Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Χανιά: «Απόβαση» 4.000 τουριστών με κρουαζιερόπλοια

«Απόβαση» στα Χανιά έκαναν σήμερα το πρωί περίπου 4.000 επισκέπτες, επιβάτες δύο κρουαζιερόπλοιων που έφθασαν στο λιμάνι της Σούδας και στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Στο λιμάνι της Σούδας έφθασε, προερχόμενο από το Κουσάντασι της Τουρκίας, το Navigator Of The Seas που επισκέπτεται κάθε Παρασκευή τα Χανιά και σε αυτό το ταξίδι μεταφέρει 3.215 επιβάτες. Το πλοίο αναχώρησε στις 3 το μεσημέρι για την Ιταλία.

Το πρωί έριξε άγκυρα ανοικτά των Χανίων, έξω από το ενετικό λιμάνι της πόλης, το κρουαζιερόπλοιο Azamara, προερχόμενο από το Ναύπλιο. Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν 605 άτομα, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο ενετικό λιμάνι με τις ειδικές «λάντζες» του πλοίου. Το Azamara θα αποπλεύσει τις 6 το απόγευμα για το Ισραήλ.

Από τα τέλη Απριλίου όταν και έφθασε στα Χανιά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μέχρι και σήμερα έχουν επισκεφθεί την περιοχή περίπου 14.000 τουρίστες από 62 εθνικότητες και στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι Αμερικανοί τουρίστες

Η οικονομική ανάσα για την τοπική οικονομία είναι σημαντική καθώς υπολογίζεται ότι κατά μέσο όρο κάθε τουρίστας ξοδεύει 50 ευρώ, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των επιβατών κρουαζιέρας επιλέγει να επισκεφθεί την παλιά πόλη.

Οι Μινωικές ζητούν τη γραμμή για Χανιά

Τη δρομολόγηση του επιβατηγού - οχηματαγωγού Ίκαρος Παλάς των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά εξετάζει σήμερα στη συνεδρίασή του το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Για δεύτερη φορά μέσα στην τελευταία διετία οι Μινωικές ζητούν την ετήσια δρομολόγηση πλοίου της στα Χανιά. Την πρώτη φορά, μετά και από τις έντονες ενστάσεις της ΑΝΕΚ, το αίτημά τους είχε απορριφθεί προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση της διοίκησης των Μινωικών και του βασικού μετόχου τους που είναι ο όμιλος Grimaldi. Οπως είναι γνωστό o Grimaldi -μέσω των Μινωικών- έχει αναγκαστεί να «συμβιώνει» με την ΑΝΕΚ στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellenci SeaWays. Επιπλέον ANEK και Grimaldi ανταγωνίζονται στο πεδίο των γραμμών της Αδριατικής.

Επιστολή

Λίγες ώρες πριν αρχίσει το ΣΑΣ οι Μινωικές με ανακοίνωσή τους στον τοπικό Τύπο της Κρήτης εξηγούσαν για ποιους λόγους κατά τη γνώμη τους θα πρέπει το αίτημά τους να εγκριθεί τόσο από το Συμβούλιο όσο και από τον υπουργό Ναυτιλίας Κ. Μουσουσουρούλη ο οποίος θα βρει το θέμα στο γραφείο του αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κίνα, καθώς αυτός θα αποφασίσει.

Όπως εξηγούν οι Μινωικές με αυτή την επιχειρηματική κίνηση στοχεύουν εν μέσω ύφεσης θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας με δεδομένο ότι το Ίκαρος Παλάς φέρει ελληνική σημαία επομένως θα προσληφθούν Έλληνες ναυτικοί. Ακόμα θα συμβάλουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης καθώς οι Μινωικές Γραμμές αποτελούν μέρος ενός ευρωπαϊκού ομίλου, ενώ θα αποτελέσουν μία εναλλακτική οδό μετακίνησης για τους επιβάτες και τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων.

Ανταγωνισμός


Τέλος η εταιρεία κάνει επίκληση στην τήρηση των αρχών των ελεύθερου ανταγωνισμού «όπως αυτός ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αποκατάσταση των συνθηκών της ανταγωνιστικής αγοράς».

Στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά δραστηριοποιείται η ΑΝΕΚ καθώς αποτελεί την κύρια αγορά της. Δύο φορές η εταιρία Στρίντζη και στην συνέχεια ο όμιλος της Attica επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να «σταθούν» στη γραμμή και αποχώρησαν ύστερα από οικονομική ζημία.

