Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Εύη Φραγκάκη: Πολύ σέξι... στην παραλία του Ηρακλείου! (Φωτογραφίες)

Στην Κρήτη κάνει διακοπές η Εύη Φραγκάκη μαζί με το γιο της και εντυπωσιάζει με με τις εμφανίσεις της στην παραλία! Αυτές είναι οι πρώτες διακοπές της ανκοργούμαν του ΑΝΤ1 μετά τον χωρισμό της από τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Δημήτρη Κοτταρίδη.
Το πρώην ζευγάρι συνήθιζε να επισκέπτεται μαζί κάθε χρόνο το νησί, ενώ το συναινετικό διαζύγιό τους βγήκε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου. Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" συνέλαβε την 33χρονη δημοσιογράφο σε παραλία της περιοχής, μαζί με τον γιο της.

Η Εύη έφτασε πριν από δύο εβδομάδες στο Ηράκλειο μαζί με τον τρεισήμισι ετών γιο της Σταύρο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. «Τον προηγούμενο μήνα ο μικρός είχε πάει διακοπές με τον πατέρα του στις Σπέτσες. Η Εύη και ο Δημήτρης έχουν άριστες σχέσεις και προτεραιότητα τους είναι οι ανάγκες του παιδιού τους», εξηγεί φίλη του ζευγαριού. «Αν και ο τόπος καταγωγής της Εύης είναι το Ρέθυμνο, η ίδια προτίμησε το Ηράκλειο, καθώς εκεί ζουν τα ξαδέλφια της αλλά και πολύ καλοί της φίλοι», καταλήγει η ίδια πηγή.

Μία ακόμα ληστεία σε μίνι μάρκετ στα Χανιά

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει στα Χανιά το φαινόμενο ληστειών σε μίνι μάρκετς.

Στις 2 τα ξημερώματα, ένας άντρας με καλυμμένο το πρόσωπό του, μπήκε σε μίνι μάρκετ στη συνοικία της Νέας Χώρας και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε περίπου 800 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο.

Το μεσημέρι της Κυριακής στη συνοικία των Παχιανών, κουκουλοφόρος ληστής κρατώντας κοντόκανη καραμπίνα πήρε από τον ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ενώ τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ένοπλος με κουκούλα, πήρε το ποσό των 800 ευρώ από μίνι μάρκετ στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.

Έρευνες για την εξιχνίαση των ληστειών διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σε στρατιωτικές μονάδες της Κρήτης ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί αύριο την 115 Πτέρυγα Μάχης... το Πεδίο Βολής Κρήτης, το Ναύσταθμο Κρήτης και το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ). 

Τον κ. Παναγιωτόπουλο θα συνοδεύουν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης.

Το συχνό σεξ μεγαλώνει τον εγκέφαλο

Έρευνα απέδειξε ότι όσο πιο συχνά έχουμε σεξουαλική επαφή, τόσο διευρύνεται ο εγκέφαλος και πολλαπλασιάζονται οι συνάψεις του. Έτσι λειτουργεί καλύτερα και μάλλον γρηγορότερα.

Το σεξ μεγαλώνει τον εγκέφαλο μας. Κι όμως σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πρίνστον.

Οι μέχρι τώρα έρευνες έχουν δείξει ότι οι αγχωτικές αλλά άβολες καταστάσεις εμποδίζουν την διόγκωση του εγκεφάλου και έτσι με αυτό το σκεπτικό ήθελαν να δουν κατά πόσο συμβαίνει το ανάποδο. Εάν όντως δηλαδή μεγαλώνει ο εγκέφαλός μας σε καταστάσεις αγχωτικές μεν αλλά ευχάριστες όπως η σεξουαλική συνεύρεση.

Έτσι, η ερευνητική ομάδα του Πρίνστον πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων με ποντίκια για να το εξακριβώσει. Αρχικά οι επιστήμονες χώρισαν τα αρσενικά ποντίκια σε τρεις ομάδες: Στα ποντίκια που είχαν καθημερινά σεξουαλική επαφή με θηλυκά ποντίκια, στα ποντίκια που έκαναν σεξ μια φορά ανά δύο βδομάδες και στα ποντίκια που δεν έκαναν καθόλου σεξ.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στα αρσενικά ποντίκια που έκαναν σεξ σε τακτική βάση, ο εγκέφαλός τους μεγάλωσε καθώς επίσης και οι συνδέσεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων τους. Σαν πιθανή εξήγηση του φαινομένου οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι τα έμπειρα σεξουαλικά ποντίκια είχαν λιγότερο άγχος και ήταν πρόθυμα να τρώνε το φαγητό τους σε ξένο περιβάλλον σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ποντίκια.

