Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Εκδηλώσεις στο Ζαρό αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα


Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου πραγματοποιούνται διήμερες εκδηλώσεις στο Ζαρό 19 και 20 Οκτωβρίου, αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Πρόκειται για εκδηλώσεις του Λαογραφικού Μουσείου και του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Ζαρού που θα πραγματοποιηθούν στο ανοικτό θέατρο της περιοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

• Σάββατο 19 Οκτωβρίου ώρα 19.30: Ημερίδα με θέμα «100 Χρόνια της Ένωσης της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα». Ομιλητής Γιώργος Παναγιωτάκης , Συγγραφέας/Ιστορικός/Μελετητής. Θα ακολουθήσει συναυλία παραδοσιακής μουσικής

• Κυριακή 20 Οκτωβρίου ώρα 20.00: Απονομή βραβείων Διαγωνισμού Μαντινάδας με θέμα «Φαιστός, Λαβύρινθος, Μίνωας». Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945313523- Γιώργος Δαμιανάκης

Το Σάββατο το συνέδριο αξιωματικών ΛΣ στο Ηράκλειο

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το συνέδριο που διοργανώνει η πανελλήνια ένωση αξιωματικών λιμενικού σώματος.

Τις εργασίας του αναμένεται να παρακολουθήσει ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος ενώ έχει προσκληθεί και ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους εργαζόμενους στο λιμενικό σώμα, πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα, εγκληματικότητα , λαθρομετανάστευση είναι μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχτούν στο συνέδριο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης Δημήτρη Σαϊτάκη στο Ράδιο 9,84.

Βάσει των στοιχείων του αρχηγείου του λιμενικού σώματος το τελευταίο 18μηνο και παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή οι άνδρες του σώματος κλήθηκαν να καλύψουν 297 υποθέσεις διακίνησης μεταναστών, συνέλαβαν 96 δουλεμπόρους και 6.800 μετανάστες, διέσωσαν από τη θάλασσα 2.331 και μετείχαν σε 88 επιχειρήσεις έρευνας.


rethymnoguide.gr

Πορεία μετά την παρέλαση στο Ηράκλειο

Οι φορείς της εκπαίδευσης προγραμματίζουν από τώρα κινητοποιήσεις την 28η Οκτωβρίου, οι οποίες θα περιλαμβάνουν εκτός των άλλων πορεία μετά την παρέλαση. Ακολουθεί συμμετοχή στη γενική απεργία της 6ης Νοεμβρίου και κοινές διαμαρτυρίες στις 17 Νοεμβρίου, δηλαδή κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Προσπάθεια της ΕΛΜΕ Ηρακλείου είναι να αποδόσει τα χαρακτηριστικά του αγώνα διάρκειας στις κινητοποίησης των καθηγητών. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των καθηγητών κ. Λάζαρος Μάρκου, «ας "κεφαλαιοποιήσουμε" όλα τα θετικά στοιχεία, εκτιμώντας ταυτοχρόνως και τις αδυναμίες μας, με στόχο να αναπτυχθεί ο κοινός αγώνας ανατροπής της πολιτικής συρρίκνωσης-κατάργησης της δημόσιας εκπαίδευσης και όλων των συνεπειών της σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κοινωνία».


rethymnoguide.gr

Ηράκλειο: «Δώσε τρόπο στην οργή σου!» - Τριήμερο δράσεων ενημέρωσης


Τα μέλη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, μέσα από ένα τριήμερο δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης, επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε στην ευρύτερη τοπική κοινότητα μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που η έμπρακτη συμβολή όλων μας στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου είναι ύψιστο ηθικό και κοινωνικό πρόταγμα.
Προασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, με δράσεις που αποτελούν παράδειγμα ήθους, αλληλεγγύης και πολιτικής και με όραμα μια Κοινωνία Δικαίου, όπου τα συνταγματικά δικαιώματα στη παιδεία, την υγεία και την εργασία δε θα παραβιάζονται.
Αποδεικνύουμε ότι υπάρχει το έμψυχο υλικό για μία άλλη πολιτική και μία άλλη κοινωνία, τέτοιες που να υπηρετούν τον άνθρωπο.
Συμβάλλουμε στην ηθική και πολιτική αντίσταση της κοινωνίας των πολιτών απέναντι στην αγοραία ηθική και την αγοραία πολιτική.
…γιατί ο δρόμος που οδηγεί στην επανασύσταση του Κράτους Πρόνοιας και της Δημόσιας Υγείας περνάει μέσα από δημοκρατικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.

