Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ταξίδευε πάνοπλος με το πλοίο στα Χανιά

Στο σακίδιό του είχε τις σφαίρες αλλά κάτω από το κάθισμα της μοτοσικλέτας του είχε κρύψει... δύο πιστόλια ο 42χρονος Έλληνας που συνελήφθη χθες το πρωί στο λιμάνι της Σούδας.

Ο 42χρονος συνελήφθη καθώς τα ξημερώματα κατά τον κατάπλου στην Σούδα του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά, στην διάρκεια ελέγχων από προσωπικό του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 2,8 γραμμαρίων ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στην αποσκευή του βρέθηκαν:

α) μια (01) σιδερογροθιά εντός τσέπης παντελονιού

β) τρεις (03) νάιλον συσκευασίες, εντός ζεύγους υποδημάτων, που περιείχαν εκατόν τρία (103) φυσίγγια διαμετρήματος 0,40 S&W, είκοσι επτά (27) φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 SPECIAL και τρία (03) φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 SPECIAL PPU (αβολίδωτα) καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, βραδινές ώρες χθες, προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων εντόπισε, στον επιβατηγό λιμένα Σούδας, μία μοτοσικλέτα η οποία ανήκει στον 42χρονο, κάτω από το κάθισμα της οποίας βρέθηκαν:

Δύο (02) πυροβόλα όπλα χειρός (ένα περίστροφο μάρκας SMITH & WESSON διαμετρήματος 0,38 SPECIAL και ένα πιστόλι μάρκας STAR FIRESTAR διαμετρήματος 0,40 S&W) καθώς και τρεις (03) αντάπτορες για μετατροπή πιστολιού σε βολή κατά ριπάς.

Νωρίτερα, το απόγευμα, χθες πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα από προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισίας, παρουσία Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, στην οικία του 42χρονου στην Κηφισιά Αττικής.

Από την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) ένα (01) όπλο FLOBERT
β) μία (01) διόπτρα μάρκας LEURORD
γ) μία (01) διόπτρα μάρκας BARSKA
δ) ένα (01) κυνηγετικό μαχαίρι με μαύρη λαβή
ε) δύο (02) κουτιά 0,38 SPECIAL άνευ περιεχομένου
στ) ένα (01) κίτρινο κουτί με την ένδειξη COINMASS MUSTARD που περιείχε τέσσερις (04) νάιλον συσκευασίες με σπόρους πιθανόν ινδικής κάνναβης
ζ) μία (01) χάρτινη συσκευασία με σπόρους πιθανόν ινδικής κάνναβης
η) ένα (01) φυσίγγιο διαμετρήματος 7,62mm
θ) ένα (01) κουτί που περιείχε δεκαεπτά (17) κόκκινες κροτίδες μάρκας ETHISTO MANNA,
ι) μία (01) γεμιστήρα πιστολιού,
κ) τέσσερις (04) γεμιστήρες πολεμικού τουφεκιού και
λ) ένα (01) κουτί που περιείχε είκοσι εννέα (29) μαύρες κροτίδες μάρκας ZEUS .

Προαναφερόμενες ποσότητες σπόρων ινδικής κάνναβης είναι συνολικού μεικτού βάρους 8,9 γραμμαρίων.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...