Eάν θέλετε λοιπόν η σύντροφός σας εκτός από όμορφη να παίρνει πιο εύκολα στροφές τότε μη δείχνετε έλεος!
ofono.gr

Δύο 21χρονοι τραυματίες σε τροχαίο στο Ρέθυμνο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ρέθυμνο, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό και... συνεπιβάτη 21χρονους εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κράσπεδο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι δύο 21χρονοι, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύονται.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Ο μισός ποινικός κώδικας στην πλάτη του 33χρονου για τις ληστείες

Αύριο το πρωί απολογείται ο 33χρονος Αρμένιος που συνελήφθη ως μέλος της "συμμορίας με τα καλάσνικοφ" που λήστευε κοσμηματοπωλεία. Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν κοσμήματα και ακριβά ρολόγια από τα κλεμμένα.

Σε βάρος του Αρμένιου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού και κατ'εξακολούθηση, από δράστες που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παράνομη οπλοφορία βαρέων όπλων (για τα καλάσνικοφ) κατ'εξακολούθηση, σύσταση συμμμορίας για την τέλεση κακουργημάτων και εμπρησμό από πρόθεση και από κοινού (για το αυτοκίνητο της υπαλλήλου του ΠΑΓΝΗ που είχαν κλέψει λίγο πριν τη ληστεία στον Ανισσαρά.

Ζωοκλοπή ... express! 40 λεπτά χρειάστηκαν οι άγνωστοι!

11 πρόβατα έχασε από το κοπάδι του ένας 35χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος κατήγγειλε ζωοκλοπή σε βάρος του, χθες το απόγευμα... στο Α.Τ. Πύργου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία οι άγνωστοι δράστες "εξαφάνισαν" τα ζώα μέσα ... σε 40 λεπτά, από τις 20:20 ως και τις 21:00 της Κυριακής, παραβιάζοντας την περίφραξη του ποιμνιοστασίου, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή στον Πύργο του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.

Η αξία των ζώων ανέρχεται στο ποσό των 2.000 ευρώ.
cretalive.gr

Φωτιά στον Άγιο Ανδρέα Ρεθύμνου

Ξέσπασε σε αγροτική περιοχή λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, στο σημείο πήγαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 6 άνδρες, που συνεχίζουν τις προσπάθειες για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο

Μία ακόμα πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 2.00 στο Δεμάτι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, η οποία ωστόσο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής τέθηκε υπό έλεγχο πολύ γρήγορα, πρόλαβε ωστόσο να κάψει περίπου μισό στρέμμα γης.

Ποιά Κρητικά λιμάνια και μαρίνες θα δοθούν σε ιδιώτες

Στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) μεταφέρεται, με απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους -μέσω συμβάσεων παραχώρησης- κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόκειται για λιμένες και τουριστικούς λιμένες σε: Ζάκυνθο, Κατάκολο, Τούρλο Μυκόνου, Χίο, Πύλο Μεσσηνίας, Νέα Επίδαυρο, Γλυφάδα, Πόρο, Σκιάθο, Σκύρο, Αγ. Νικόλαο Κρήτης, Ιτέα Φωκίδος, Καλαμαριά (Αρετσού), Κω, Αλιμο, Υδρα, Ρέθυμνο, Ρόδο (Ακαντιά και Μανδράκι), Σούδα και Αργοστόλι.

Μέχρι την ανάληψη των σχετικών υποχρεώσεων από τον ιδιώτη, έχει προβλεφθεί τα δικαιώματα χρήσης, διοίκησης, συνήθους διαχείρισης και εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων λιμένων να συνεχίσουν να ασκούνται από τους φορείς που τα ασκούν μέχρι την έναρξη ισχύος της συμβάσεως παραχώρησης.

Υποψήφιος γραμματέας της ΝΔ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Υποψηφιότητα - βόμβα είναι αυτή που ανακοίνωσε, πριν από λίγο, στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, που δήλωσε ρητά ότι θα είναι υποψήφιος γραμματέας στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ.