Πρόγραμμα Δράσεων:

  • 17-18-19 Οκτωβρίου 2013, Πλατεία Λιονταριών
Σημείο Πληροφόρησης: " Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου".

  • 17-18-19 Οκτωβρίου 2013, 18:00-22:00, Δημοτική Αίθουσα "Ανδρόγεω"
Έκθεση φωτογραφίας: "Η Αθήνα στους δρόμους της κρίσης", του Βασίλη Μαθιουδάκη.
Η φωτογραφική έκθεση που φιλοξενήθηκε την άνοιξη στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα" του Δήμου Αθηναίων τώρα και στο Ηράκλειο. 

  • 18 Οκτωβρίου 2013, 19:00-22:00, Δημοτική Αίθουσα "Ανδρόγεω"
Προβολή ντοκιμαντέρ - συζήτηση: "Ο λόγος των αποκλεισμένων" του Γιώργου Κεραμιδιώτη. Παραγωγή ΕΤ3. Επιστημονική επιμέλεια Κώστας Μπαϊρακτάρης, αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Το ντοκιμαντέρ προλογίζει ένας από τους συντελεστές του, ο Σωτήρης Λαϊνάς, Δρ. Ψυχολογίας Α.Π.Θ. και Συντονιστής Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Α.Π.Θ., ο οποίος και συντονίζει τη συζήτηση που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση της προβολής.

  • 19 Οκτωβρίου 2013, 18:00-21:00, Δημοτική Αίθουσα "Ανδρόγεω"
Παρουσιάσεις - συζήτηση: "Πρωτοβουλίες συμπαράστασης - αλληλεγγύης: Παραδείγματα προς μίμηση ή αποφυγή;"
  • Ομάδα Αγάπης Αγίου Ιωάννη
  • Κοινωνική Αλληλεγγύη Δειλινών
  • Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης
  • Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Νομού Ηρακλείου
  • Δίκτυο Ανταλλαγών και Αντιπραγματισμού Ηρακλείου

Η πρώτη ημέρα του τριημέρου δράσεων πραγματοποιείται στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης των κοινωνικών ιατρείων αλληλεγγύης.

Η βροχή έφερε βραχυκύκλωμα και ρίχνει τους διακόπτες σε όλη την Κρήτη

Κάθε χρόνο τα ίδια προβλήματα στην Κρήτη. Εκτεταμμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε πολλές περιοχές της Κρήτης, με αφορμή και την βροχή που πέφτει κατά διαστήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη ΔΕΗ, οι διακοπές οφείλονται κυρίως στο γεγονός ότι έχει συσσωρρευτεί σκόνη στους πυλώνες και τους μονωτήρες του δικτύου της επιχείρησης και με το νερό της βροχής δημιουργούνται μικρά βραχυκυκλώματα τα οποία τα τεχνικά συνεργεί της ΔΕΗ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν.

Πηγή: cretalive.gr

Δημοσκόπηση Alco: Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ACTION 24. Τρίτο κόμμα κατατάσσεται η Χρυσή Αυγή αλλά με σημαντική πτώση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χανιά: Κινητοποιήσεων συνέχεια για τους αγρότες

Σε νέα κινητοποίηση έξω από την εφορία στα Χανιά στις 30 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί, καλεί η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων.

Η Ομοσπονδία μαζί με αγροτικούς συλλόγους και τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Νομού Χανίων πραγματοποίησε την Τρίτη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη.

«Τα ζητήματα που τέθηκαν είναι το μόνιμο χαράτσι που φέρνει η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τα αγροτεμάχια, το οποίο σε συνάρτηση με τη νέα ΚΑΠ που μειώνει δραματικά τις επιδοτήσεις ειδικά στους μικρούς και μεσαίους αγρότες, την άγρια φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με 13% που θα ισχύσει από 1-1-2014 με το κράτημα των λογιστικών βιβλίων, τις εξευτελιστικές τιμές, την τεράστια φετινή ζημιά στην ελαιοπαραγωγή λόγω των καιρικών συνθηκών και της ελλιπούς δακοκτονίας, τα απλήρωτα αγροτικά προϊόντα από τους εμποροβιομήχανους, τη συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής προς όφελος των μεγάλων μονοπωλίων μέσων και εφοδίων, θα οδηγήσει χιλιάδες φτωχούς αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα» σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΝΟΑΣ.

