Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: ΔΕΝ εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις

Οι καταγγελίες των δικαιωμένων με δικαστικές αποφάσεις δανειοληπτών, κατά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Ε, διαδέχεται η η μία την άλλη , που φθάνουν στην ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης .
Συγκεκριμένα:To Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Ε, αρνείται να υλοποιήσει το περιεχόμενο των αποφάσεων των δικαστηρίων, για την ρύθμιση των οφειλών των καταναλωτών, με αποτέλεσμα να δημιουργείται περαιτέρω ανασφάλεια στους καταναλωτές, αλλά και καλλιέργεια παράτασης της οικονομικής αδυναμίας αυτών.Οι καταγγελίες αφενός αναφέρουν ότι ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Ε, αρνείται την δεδικασμένη δόση να εφαρμόσει , αλλά και σε άλλες περιπτώσεις εξακολουθεί να εφαρμόζει την προηγούμενη παρακράτηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

VIDEO: Εργοτέλης- ΑΕΚ 1-1

Ούτε στο Ηράκλειο η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό και έτσι έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη, χάνοντας και τις τελευταίες ελπίδες για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Η Ένωση προηγήθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Λυμπερόπουλος στο 49' εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση του Τζανάκη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το ένα γκολ δεν ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η ώρα της κρίσης για τη «δασκάλα του έρωτα»

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί το υπηρεσιακό μέλλον της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων. Η δικογραφία της υπόθεσης έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρωθεί και έχει αποσταλεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον αρμόδιο εισαγγελέα Χανίων.

Η δικογραφία αναμένεται να κοινοποιηθεί από μεθαύριο και στα στελέχη του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου και αυτά να δουν με τη σειρά τους πώς θα χειριστούν το θέμα της 22χρονης.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, υπάρχει μόνο η περίπτωση του 15χρονου μαθητή γυμνασίου της πόλης των Χανίων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κατεβάζουν ρολά στις φυλακές!

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνουν οι φυλακές Ν. Αλικαρνασσού με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να ξεκινούν... αγώνα διαμαρτυρίας για τις περικοπές στους μισθούς τους. Ήδη από χθες πραγματοποιήθηκαν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας, τρίωρης διάρκειας, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη μεταγωγή των κρατουμένων και τη λειτουργία της φυλακής. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προειδοποιούν όμως πως εάν κάνουν πράξη αυτά που έχουν αποφασίσει, τότε οι φυλακές θα κατεβάσουν... ρολά. Την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα κάνουν τη γενική τους συνέλευση, όπου εκεί θα αποφασίσουν για την πραγματοποίηση ή όχι της απεργίας διαρκείας τους
creteplus.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...