Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Ρύθμισε το χρέος της δανειολήπτρια ,με απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου"

Στο ν.3869/2010 ,προσέφυγε πρώην Τραπεζική υπάλληλος για χρέη προς την ίδια την Τράπεζα που υπηρετούσε για πολλά έτη πριν από την συνταξιοδότησή της , αλλά και για ρύθμιση χρέους προς Ιδιώτη, προκειμένου να σώσει το σπίτι της από τον πλειστηριασμό.

Το σημαντικότατο που οφείλει να μας διδάξει αυτή η προσφυγή της δανειολήπτριας στον νόμο Κατσέλη,είναι ότι οι Τράπεζες ακόμα και στους ανθρώπους που τις υπηρετούν, όχι μόνο δείχνουν το αλληλέγγυο πρόσωπό τους, αλλά ούτε καν δέχονται το σχέδιο ρύθμισης του χρέους τους Βάσει όμως η απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου ,στα πλαίσια της Προσωρινής Διαταγής ,έχει ιδιαίτερο νομικό ενδιαφέρον ,καθώς παρατηρείται ότι, παρά την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων μέσα στην τριετία, και παρά την είσπραξη εφάπαξ παροχής υγείας από την υπηρεσία της, του ποσού των 84.197,64 Ευρώ ,λίγους μήνες προ της

Τροπολογία Κεφαλογιάννη για την μεταφορά των ευπαθών αγροτικών προϊόντων σε περίπτωση απεργίας της ΠΝΟ.

Με την τροπολογία που επανεκατέθεσε πρόσφατα στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολούσε τους αγρότες της Κρήτης και αφορά την μεταφορά των ευπαθών αγροτικών προϊόντων σε περίπτωση απεργίας της ΠΝΟ. 

Η τροπολογία που κατετεθη στη Βουλή ενσωματώθηκε στο νομοσχέδιο που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής ως άρθρο 25. Για την  επίλυση αυτού του τόσο σημαντικού

Φοιτητικές εστίες για το 1,56% των φοιτητών στα Χανιά

Μόνο 78 θέσεις για 5000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές


Η εστία στα Χανιά προσφέρουν 78 θέσεις για τους 4000 προπτυχιακούς και τους 1000 μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου και του παραρτήματος του ΤΕΙ. Οι προσφερόμενες θέσεις επαρκούν για να καλύψουν μόλις το 1,56% των φοιτητών των Χανιών. Τα παραπάνω τονίζει σε αναφορά του ο βουλευτής κ. Μαριάς ο οποίος επισημαίνει ότι λόγω της οικονομικής κρίσης οι αιτήσεις στις εστίες έχουν τριπλασιαστεί χωρίς όμως να έχουν αυξηθεί και οι προσφερόμενες θέσεις.

«Το Θεριό του Ταύρου» πάει στην Ιεράπετρα 21-22 Μαρτίου

Στην Ιεράπετρα θα βρεθεί την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Μαρτίου η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων Ηρακλείου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Ιστός. 

Η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων με την παράσταση «Το Θεριό του Ταύρου» του Αζίζ Νεσίν σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη θα παρουσιάσει το έργο και στην Ιεράπετρα προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στην τοπική κοινωνία να συγκεντρώσει τρόφιμα και φάρμακα τα οποία στη συνέχεια θα προωθηθούν σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη.

Το Ποτάμι: Συγγνώμη, λάθος η αφισοκόλληση στα Χανιά

Με άρθρο στην ιστοσελίδα του κόμματος, συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη παραδέχονται πως ήταν ένδειξη «παλαιοκομματισμού» η αφισοκόλληση - Δεν ξαφνιάστηκα από τα διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...