«Ο κ. Βουλγαράκης δεσμεύτηκε να διαβιβάσει τα αιτήματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο αγώνας όμως δεν πρέπει να σταματήσει, στη συνεχόμενη επίθεση που δεχόμαστε χρειάζεται και διαρκής αγώνας. Καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους και τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο να συζητήσουν με τα μέλη τους να βάλουν σχέδιο για οργανωμένη και μαζική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ζούμε καθημερινά. Η ΕΝΟΑΣ θα καλέσει σε σύσκεψη το επόμενο διάστημα τον Κτηνοτροφικό και τους Αγροτικούς Συλλόγους. Επίσης καλεί στην επόμενη κινητοποίηση στην Εφορία στις 30 Οκτώβρη στις 11.00 π.μ.» προστίθεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στο χαράτσι φορολόγησης της γης και απαιτεί την απόσυρσή του! Καμιά θυσία - κανένα χαράτσι των λαϊκών στρωμάτων για την κρίση. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία που τη δημιούργησε! Διεκδικούμε αφορολόγητο όριο 40.000 ευρώ για το ζευγάρι και επιπλέον 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, αφορολόγητη πρώτη κατοικία ως 120 τ.μ., φορολόγηση των εφοπλιστών, βιομηχάνων, μεγαλεμπόρων με 45%, κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών που έχουν».

Πηγή: flashnews.gr

Χανιά: Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»

Γεύσεις από όλη την Ελλάδα με βάση παραδοσιακά προϊόντα πολλών περιοχών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο τριήμερο φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», που οργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά και φιλοξενείται από την Παρασκευή 18, μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγιάς Χανίων.
Το φεστιβάλ διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και η Αναπτυξιακή Χανίων.

Καθ” όλη τη διάρκεια του τριημέρου η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης θα δημιουργεί, καθημερινά, μοναδικές συνταγές και παραδοσιακά πιάτα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, τα οποία θα προσφέρονται στους επισκέπτες του Φεστιβάλ, από τη 1 μετά το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ.

Ενδεικτικά, οι συνταγές που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν:

-Συνταγές από την Κρήτη: κοτόπουλο με κάστανα και πράσο, κουνέλι με αγκινάρες, μπουμπουριστοί χοχλιοί με ροσμαρί, φάβα παντρεμένη, χοιρινό με κρασί και μέλι, κοτόπουλο με μέλι, πορτοκάλι και μουστάρδα, χανιώτικο πιλάφι με ζυγούρι, χοχλιοί με ξινόχοντρο και μελιτζάνες, τσιγαριαστό.

-Συνταγές από την υπόλοιπη Ελλάδα: κοτόπουλο με πιπεριές Φλωρίνης και σκόρδο, μελιτζανοσαλάτα Καρύστου Ευβοίας, πηλιορείτικο σπετζοφάι, πρασόπιτα Ζαγορίου Ηπείρου, τυροκαφτερή Γρεβενών, χοιρινό με λάχανο τουρσί, μαϊντανοσαλάτα Σύρου, ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης, πιταρούδια Δωδεκανήσου, τραχανοκολοκυθόπιτα Ευρυτανίας, χοιρινό Λαγότο Τρίπολης.

Εκθέτες από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, επίσης, θα παρουσιάσουν τα παραδοσιακά προϊόντα τους ενώ οι εκδηλώσεις πλαισιώνονται από παιδικά και θεματικά εργαστήρια καθώς και από βραδιές με παραδοσιακά κρητικά συγκροτήματα.

Οι κτηνοτρόφοι των Χανίων θα προσφέρουν στο κοινό, παραδοσιακό κρητικό πιλάφι, τσιγαριστό, αλλά και την αυθεντική γραβιέρα Κρήτης, ενώ το Δίκτυο Οινοποιών θα παρουσιάσει όλες τις ποικιλίες των κρασιών που παράγονται στους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν.

