Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ηλικιωμένοι πάλευαν με τον πύρινο εφιάλτη

Εφιαλτικές ώρες έζησε τα ξημερώματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ρέθυμνο
όταν το έπνιξαν οι πυκνοί καπνοί.

Ήταν γύρω στις 03:00 όταν το κατάστημα πώλησης λευκών ειδών που στεγάζεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας επί της οδού Αρκαδίου, τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι πυκνοί καπνοί ξύπνησαν τους δύο ηλικιωμένους που διαμένουν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με εννέα άνδρες, σύμφωνα με το cretalive, οι οποίοι, περίπου 2,5 ώρες μετά κατάφεραν να κατασβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι που δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τους καπνούς.

Ευτυχώς, το υπερήλικο ζευγάρι είναι εκτός κινδύνου ενώ οι ζημιές που έπαθε το κατάστημα ανέρχονται στις 12.000 ευρώ.

newsbomb.gr

Μεθυσμένη τουρίστρια αναστάτωσε τις λιμενικές αρχές Χερσονήσου

Μια νεαρή τουρίστρια αναστάτωσε τις πρώτες πρωινές ώρες τις λιμενικές αρχές στην Χερσόνησο Ηρακλείου, όταν σε έξαλλη κατάσταση πήγε να αναφέρει την εξαφάνιση και τον πιθανότατο – κατ΄αυτήν - πνιγμό έξι φίλων της.

Οι λιμενικοί – αν και η κοπέλα ήταν σε εμφανή κατάσταση μέθης – λόγω του ότι επέμενε στην καταγγελία της, κινητοποιήθηκαν και ξεκίνησαν τις έρευνες με σκάφος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Όμως καθώς περνούσαν οι ώρες χωρίς να βρίσκουν ίχνος των δήθεν εξαφανισμένων και καθώς φαινόταν ολοένα και περισσότερο πως μέσω της τουρίστριας «μιλούσε το αλκοόλ», οι λιμενικοί κατάφεραν να την πείσουν να τους δώσει τα κινητά τους τηλέφωνα.

'Ετσι, όπως μετέδοσε η "Νέα τηλεόραση", μετά από λίγη ώρα διαπίστωσαν πως οι τρείς από τις «εξαφανισμένες» φίλες κοιμόντουσαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και οι άλλες τρείς συνέχιζαν την διασκέδασή τους σε μπαρ της περιοχής , όπως έκανε και η ίδια η καταγγέλουσα πριν «χάσει τα αυγά και τα πασχάλια».

http://www.flashnews.gr/

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ : " Καταγγελία για ύπαρξη παρανόμων κυκλωμάτων στήριξης δανειοληπτών "

Τελευταία, έχουν φθάσει στα αυτιά και στα χέρια, της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ), καταγγελίες δανειοληπτών, οι  οποίοι όχι μόνο αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους, αλλά παρά τις οδηγίες μας ,έχουν πέσει στα δίκτυα "επιτηδείων" στήριξης  δανειοληπτών, οι οποίοι δρουν πανελλαδικά.Και ακριβολογούμε. Tα εν λόγω κυκλώματα , εμφανίζουν , στον πνιγμένο με χρέη καταναλωτή , σοβαροφάνεια, και επιδερμικά λειτουργούν νομότυπα, διαθέτοντας γραφεία  και προσωπικό,που στην αρχή εμφανίζονται "ως ΄Αγγελλοι" προσπαθώντας να πείσουν τον δανειολήπτη για τις τάχα "δωρεάν " υπηρεσίες τους, ότι συμπάσχουν μαζί του , αλλά δυστυχώς "ο κρεμασμένος από το σκοινί πιάνεται" ,όχι μόνο στηρίζουν την αδυναμία των δανειοληπτών με τις  υπηρεσίες τους, αλλά τους χώνουν όλο και ποιο βαθιά σε δανεισμό και σε οικονομικό αδιέξοδο.Οι άνθρωποι αυτοί, έχουν καλύψει τα ¨νότα τους", καθώς έχουν στα χέρια τους, ένα Πληρεξούσιο, από Συμβολαιογράφο,
"Οικονομικό φονιά" από συγκεκριμένο Συμβολαιογράφο, όπου εκεί ο  δανειολήπτης υπογράφει εν αγνοία του, τον οικονομικό και υπαρξιακό του αφανισμό, βάσει των όρων του Πληρεξουσίου.
Συστήνουμε την προσοχή των καταναλωτών- δανειοληπτών να απέχουν ,  από τις "παγίδες των επιτηδείων" , να εμπιστεύονται τις Πιστοποιημένες Ενώσεις Καταναλωτών και να καταγγέλουν τυχόν διαπιστώσεις, είτε στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή , είτε στους τοπικούς δικηγορικούς
Συλλόγους, αλλά και στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, στα τηλέφωνα 2821092666 και
2821092306 .
Τέλος ,καλούμε όλους εκείνους που προσπαθούν να "χτίσουν παλάτια" ,  χωρίς καν ήθος, στην πλάτη των πολύπαθων καταναλωτών-δανειοληπτών , που βρίσκονται εκτός από οικονομική ανέχεια σε ψυχολογική ανεπάρκεια, ότι η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ), διαθέτει
στοιχεία της άκρης του νήματος, είναι σε έρευνα και όταν είναι έτοιμη  , βάσει στοιχείων που διασταυρώνει, θα τους εμφανίσει στην δημοσιότητα και θα σταλεί ο σχετικός φάκελλος στον Εισαγγελέα, για περαιτέρω διερεύνηση της νομιμότητας.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας
Καταναλωτών Κρήτης (ΕΠΚΧΑΝ)
Ιωάννα Μελάκη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...