Το θέμα αυτό έχει απασχολήσει, άλλωστε πολύ το κόμμα, καθώς αποτέλεσε και την αιτία της αποπομπής Νικολόπουλου.
cretalive.gr

Αυξάνονται οι βάσεις σε 40 σχολές με προοπτική άμεσης εργασίας

Σε όσες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ προσφέρεται σχετική ασφάλεια επαγγελματικής αποκατάστασης στην αγορά εργασίας πολλαπλασιάζεται ο ανταγωνισμός και φέρνει στα ύψη τις βάσεις. και αυτό συμβαίνει κυρίως σε Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές.

Η οικονομική κρίση έχει στρέψει τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες στις ελάχιστες σχολές που οδηγούν άμεσα ή έμμεσα στο Δημόσιο, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό. Στα αστυνομικά Τμήματα οι βάσεις αναμένεται να εκτοξευθούν αφού οι θέσεις σε σχέση με πέρυσι έχουν μειωθεί στο μισό (580 από 1.244).

Αισθητή άνοδος παρουσιάζεται και στις βάσεις σε παιδαγωγικές, στρατιωτικές και νομικές σχολές. Περισσότερα μόρια σε σχέση με πέρυσι θα χρειαστούν και όσοι στοχεύουν σε τμήματα Φιλολογίας και Ψυχολογίας του 1ου επιστημονικού πεδίου.

Οι βάσεις στα νομικά τμήματα θα ανέβουν ως και 350 μόρια, στα τμήματα Φιλολογίας ως 200 μόρια ενώ στις πλέον περιζήτητες Παιδαγωγικές Σχολές η άνοδος μπορεί να ξεπεράσει και τα 300 μόρια.

Η πιο σκληρή μάχη θα δοθεί για την εισαγωγή στις αστυνομικές σχολές και η βάση στο τμήμα αστυφυλάκων μπορεί να ανέβει πάνω από 1.000 μόρια. Αριστούχοι μαθητές θα στραφούν και φέτος στο τμήμα αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και η βάση θα ξεπεράσει τα 18.300 μόρια. Για τη σχολή αξιωματικών ΕΛΑΣ θα χρειαστούν από 17.200 ως 17.400 μόρια.

Για την ιατρική στρατιωτική σχολή θα χρειαστούν μεταξύ 19.070 και 19.270 μόρια ενώ στο όριο των 19.000 μορίων θα κινηθεί η βάση στη σχολή Ικάρων-Μηχανικών.

Για τη Σχολή Ευελπίδων (ΟΠΛΑ) οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν μια μέση βαθμολογία κοντά στα 16.000 μόρια ενώ για τη Σχολή Ευελπίδων (ΣΩΜΑΤΑ) πρέπει να έχουν συγκεντρώσει πάνω από 17.500 μόρια.

Χιλιάδες υποψήφιοι κάνουν στροφή σε τμήματα των ΤΕΙ που προσφέρουν καλές προοπτικές στην αγορά και σπουδές σε ανερχόμενα γνωστικά αντικείμενα. Προτίμηση δείχνουν στα τμήματα που εντάσσονται στο 3ο επιστημονικό πεδίο. Στη σχολή Φυσικοθεραπείας Αθήνας, η οποία είναι από τις πλέον περιζήτητες, η βάση θα κινηθεί μεταξύ 16.300 ως 16.500 μόρια ενώ η αντίστοιχη της θεσσαλονίκης θα φθάσει τα 16.000 μόρια.

"Πήρε φωτιά" η βενζίνη στα νησιά...

Μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές της αμόλυβδης βενζίνης, ιδιαίτερα στα νησιά, παρατηρείται και αυτό το καλοκαίρι. Η μέση πανελλαδική τιμή διαμορφώνεται στο 1,772 ευρώ το λίτρο, ωστόσο, σε αρκετά νησιά η μέγιστη τιμή αγγίζει  και τα 2 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων που επικαλείται το Έθνος της Δευτέρας, στις Κυκλάδες η μέση τιμή φτάνει το 1,838 ευρώ με τη μέγιστη στο 1,981 ευρώ το λίτρο.

Στα επίπεδα του 1,84 ευρώ κινείται η τιμή της αμόλυβδης στους νομούς της Κρήτης, νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα με την «ψαλίδα» σε σχέση με τη μέση πανελλαδική τιμή να φτάνει τα 0,10 ευρώ.

Οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς (ΥΠΕΑ) διαπιστώνουν ότι η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου έχει γείρει υπέρ του αμερικανικού νομίσματος κατά 13% σε σχέση με το 2011, ενώ η άνοδος πυροδοτείται και από τις διεθνείς τιμές του «μαύρου» χρυσού.
tanea.gr

Ηράκλειο: Μήνυση στο σπιτονοικοκύρη που έκανε έξωση στην καρκινοπαθή

Μηνύσεις για απειλή, εξύβριση αλλά και για φθορά αναμένεται να υποβάλλουν - ίσως και μέσα στην εβδομάδα - τα παιδιά της 47χρονης από το Ηράκλειο, η οποία ενώ χαροπάλευε στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, τής κοινοποιήθηκε εξώδικο από τον σπιτονοικοκύρη της με το οποίο απαιτούσε να αδειάσει το σπίτι επειδή χρωστούσε ενοίκια 2,5 μηνών.

Όπως καταγγέλλεται, αν και ο σπιτονοικοκύρης γνώριζε ότι η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, θυροκόλλησε με δικαστικό επιμελητή το εξώδικο, ενώ όταν πέθανε πια, έσπευσε να αλλάξει τις κλειδαριές του σπιτιού, να πετάξει τα πράγματα της και "ξηλώσει" το ρολόι του νερού με αποτέλεσμα της παιδιά της να μην έχουν σπίτι να την κλάψουν.

Μάλιστα η κόρη της 47χρονης κατήγγειλε ότι μέχρι και σήμερα δέχονται απειλητικά μηνύματα από τον ιδιοκτήτη προκειμένου να πάρουν τα πράγματα της αδικοχαμένης μητέρας της, όμως - όπως υποστηρίζει - φοβάται για τη ζωή της.
cretalive.gr

Μήνυμα ΚΕ της ΔΗΜΑΡ για τον θάνατο του Νίκου Κοκοβλή

Η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς αποχαιρετά σήμερα με βαθιά θλίψη τον σύντροφο Νίκο Κοκοβλή, παλαίμαχο αγωνιστή του ανανεωτικού αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών.

Ο Νίκος Κοκοβλής ανάλωσε τη ζωή του στους αγώνες του λαϊκού μας κινήματος, ανέπτυξε έντονη αντιστασιακή δράση και διώχθηκε σκληρά για τους αγώνες του από το κράτος της δεξιάς.

Υπεράσπισε με θέρμη τον αγώνα για την ανανέωση της αριστεράς και έμεινε πιστός στην αριστερά μέχρι το τέλος της ζωής του.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέθανε, στα Χανιά, ο Νίκος Κοκοβλής





Έξυπνα τρικ μακιγιάζ

Μερικές λεπτομέρειες στο μακιγιάζ είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Μάθετε μερικά έξυπνα τρικ που θα σας λύσουν τα χέρια!

1. Για να έχετε πλούσιες βλεφαρίδες – πριν από τη μάσκαρα απλώστε στις βλεφαρίδες μια πούδρα ή μια ανοιχτή σκιά ματιών με ένα πινέλο, σαν να απλώνετε τη μάσκαρα. Συνεχίστε με τη μάσκαρα απλώνοντας μια στρώση και πριν στεγνώσει απλώστε πάλι την πούδρα ή την σκιά ματιών και ολοκληρώστε με την μάσκαρα δίνοντας σχήμα και καμπύλες στις βλεφαρίδες.

2. Σας αρέσει η αδιάβροχη μάσκαρα αλλά δεν ξεβάφεται με τίποτα, κάντε το εξής: απλώστε το πρώτο στρώμα με μια απλή μάσκαρα και από πάνω την αδιάβροχη, η οποία θα καλύψει την απλή και όχι τις βλεφαρίδες.

3. Να απλώνετε τη μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων έως τις άκρες. Αν την απλώσετε μόνο στις άκρες οι καμπύλες δεν θα διατηρηθούν από το βάρος της μάσκαρα στις άκρες.

4. Αν έχετε βλεφαρίδες χωρίς καμπύλες και η μάσκαρα δεν τις διατηρεί, τότε χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Για να έχετε διάρκεια στο αποτέλεσμα ζεστάνετε τις άκρες του με πιστολάκι μαλλιών για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια γυρίστε τις βλεφαρίδες. Προσοχή μην το παρακάνετε με το ζέσταμα.