Τα επίσημα εγκαίνια του φεστιβάλ θα γίνουν αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα.

Ο παραλογισμός της γραφειοκρατίας! Έχει σπίτι 50 τετραγωνικών και της χρέωσαν... ξενοδοχείο!

Όλα ξεκίνησαν από μια λάθος μέτρηση, για να υπολογιστεί το χαράτσι που θα πρέπει να πληρώνει η Χανιώτισσα. Τώρα, η γυναίκα καλείται να πληρώσει ως "χαράτσι", 6.000 ευρώ για ακίνητο 1.400 τετραγωνικών μέτρων, όταν το σπίτι της έχει εμβαδόν μόλις 53 τετραγωνικά μέτρα!Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Flashnews.gr η περιπέτειά της ξεκίνησε όταν κατά τις μετρήσεις των ακινήτων στα Χανιά, για τον υπολογισμό του ΕΕΤΗΔΕ του 2012.

Τότε, κατά λάθος, καταχωρήθηκε στο όνομά της το εμβαδόν ξενοδοχείου που ήταν δίπλα στο ακίνητό της.

Έτσι η άτυχη γυναίκα "φάνηκε" ως ιδιοκτήτρια ακινήτου 1.400 τ.μ., αντί των...53 τ.μ. που ήταν το σωστό.

Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Χανίων , οι οποίοι τα καταχώρησαν και στις 25/1/2012 έστειλαν την δισκέτα για να καταχωρηθούν και στην βάση δεδομένων του ΕΕΤΗΔΕ.

Με τον πρώτο λογαριασμό της ΔΕΗ και μόλις η γυναίκα είδε τα δυσθεώρητα ποσά και την έκταση να αναγράφει 1.400 τ.μ., έσπευσε στην υπηρεσία του Δήμου για να επισημάνει το λάθος.

Ακολούθησε αυτοψία στο σπίτι και πράγματι διαπιστώθηκε πως τα τετραγωνικά ήταν μόλις 53 και όχι 1400.

Άμεσα ο Δήμος προχώρησε στην διόρθωση του λάθους, ενημερώνοντας παράλληλα και την βάση δεδομένων της ΔΕΗ. Όμως….

Εδώ ξεκινά και η απίστευτη περιπέτεια της Χανιώτισσας, η οποία βρίσκεται "χρεωμένη" με ΕΕΤΗΔΕ για το 2012 ύψους περίπου 6.000 ευρώ και μπλεγμένη στην γραφειοκρατική δίνη του Υπουργείου Οικονομικών.

Θύμα της γραφειοκρατίας...

Ενώ για τα λάθη που είχαν εντοπιστεί κατά τον υπολογισμό του ΕΕΤΗΔΕ του 2011, υπήρξε νομοθετική ρύθμιση για επιστροφή των χρημάτων που είχαν χρεωθεί, για τα αντίστοιχα λάθη στον υπολογισμό του ΕΕΤΗΔΕ του 2012, δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση.

Σύμφωνα με το FlashNews, από τον Δήμο Χανίων έχουν σταλεί σχετικά έγγραφα προς το Υπουργείο Οικονομικών, χωρίς έως τώρα να έχει υπάρξει κάποια ανταπόκριση.

Φυσικά, η γυναίκα δεν πλήρωσε τις δόσεις και προς το παρόν οι οφειλές για το ΕΕΤΗΔΕ του 2012, δεν έχουν καταχωρηθεί στην Εφορία Χανίων, κάτι που θα γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα και η άτυχη γυναίκα ζει με την αγωνία να βρεθεί με (ψευδείς) οφειλές στο Δημόσιο ύψους 6.000 ευρώ, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.

Γιατροί με ρεκόρ στη φοροδιαφυγή – Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ Κρητικός με 10.680 παραβάσεις

Πρωταθλητισμό στη φοροδιαφυγή κάνουν οι γιατροί όπως προδίδουν οι εντατικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ. Μόνο τις τελευταίες ημέρες έπεσαν στην τσιμπίδα του Σώματος δύο άτομα που είχαν κάνει σύστημα το να μην κόβουν αποδείξεις.