Ο ENISA γιορτάζει στο Ηράκλειο την ημέρα της Ευρώπης

Ο Ευρωπαϊκός οργανισμός για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου, ENISA, δημοσιεύει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στις εκδηλώσεις της πόλης του Ηρακλείου για τους εορτασμούς της ημέρας της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθούν στην Ενετική Λότζια το Σάββατο (18 Μαΐου) μεταξύ 11 το πρωί και 14.30 το μεσημέρι. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις τοπικές αρχές του Ηρακλείου και από το τοπικό γραφείο του Europe Direct.

Ο ENISA διανύει πλέον το όγδοο έτος της παραμονής του στην Κρήτη, και για να σηματοδοτήσει τα πρόσφατα επιτεύγματα του ως ειδικός οργανισμός για τον ασφάλεια στον κυβερνοχώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πραγματοποιήσει διαγωνισμούς για την διασκέδαση των παιδιών με ειδικά έπαθλα με θέμα την Ευρώπη.

Ο καθοριστικός ρόλος του ENISA στην προστασία της ασφάλειας του κυβερνοχώρου της Ευρώπης , τονίστηκε τον Απρίλιο, όταν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ του να δοθεί στον Οργανισμό μια νέα επταετή θητεία, και επιβεβαίωσε ότι η έδρα του Οργανισμού παραμένει στο Ηράκλειο. Ο Οργανισμός έλαβε επίσης ένα εκτεταμένο σύνολο αρμοδιοτήτων, που περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας για την προστασία των βασικών συστημάτων της Ευρώπης όπως τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας.

European Network and Information Security Agency
European Network and Information Security Agency (Photo credit: Wikipedia)
Η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου , η οποία δημοσιεύθηκε το Φεβρουάριο, προσδιορίζει επίσης βασικούς ρόλους για τον ENISA, με προτάσεις που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού διπλώματος οδήγησης για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, ώστε να προωθηθούν οι βασικές δεξιότητες για την ασφάλεια των χρηστών στον κυβερνοχώρο. Αυτό, τονίζει ο οργανισμός, θα μπορούσε να φέρει ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα της πληροφορικής στην Κρήτη. Οι ευκαιρίες αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ευκαιρίες εξειδικευμένης κατάρτισης , με δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων στα νέα γραφεία του Οργανισμού, όταν αυτά ολοκληρωθούν. ( Η κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων έχει καθυστερήσει 2 χρόνια - αφού η ολοκλήρωση τους είχε αρχικά σχεδιαστεί για το 2011, και τώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2013.)

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ENISA, Graeme Cooper, σχολιάζει, Έχει προγραμματιστεί για τον ENISA, η μεταφορά της έδρας του στο Ηράκλειο σε ένα νέο ειδικά διαμορφωμένο κτίριο . Αν και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, το κτίριο έχει χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου με 7,7 εκατ. Ευρώ από το πρόγραμμα ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής επιτροπής στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), πρόγραμμα 7. Ο ENISA διερευνά τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να βοηθήσει να γίνει μέγιστη χρήση αυτών των εγκαταστάσεων- για παράδειγμα στην πραγματοποίηση εκπαίδευσης εξειδικευμένου προσωπικού σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, με βάση τους εδώ στην Κρήτη.

Μια τέτοια πρωτοβουλία θα βασιστεί στην εμπειρογνωμοσύνη του Οργανισμού και στις πρόσφατες επιτυχίες του που περιλαμβάνουν:

ENISA is a Centre of Expertise in Network and Information Security in Europe

Securing Europe's Information Society

Follow the EU cyber security affairs of ENISA on Facebook, Twitter, LinkedIn YouTube & RSS feeds

Πραγματοποίηση της μεγαλύτερης άσκησης κυβερνοασφάλειας στην Ευρώπη - Cyber Europe 2012 Υποστήριξη των ομάδων αντιμετώπισης περιστατικών ασφαλείας (CERTs) σε όλα τα 27 κράτη μέλη της Ευρώπης. Καθιέρωση του πρώτου Ευρωπαϊκού συστήματος καταγραφής σοβαρών συμβάντων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Η δημιουργία ενός επιχειρησιακού γραφείου στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες για τον ENISA και το έργο του για την προστασία του κυβερνοχώρου της Ευρώπης θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την ημέρα της Ευρώπης το Σάββατο.
Enhanced by Zemanta

«RUN GREECE» την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Ηράκλειο

Συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, για τη διοργάνωση του «RUN GREECE» (αγώνες πόλης) τον Ιούνιο στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης. Πρόκειται για μια διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, που θα φιλοξενηθεί σε 5 πόλεις της Ελλάδας και περιλαμβάνει: Αγώνες 5χλμ, 10χλμ, και παιδιών 600-1200μ.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, μαζί με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, ανέλαβαν τη συνδιοργάνωση που θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Στην πρώτη σύσκεψη οριστικοποιήθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές των αγώνων που θα συμβαδίζουν με την φιλοσοφία του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας, θα υπάρχουν δηλαδή επίσημη χρονομέτρηση και οι προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφάλειας των συμμετεχόντων.

