:
  • Η Τεχνόπολις στην Αθήνα όπου φωταγωγήθηκε από τον Πρόεδρο της Τεχνόπολης, κύριο Γιώργο Παπανδρέου.
  • Η Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη όπου φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο κύριο Γιάννη Μπουτάρη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη κυρία Καλυψώ Γούλα
  • Το Ενετικό φρούριο Κούλε στο Ηράκλειο όπου φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο κύριο Γιάννη Κουράκη και την παρουσία του Δ/ντα Σύμβουλου Ο.Λ.Η. κύριο Ιωάννη Μπρά.
  • Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο όπου φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο κύριο Ευστάθιο Κουσουρνά.
  • Η Πλατεία Σπιανάδα στην Κέρκυρα όπου φωταγωγήθηκε από τον Αντιδήμαρχο κύριο Αλέξανδρο Πουλή.
Τα παραπάνω σημεία-ορόσημα συμπεριλήφθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα Παγκόσμια Σημεία που φωταγωγούνται σε ροζ χρώμα και στην σελίδα του facebook της Estee Lauder σε ένα Παγκόσμιο application, αλλά και σε όλες τις ιστοσελίδες της Estee Lauder ανά τον κόσμο. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο www.facebook.com/EsteeLauderGreece στο tab Breast Cancer Awareness Campaign. Η συγκεκριμένη σελίδα πέρσι κατάφερε να συγκεντρώσει παγκοσμίως περισσότερα από 1,500,000 likes!

Η Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Κτιρίων-Μνημείων ανά τον κόσμο ξεκίνησε το 2000 από την Estee Lauder Co. με σκοπό να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες για την σημαντικότητα της πρόληψης για την συγκεκριμένη νόσο. Από τότε έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας μεταφέροντας παγκοσμίως το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.
Enhanced by Zemanta

Στην Αθήνα η αποστολή του ΟΦΗ

logoImage via WikipediaΣτην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας του ΟΦΗ, έχοντας ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής αεροπορικώς στην Αθήνα. Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της κρητικής ομάδας είναι πολύ καλό και άπαντες είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, επιζητώντας την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΒΙΝΤΕΟ: 400 άτομα πολιορκούν το ξενοδοχείο που είναι ο πρωθυπουργός στην Κρήτη

Πολίτες από ολόκληρο το Νομό Λασιθίου και την υπόλοιπη Κρήτη έχουν συγκεντρωθεί λίγα μέτρα μακριά απο το ξενοδοχείο "φρούριο", έχουν αναρτήσει πανό και διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική.

Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν για 3 ώρες σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από το ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Άγιο Νικόλαο όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες της σοσιαλιστικής διεθνούς, με τον Γιώργο Παπανδρέου να προεδρεύει...και βέβαια, πρωτοφανή είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τον πρωθυπουργό.

 Διαδηλωτές προσπάθησαν νωρίτερα να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και δημιουργήθηκε ένταση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Με αβγά στις παρελάσεις και στη Κρήτη..

Παρουσία μόνο πολιτών και του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου πραγματοποιηθηκε η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα κι έπειτα από έντονες αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους πολίτες σε βάρος των βουλευτών Ηρακλείου, , κκ Μ. Στρατάκη, Μ. Κεφαλογιάννη και Μ. Σκραφνακη, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι αποχώρησαν, ενώ καθώς και ο υφυπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελής Τζωρτζάκης που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης. Στις εξέδρες των επισήμων έμειναν μόνο πολίτες, και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.
Μετά την παρέλαση ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους του Ηρακλείου. Στα Χανιά Με το κεφάλι να στρέφεται αντίθετα από τις εξέδρες των επισήμων πέρασαν οι μαθητές στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι μαθητές των σχολείων της πόλης διαμαρτυρήθηκαν με το δικό τους τρόπο για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεση τους, στην παρουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων. Μάλιστα τα τύμπανα σιγούσαν επιδεικτικά, καθώς περνούσαν τα σχολεία μπροστά από τις θέσεις των επισήμων, ενώ οι μαθητές επιδοκιμάζονταν από τους Χανιώτες.

Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με διαμαρτυρόμενους πολίτες που επιχείρησαν να πλησιάσουν στο χώρο των επισήμων, κρατώντας πανό για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στους πολιτικούς αλλά εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και αψιμαχίες μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης από την οποία δεν έλειψαν και μικροεπεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και ακροδεξιών που είχαν κάνει από νωρίς σήμερα αισθητή την παρουσία τους στα Χανιά.

Επίσης επίθεση από άγνωστους, δέχθηκε νωρίτερα στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, εκπαιδευτικός που μεταφέρθηκε με τραύμα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Χανίων. Στο Ρέθυμνο, πριν από την παρέλαση πραγματοποιήθηκε πορεία εκπαιδευτικών και γονέων στο κέντρο της πόλης.
Πηγή: flashnews.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...