Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ - ΟΛΑ τα ονόματα ΕΔΩ

H Κεντρική Επιτροπή του κόμματος δημοσιοποίησε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για όλη την επικράτεια. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής: «Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ απαρτίζονται από εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές, συνταξιούχους. Είναι στελέχη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος που δραστηριοποιούνται στο ΠΑΜΕ και άλλα εργατικά σωματεία. Στελέχη του αγροτικού κινήματος (ΠΑΣΥ) και άλλων συλλόγων της αγροτιάς, συνδικαλιστές των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) και άλλων ενώσεων. Νεολαίοι αγωνιστές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), γυναίκες μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Στελέχη του κινήματος των εκπαιδευτικών, του κινήματος κατά του πολέμου, του πολιτισμού, για την προστασία του περιβάλλοντος και εκλεγμένοι στην Τοπική Διοίκηση. Ακόμα, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και των λαϊκών επιτροπών αγώνα.
Communist Party of Greece
Photo credit: Wikipedia)
Από τους συνολικά 424 υποψήφιους συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνδυασμούς του ΚΚΕ οι 212, δηλαδή το 50%. Οι γυναίκες υποψήφιοι είναι 150, αριθμός που υπερβαίνει την προβλεπόμενη από τον εκλογικό νόμο ποσόστωση του 1/3. Τέλος, η ηλικιακή σύνθεση των ψηφοδελτίων είναι η εξής:
25 – 39 χρόνων: 35,3%
40 – 49 χρόνων: 26,3%
50 – 59 χρόνων: 31,6%
60 – 69 χρόνων: 6,3%
70 και άνω χρόνων: 0,5%

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους του, να οργώσουν όλη την Ελλάδα, πρωταρχικά τους τόπους δουλειάς, για να φτάσει το ψηφοδέλτιο και η φωνή του Κόμματος σε κάθε εργαζόμενο, φτωχό αγρότη και αυτοαπασχολούμενο, κάθε νέο και νέα, κάθε γυναίκα της λαϊκής οικογένειας.
Η μάχη των εκλογών πρέπει να δοθεί με πείσμα και αισιοδοξία, με μαχητικότητα, για ένα αποφασιστικά ενισχυμένο ΚΚΕ. Η πολιτική του ΚΚΕ έχει δικαιωθεί και είναι το μόνο κόμμα στο οποίο η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούν να στηριχθούν και μετά τις εκλογές».


Αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα  ΕΔΩ

Αποχωρεί υποψήφια από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου

Το...εντέκατο πρόσωπο που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου αναζητούν στο Κίνημα καθώς αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο για λόγους υγείας η Ελένη Ινιωτάκη...


H κυρία Ινιωτάκη, που είναι σήμερα σύμβουλος του περιφερειάρχη Κρήτης, σύμφωνα με το CRETALIVE είχε ήδη ολοκληρώσει την προετοιμασία της (φυλλάδια, γραφείο κλπ ).

Ενώ όμως ήταν έτοιμη να μπει στη μάχη του προεκλογικού αγώνα σήμερα μπήκε στο νοσοκομείο.

Ένα παλαιό πρόβλημα υγείας που είχε, επιδεινώθηκε -ισως από το άγχος και το στρες των εκλογών- και η ίδια σήμερα σχεδον δεν μπορούσε να περπατήσει.

Γι'αυτό και δεν ήταν παρούσα στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου... Οι γιατροί της κάνουν αγωγή αλλά της συνέστησαν απόλυτη ξεκούραση και αποχή από κάθε στρεσογόνο δραστηριότητα.

Έτσι, η ίδια σήμερa, σύμφωνα με το CretaLive, ζήτησε να την αντικαταστήσουν..
Tωρα στο ΠΑΣΟΚ αναζητεί νέο πρόσωπο...

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα [λίστες]

Τις λίστες με τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος, έδωσε στην δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Ο νέος λογότυπος της Νέας Δημοκρατίας από 20/1...
Ο νέος λογότυπος της Νέας Δημοκρατίας από 20/1/2011. (Photo credit: Wikipedia)
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα.
Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι.
Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες.
Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες.
Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που προσφέρθηκαν να στρατευθούν στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας.
Καλή τύχη στους υποψήφιους βουλευτές.
Και αυτοί που δεν μπήκαν τελικά, θα είναι κι αυτοί στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Που δεν τελειώνει στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τότε μόλις ξεκινά».

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ

Ανδρέας Κουλάτσογλου: Έφυγε ένας από τους πρωτοπόρους της σύγχρονης φωτογραφίας

Ένας από τους πρωτοπόρους της σύγχρονης φωτογραφίας στην Κρήτη, ο Ανδρέας Κουλάτσογλου έφυγε στα 81 του χρόνια σκορπώντας πόνο και θλίψη στους οικείους του αλλά και στους αμέτρητους φίλους του.

Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα στις 4 στην Παναγία Καμαριανή του Ηρακλείου.

Οι πρώτοι υποψήφιοι της Κοινωνικής Συμφωνίας [λίστα]

Τον πρώτο κατάλογο με υποψήφιους σε όλη την χώρα για τις εκλογές της 6ης Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα η Κοινωνική Συμφωνία, το νεοιδρυθέν κόμμα της Λούκα Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσά τους, οι πρώην αυτοδιοικητικοί Αγγελόπουλος Θεόδωρος, πρώην δήμαρχος Αντιρρίου (Α' Αθήνας) και Βαλσάμης Νίκος, πρώην δήμαρχος Αγίου Παύλου (Α' Θεσσαλίκης). Επισης, οι Μπαράκας Αθανάσιος, παραολυμπιονίκης, δημοτικός σύμβουλος Ρόδου (Δωδεκάννησα), Βλάχος Παναγής, δημοτικός υπάλληλος, πρώην Νομικός Σύμβουλος (Κεφαλλονιά) και Γιώργος Χάρδας, τέως πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΕΣΔΚΝΑ (Β' Αθηνών).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΔΩ

Condor: 50 ευρώ δώρο σε όποιον πετάει για Χανιά, Ηράκλειο

ThomasCook Airbus A320-214 G-KKAZ
 (Photo credit: Vince_Vega)
H αεροπορική εταιρεία Condor αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της «πακέτο βοήθειας» προς την Ελλάδα, δίνοντας μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει μια κράτηση προς την Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να τονώσει το ενδιαφέρον και να αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που υπάρχει στις κρατήσεις για τα ελληνικά νησιά.

«Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα» συμπλήρωσε ο Γιοχάνες Βίντερ.

Μέχρι τέλος Απριλίου η προσφορά στα πακέτα κρατήσεων

Οι παραλίες, οι κολπίσκοι, οι αρχαιότητες, τα ελληνικά νησιά έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουν τις διακοπές αξέχαστες. Η Condor πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

Η περιορισμένη εκστρατεία της εταιρείας ισχύει από σήμερα μέχρι τις 30.04.2012 στις 09:00 π.μ. για τα πακέτα κρατήσεων και για πτήσεις μέχρι τις 31.08.2012.

Η Condor πετάει από το 1956 σε όλο τον κόσμο και είναι θυγατρική εταιρεία της ThomasCook. Κάθε χρόνο πετούν πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες σε 75 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τις ΗΠΑ.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...