5. Για να διατηρήσετε το κραγιόν σας, απλώστε στα χείλη ένα make up ή ένα μη λιπαρό concealer (π.χ. σε μορφή μολυβιού ή concealer προσώπου), κάντε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι και απλώστε το σε όλη την επιφάνεια των χειλιών, απλώστε το κραγιόν, τρίψτε τα χείλη μεταξύ τους, ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο και απλώστε λίγη πούδρα προσώπου. Τέλος, απλώστε πάλι ο κραγιόν.

6. Για ζουμερά χείλη, απλώστε στη μέση των χειλιών λίγο ασημί ή χρυσό lip gloss.

7. Για κάνετε πιο έντονο το τόξο των φρυδιών, ώστε να φαίνονται πιο ανορθωμένα, απλώστε από κάτω έως το κόκαλο των ματιών λευκό ή nude μολύβι και σβήστε το ομοιόμορφα, στην συνέχεια απλώστε μια φωτεινή σκιά ματιών.

8. Για να διατηρηθεί η σκιά ματιών, απλώστε νωρίτερα ένα concealer για τα άνω βλέφαρα ή μια κρεμώδη σκιά σε nude απόχρωση.

9. Αν δεν έχετε πρόχειρο ένα σφουγγαράκι για να απλώσετε το make up, χρησιμοποιήστε το παράμεσο δάχτυλο σας, που είναι το πιο αδύναμο και απλώνει ομοιόμορφα το make up και το concealer προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα. Αντίθετα ο δείκτης που είναι δυνατό δάχτυλο τραβάει το δέρμα και προσφέρει έντονο αποτέλεσμα.

10. Φωτίστε τα σκούρα σημεία του προσώπου απλώνοντας απαλά μια λαμπερή λευκή σκιά ματιών ή ένα ανοιχτόχρωμο μη λιπαρό concealer, πριν το make up ή την πούδρα.

11. Για αποτελεσματικό “face lift”, απλώστε το ρουζ ξεκινώντας από το κόκαλο των ζυγωματικών που είναι στο ύψος του αφτιού και συνεχίστε οριζόντια σβήνοντας απαλά την ένταση στα μήλα. Θα ενθουσιαστείτε με την διαφορά που θα δείτε στο πρόσωπο σας.

12. Για να μαλακώσετε τα μολύβια χειλιών ή ματιών κρατήστε τα κάτω από ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα και σκουπίστε με ένα χαρτομάντιλο. Έτσι το μολύβι θα γλιστράει στο δέρμα χωρίς να το τραβάει.

Αναστάτωση στα λιμάνια Σούδας και Ρεθύμνου από τηλεφωνήματα για βόμβες στα πλοία

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή απέπλευσαν για τον Πειραιά τα πλοία "Έλυρος" και "Έλλη" απο τα λιμάνια της Σούδας και του Ρεθύμνου αντίστοιχα, καθώς αποδείχθηκαν ως... κακοήθεις φάρσες τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βομβών.
Βέβαια η αναστάτωση στις λιμενικές αρχές των Χανίων και του Ρεθύμνου, αλλά και η ταλαιπωρία στους περισσότερους απο 2.000 επιβάτες των πλοίων της γραμμής ήταν μεγάλη καθώς όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι επιβάτες κλήθηκαν να κατεβούν απο τα πλοία, τα οποία υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικό έλεγχο με την συνδρομή και ειδικού στην ανεύρεση εκρηκτικών σκύλου της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων.

Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στην αστυνομία του Ρεθύμνου περίπου στις 8:30 το βράδυ και ενώ το πλοίο "Έλλη Τ" φόρτωνε για να αποπλεύσει στις 9 το βράδυ.

Αμέσως ζητήθηκε η συνδρομή του ειδικού αστυνομικού σκύλου απο τα Χανιά για την έρευνα στο πλοίο. Και ενώ ο αστυνομικός με τον σκύλο κατευθύνοντο στο Ρέθυμνο, περίπου στις 9:30 έγινε τηλεφώνημα και στην αστυνομία των Χανίων, όπου άγνωστος προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο "Έλυρος" το οποίο επίσης εκείνη την ώρα φόρτωνε για να αποπλεύσει για Πειραιά.