Όπως τονίστηκε στην σύσκεψη, θα πρόκειται για ανοιχτούς αγώνες, με δικαίωμα συμμετοχής όλων των πολιτών, με σκοπό Να γνωρίσει κάθε επισκέπτης, κάθε συμμετέχων, την πόλη του Ηρακλείου τρέχοντας!.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης Είναι ένα πολύ σημαντικό, ξεχωριστό αθλητικό γεγονός, που θα παρακινήσει μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τον μαζικό κλασικό αθλητισμό, και συγχρόνως θα προβάλλει ολόκληρο το νησί μας. Στόχος μας η καθιέρωση του, ως μια γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού στον τόπο μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ τον ΣΕΓΑΣ για την πρωτοβουλία του, καθώς και όλους τους συνδιοργανωτές για την άριστη συνεργασία που υπάρχει.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές, τις διαδρομές, οι λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, και μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.run-greece.gr.

Στην οργανωτική επιτροπή των αγώνων συμμετέχουν: Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, Διεύθυνση Α/θμιας & β/θμιας εκπαίδευσης, Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου, ΟΛΗ, Πυροσβεστική Ν. Ηρακλείου, ΕΚΑΒ Κρήτης, Λιμεναρχείο Ηρακλείου, Τροχαία Ηρακλείου, ΣΕΑΠ, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών-Τμήμα Ηρακλείου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός , Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Επιμελητήριο Ηρακλείου, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

Αυτή είναι η Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ που τα λέει όλα

Οι Κρητικοί ξαναχτυπούν και εντυπωσιάζουν όλο το κόσμο.

Μ΄ ένα ακόμη εξαιρετικό σποτ προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νησί και αυτό που του περισσεύει πραγματικά : τη λεβεντιά και την απίστευτη φιλοξενία.

Δείτε την ιστορία του τουρίστα που έκλεψε ένα πορτοκάλι και κατάλαβε τι σημαίνει Κρήτη.Καλό είναι να το δουν και οι "εγκέφαλοι" της Όλγας Κεφαλογιάννη που είχαν πληρώσει ένα τσουβάλι λεφτά για το σποτ στο Λονδίνο.

Ηράκλειο: Μπλακ άουτ στο αεροδρόμιο λόγω νοτιάδων - Διαδοχικές ακυρώσεις πτήσεων!

Γενικό μπλακ άουτ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το πρωί στην ανατολική Κρήτη και ειδικά στο Ηράκλειο.

Οι ακυρώσεις πτήσεων διαδέχονται η μια την άλλη, αφού αυτή την ώρα δεν εκτελούνται ούτε απογειώσεις ούτε προσγειώσεις αεροσκαφών. Η άσχημη κατάσταση εντείνεται, καθώς στη Σούδα δεν υπάρχει περιθώριο για να φιλοξενηθούν εκεί αεροπλάνα, ενώ παρόμοια είναι η κατάσταση και στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για αεροπλάνα που έρχονται από μακρινούς προορισμούς, κυρίως πτήσεις τσάρτερ, καθώς λόγω της μικρής αποθεματικής ποσότητας καυσίμων είναι δύσκολο να παραμείνουν σε αναμονή για στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες είναι μεγάλη, με τους περισσότερους από τους τελευταίους να είναι τουρίστες.

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στην Κρήτη φέρνει στο προσκήνιο τα προβλήματα της «μαύρης» εργασίας

Τα προβλήματα που δημιουργεί η παράνομη, αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία «που κυριαρχεί στον τουριστικό κλάδο και που έχει ενισχυθεί από τις μνημονιακές πολιτικές» έφερε στο προσκήνιο... η επίθεση του 20χρόνου Ολλανδού ανιματέρ στον 12χρονο Ρώσο, σύμφωνα με τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη.
Σε δήλωσή του ο κ. Κριτσωτάκης υποστηρίζει ότι το περιστατικό «γεννά αμείλικτα ερωτήματα σχετικά με τη βιομηχανία “ενοικίασης φθηνού εργατικού δυναμικού”, τη σωρεία παραβιάσεων της νομοθεσίας, την πρόσληψη ανειδίκευτων εργαζομένων και των δήθεν “μαθητευομένων” και “εξωτερικών συνεργατών”, των επιδοτούμενων προγραμμάτων “πρακτικής άσκησης” και απασχόλησης νέων ανέργων στον κλάδο του Τουρισμό που λειτουργούν ως ευκαιρίες εξασφάλισης “φθηνής” εργασίας για τους μεγαλοεπιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και που φυσικά δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας».