Συγκεκριμένα, στην Κρήτη το ΣΔΟΕ καταλόγισε παραβάσεις ύψους 875.000 ευρώ σε έναν γιατρό που εξέταζε τουρίστες χωρίς να εκδίδει φορολογικά στοιχεία. Από τον έλεγχο προέκυψε πως από το ιατρείο του είχαν περάσει περισσότεροι από 6.000 ασθενείς το διάστημα από το 2006 έως και το 2011.

Ακόμη, στη Φθιώτιδα γιατρός του ΕΟΠΠΥ συνταγογραφούσε και εξέταζε ασφαλισμένος, αλλά δεν έκοβε την προβλεπόμενη απόδειξη. Εις βάρος του καταλογίστηκαν 10.680 παραβάσεις!

Τα στοιχεία είναι από τους ελέγχους των τελευταίων ημερών του ΣΔΟΕ, διάστημα στο οποίο καταγράφηκαν και περιπτώσεις εκτεταμένου λαθρεμπορίου οινοπνεύματος για την παρασκευή ποτών. Κατασχέθηκαν δύο βυτιοφόρα από τα οποία οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι φτάνουν τα 665.000 ευρώ.

Κλείνουν κι άλλα ΙΚΑ στην Κρήτη

Δεν είναι μόνο το ΙΚΑ στον Άγιο Νικόλαο που βλέπει το λουκέτο να έρχεται, γεγονός που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Σύμφωνα με απόφαση του Ιδρύματος προβλέπονται άλλα δύο λουκέτα, σε Ρέθυμνο και Χανιά, με τις αποφάσεις μάλιστα να χαρακτηρίζονται άμεσα εκτελεστέες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση προβλέπονται:

1) η αναστολή λειτουργίας του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αγ. Νικολάου, Νομού Λασιθίου.

2) η μεταφορά της ασφαλιστικής περιοχής του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αγ. Νικολάου στο Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ιεράπετρας.

3) η αναστολή λειτουργίας του Παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Περάματος, Νομού Ρεθύμνης.

4) η μεταφορά της ασφαλιστικής περιοχής του Παραρτήματος ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Περάματος στο Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ρεθύμνου.

5) Την αναστολή λειτουργίας του Παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κισσάμου, Νομού Χανίων.

6) Τη μεταφορά της ασφαλιστικής περιοχής του Παραρτήματος ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Κισσάμου στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Χανίων.

Στην Ελούντα για δυο μέρες μόνο η Rihanna

Μικρή απόδραση στην Ελούντα για την πασίγνωστη Rihanna
Για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελούντα θα βρεθεί η πασίγνωστη τραγουδίαστρια Rihanna που όπως αναφέρουν πληροφορίες θα έρθει στην Κρήτη για ... δυο μέρες μόνο. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η άφιξη της αναμένεται στις 20 Οκτωβρίου ενώ η ίδια θα καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

Επιθυμία της είναι σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές να απολαύσει ένα 48ωρο ξεκούρασης και να επισκεφτεί τη γραφική πλάκα και τη Σπιναλόγκα. 

Για την άφιξη της έχει σημάνει συναγερμός αν και η ίδια φέρεται να μην έχει ... παράλογες απαιτήσεις. Σημειώνεται ότι πριν από λίγα χρόνια την Ελούντα είχε επισκευτεί και η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga.

 prismanews.gr

Επιλύεται το ζήτημα καταβολής του Επιδόματος Ανεργίας των Ξενοδοχουπαλλήλων

Mε πρωτοβουλία των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων κ.κ Μανώλη Κεφαλογιάννη και Παναγιώτη Ρήγα καθώς και 30 Βουλευτών και των Υπουργών Εργασίας Β.Κεγκερογλου & Γ.Βρούτση


Μετά απο συνεννόηση τους αρμόδιους Υπουργούς Εργασίας κ.κ Γιάννη Βρουτση και Βασίλη Κεγκερογλου και των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων κ.κ Μανώλη Κεφαλογιάννη και Παναγιώτη Ρήγα καθώς και 30 Βουλευτών, υπεγράφη Τροπολογία για την επίλυση του προβλήματος του Επιδόματος Ανεργίας των Υπαλλήλων του Τουρισμού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...