Έτσι, όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα στο πλοίο "Έλλη" και αποδείχθηκε πως επρόκειτο για φάρσα, περίπου στις 11:30 το βράδυ, αστυνομικοί με τον σκύλο μετέβησαν και στο "Έλυρος" όπου και εκεί η έρευνα κατέδειξε πως το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Να σημειωθεί πως το πλοίο "Έλυρος" το οποίο το Σάββατο έκανε ημερήσιο δρομολόγιο απο Πειραιά προς Σούδα, καθυστέρησε να φτάσει στην Σούδα καθώς πριν τον απόπλου του από τον Πειραιά, το μεσημέρι του Σαββάτου, υπήρξε ένα ακόμη τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας το οποίο επίσης ήταν κακοήθης φάρσα.
flashnews.gr

Ταξίδευε πάνοπλος με το πλοίο στα Χανιά

Στο σακίδιό του είχε τις σφαίρες αλλά κάτω από το κάθισμα της μοτοσικλέτας του είχε κρύψει... δύο πιστόλια ο 42χρονος Έλληνας που συνελήφθη χθες το πρωί στο λιμάνι της Σούδας.

Ο 42χρονος συνελήφθη καθώς τα ξημερώματα κατά τον κατάπλου στην Σούδα του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά, στην διάρκεια ελέγχων από προσωπικό του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 2,8 γραμμαρίων ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στην αποσκευή του βρέθηκαν:

α) μια (01) σιδερογροθιά εντός τσέπης παντελονιού

β) τρεις (03) νάιλον συσκευασίες, εντός ζεύγους υποδημάτων, που περιείχαν εκατόν τρία (103) φυσίγγια διαμετρήματος 0,40 S&W, είκοσι επτά (27) φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 SPECIAL και τρία (03) φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 SPECIAL PPU (αβολίδωτα) καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, βραδινές ώρες χθες, προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων εντόπισε, στον επιβατηγό λιμένα Σούδας, μία μοτοσικλέτα η οποία ανήκει στον 42χρονο, κάτω από το κάθισμα της οποίας βρέθηκαν:

Δύο (02) πυροβόλα όπλα χειρός (ένα περίστροφο μάρκας SMITH & WESSON διαμετρήματος 0,38 SPECIAL και ένα πιστόλι μάρκας STAR FIRESTAR διαμετρήματος 0,40 S&W) καθώς και τρεις (03) αντάπτορες για μετατροπή πιστολιού σε βολή κατά ριπάς.

Νωρίτερα, το απόγευμα, χθες πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα από προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισίας, παρουσία Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, στην οικία του 42χρονου στην Κηφισιά Αττικής.

Από την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) ένα (01) όπλο FLOBERT
β) μία (01) διόπτρα μάρκας LEURORD
γ) μία (01) διόπτρα μάρκας BARSKA
δ) ένα (01) κυνηγετικό μαχαίρι με μαύρη λαβή
ε) δύο (02) κουτιά 0,38 SPECIAL άνευ περιεχομένου
στ) ένα (01) κίτρινο κουτί με την ένδειξη COINMASS MUSTARD που περιείχε τέσσερις (04) νάιλον συσκευασίες με σπόρους πιθανόν ινδικής κάνναβης
ζ) μία (01) χάρτινη συσκευασία με σπόρους πιθανόν ινδικής κάνναβης
η) ένα (01) φυσίγγιο διαμετρήματος 7,62mm
θ) ένα (01) κουτί που περιείχε δεκαεπτά (17) κόκκινες κροτίδες μάρκας ETHISTO MANNA,
ι) μία (01) γεμιστήρα πιστολιού,
κ) τέσσερις (04) γεμιστήρες πολεμικού τουφεκιού και
λ) ένα (01) κουτί που περιείχε είκοσι εννέα (29) μαύρες κροτίδες μάρκας ZEUS .

Προαναφερόμενες ποσότητες σπόρων ινδικής κάνναβης είναι συνολικού μεικτού βάρους 8,9 γραμμαρίων.
flashnews.gr

Ληστεία μέρα μεσημέρι σε μίνι μάρκετ στα Χανιά

Η φράση "Σικάγο γίναμε" πλέον δεν πρέπει να απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς τα κρούσματα εγκληματικότητας ακόμα και στα Χανιά, είναι διαδοχικά.

Το νέο περιστατικό με την απόπειρα ληστείας, μέρα μεσημέρι στο κέντρο των Χανίων έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Ειδικότερα, λίγο πριν της 3 το μεσημέρι, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ όχημα, με την απειλή όπλου, λήστεψαν μίνι μάρκετ επί της οδού Σουκατζίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο ένας από του δύο ληστές εισέβαλε στο μίνι μάρκετ και με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας απείλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, πήρε όσο χρήματα υπήρχαν το ταμείο, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό γα τον εντοπισμό των δραστών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...