Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Super sexy φωτογράφηση στην Κρήτη της Sara Sampaio!

Για τα νέα μαγιό της γνωστής εταιρείας Calzedonia πόζαρε το γνωστό μοντέλο Sara Sampaio από την Πορτογαλία, σε μια φωτογράφηση που μας έφερε πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Και όχι άδικα φυσικά, καθώς η Sampaio, η οποία έγινε πρόσφατα το πρόσωπο της Calzedonia, ταξίδεψε στην Τζαμάικα αλλά και στην Ελλάδα, όπου φωτογραφήθηκε στην υπέροχη παραλία του Μπάλου της Κρήτης με τα τιρκουάζ νερά.

protothema.gr

Η έδρα του ENISA είναι το Ηράκλειο: Ικανοποίηση για τις διαβεβαιώσεις αλλά όχι εφησυχασμός

European Network and Information Security Agency
European Network and Information Security Agency (Photo credit: Wikipedia)
Ο Τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την παραμονή της έδρας του ENISA στο Ηράκλειο:

«Με ικανοποίηση παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του Εκτελεστικού Διευθυντή του ENISA Udo Helmbrecht και του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του οργανισμού, που έβαλαν οριστικό τέλος στα σενάρια περί απομάκρυνσης του ENISA από την Κρήτη και επιβεβαίωσαν ότι η έδρα του οργανισμού ήταν και θα είναι το Ηράκλειο.

Εντούτοις δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Οφείλουμε από τώρα να κινήσουμε όλες τις νόμιμες και απαραίτητες διαδικασίες για επέκταση της εντολής λειτουργίας του ENISA μετά τις 13 Σεπτεμβρίου του 2013 και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το σημαντικό έργο που επιτελεί ο οργανισμός, ιδιαίτερα μετά και την ανάληψη των νέων καθηκόντων που συνίστανται σε στενότερη συνεργασία με οργανισμούς και φορείς της Ε.Ε. για την προάσπιση της Κυβερνοασφάλειας. Τώρα απαιτείται ξεκάθαρη θέση και ενιαία φωνή, ώστε να μην γίνουμε και πάλι μάρτυρες πολυφωνιών, όπου η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου είχε ή εμφανιζόταν να έχει διαφορετική άποψη από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και Βουλευτές και Ευρωβουλευτές δρούσαν αυτόνομα και όχι συλλογικά για την κοινή επιδίωξη της παραμονής της έδρας στο Ηράκλειο.»
Enhanced by Zemanta

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 15 κρουαζιερόπλοια θα φέρουν 30.000 τουρίστες τον Απρίλιο

Φορτωμένα με καλούς οιωνούς και πάνω από 4000 τουρίστες έρχονται αύριο στο λιμάνι του Ηρακλείου δύο μεγάλα κρουαζιερόπλοια, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν!

Ο Απρίλιος μόνο φέρνει... 30.000 κόσμο στο λιμάνι του Ηρακλείου από τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια που θα "δέσουν" εδώ, ο ΟΛΗ προσπαθεί να αντιπαρέλθει την έλλειψη εθνικής πολιτικής για τα λιμάνια και παλεύει με τα προβλήματα που προκύπτουν στις γερασμένες υποδομές του!

Μετά την υποσκαφή που παρατηρήθηκε στον προβλήτα 2 ήρθε ένα νέο πρόβλημα να προστεθεί στους προβλήτες 4-5 όπου παρατηρήθηκε μια καθίζηση που πρέπει να αντιμετωπιστεί επειγόντως!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πατέρας δύο παιδιών αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι στην Ιεράπετρα

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Ιεράπετρα εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...