Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ε.Π.Κ.Κρήτης: Ιερέας με πέντε παιδιά "κέρδισε" τις Τράπεζες και στο Εφετείο

"Σημαντική και με μεγάλης νομικής εκτίμησης και ενδιαφέροντος είναι η υπ αριθμόν 44/2014 απόφασή του Μον. Πρ.Χανίων... (Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο )όπου προέβη σε ρύθμιση οφειλών και ληξιπρόθεσμων χρεών, οικογένειας δανειοληπτών ( ο σύζυγος είχε συνολική οφειλή ύψους 372.451,55 ευρώ και η σύζυγος 367.771,91 ευρώ )βοηθώντας να αποτραπεί ο πλειστηριασμός της κύριας κατοικίας οικογένειας ιερέα, 50 ετών έγγαμο με πέντε τέκνα, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα ηλικίας 7 και 12 ετών και το τρίτο συγκατοικεί μαζί τους..Το μηνιαίο εισόδημα του είναι 1.285 Ευρώ, χωρίς κανένα άλλο εισόδημα. διαθέτει κατοικία, της οποίας η εμπορική αξία εκτιμάται στα 250.000 ευρώ , έχοντας την κυριότητα, το 1/2 εξ αδιαιρέτου , με την σύζυγό του η οποία δεν εργάζεται ,αλλά λαμβάνει ένα πενιχρό επίδομα πολυτεκνίας.

«Βουλιάζει» το λιμάνι της Σούδας -Χιλιάδες πολίτες λένε «όχι» στα χημικά της Συρίας


Το «παρών» στο λιμάνι της Σούδας δίνουν χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι στέλνουν ηχηρό μήνυμα για τα χημικά της Συρίας.


Από τις 12.00 το μεσημέρι άρχισαν να καταφθάνει κόσμος από πολλές περιοχές της Κρήτης, άλλοι με ιδιωτικά μέσα και άλλοι με πούλμαν και λεωφορεία.

Απαντήσεις Σκορδά προς Αυγενάκη για το ελαιόλαδο

Για τα 5 σημεία-προβλήματα στην ελαιοκομία και τη διάθεση ελαιολάδου, απαντά ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Θανάσης Σκορδάς, στην παρέμβαση του  Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη .


Το ελαιόλαδο αποτελεί βασικό στοιχείο της μεσογειακής διατροφής και θεωρείται άριστο προϊόν υγιεινής διατροφής. Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 3η θέση παγκοσμίως στην παραγωγή ελαιολάδου (150 εκατ. ελαιόδενδρα), αλλά την 1η θέση παγκοσμίως στην ποιότητα, δεδομένου ότι το 80% της ελληνικής παραγωγής ανήκει στην κορυφαία ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου (δηλαδή οξύτητα μέχρι 0.8%). Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ. Λ. Αυγενάκης «υπάρχουν ζητήματα, όσον αφορά στην ελαιοκομία και την διάθεσή του, τα οποία, ενώ δεν απαιτούν κρατικές δαπάνες, θα ωφελήσουν παραγωγούς, καταναλωτές ενώ παράλληλα μπορούν να εισφέρουν και σημαντικά έσοδα στον προϋπολογισμό.»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...