Όπως υποστηρίζει, η εξάλειψη της Εργατικής Νομοθεσίας, η διάλυση του κρατικού μηχανισμού, η απαξίωση, η κατάργηση και η υποστελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών δημιουργούν συνθήκες ασυδοσίας.

«Όσο η ασκούμενη τουριστική πολιτική στην Ελλάδα δεν επενδύει σε καταρτισμένους εργαζόμενους με αξιοπρέπεια και ασφάλιση, θα γίνεται όχημα ευκαιριακής επιχειρηματικότητας, πτώσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουρισμό και δυσφήμησης της χώρας μας προς άγραν εύκολου κερδοσκοπισμού για τους μεγαλοεπιχειρηματίες του τουρισμού» καταλήγει ο βουλευτής Ηρακλείου.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Μηδενικές δόσεις" για δανειολήπτρια νηπιαγωγό , από το Ειρηνοδικείο Χανίων

Μεγάλη ανακούφιση έφερε η  υπαρ.242/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, στην  Δημόσιο Υπάλληλο, διαζευγμένη ,μητέρα,  ενός τέκνου  , όπου για την ρύθμιση του χρέους  της  το δικαστήριο όρισε για την  παρούσα φάση μηδενικές καταβολές , για χρέος 74.450,74 Ευρώ σε δύο πιστώτριες Τράπεζες με  διάφορα Τραπεζικά προϊόντα Επίσης .της  Χορηγήθει περίοδος χάριτος  τεσσάρων ετών , μα προπάντων διεσώθη η "δυνητική" κατοικία της  που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη .   Συγκεκριμένα και σύμφωνα  με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , η οποία μεσολάβησε στην ενημέρωση ,,στήριξη και  καθοδήγηση τόσο στην εξωδικαστική διαδικασία μέσω του νομικού-οικονομοτεχνικού  Τμήματος, αλλά και δικαστικά μέσω του συνεργαζόμενου με την ΄Ενωση Δικηγόρου των Χανίων κ.Ράνιας Μπουρδάκη, πρόκειται  για δημόσιο υπάλληλο που εργάζεται ως νηπιαγωγός  σε δημόσιο σχολείο, ηλικίας 45 ετών  , διαζευγμένη,  μητέρα  με ένα ενήλικο τέκνο ,το οποίο όμως  σπουδάζει και δεν μπορεί να εργαστεί, συντηρούμενο στην διαβίωση του αλλά και στις σπουδές του, όντως φοιτήτρια και από την μητέρα του..Τα εισοδήματα  της  της εν λόγω οφειλέτριας είναι ο μισθός της  και ένα  ενοίκιο από την κατοικία της στην Θεσσαλονίκη, συγχρόνως όμως καταβάλλει ενοίκιο καθώς μένει σε μισθωμένη κατοικία Η    δανειολήπτρια έχει περιέλθει χωρίς δική της  υπαιτιότητα σε  μόνιμη και διαρκή αδυναμία να πληρώσει τις οφειλές της λόγω της μείωσης του μισθού της από τις περικοπές που   εφαρμόζονται στους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα λόγω της κρίσης που ξέσπασε  στην Χώρα και στην εφαρμοζόμενη πολιτική.. Περιουσιακά στοιχεία διαθέτει  μια κατοικία (διαμέρισμα) 67,50 τ.μ που βρίσκεται στην Θεσ/νίκη, του οποίου η εμπορική αξία εκτιμάται στις 65.000 Ευρώ, επίσης  έχει την υψηλή κυριότητα ενός διαμερίσματος στην Θεσ/νίκη 60 τ.μ  που η επικαρπία ανήκει στην μητέρα της. Το δικαστήριο έκρινε ότι αυτό το διαμέρισμα , δεν κρίνεται πρόσφορο για ρευστοποίηση καθώς η δανειολήπτρια δεν έχει πλήρη κυριότητα.Επίσης  διέθεται και ένα Ι.Χ το οποίο εκποιήθηκε για αντιμετώπιση τρεχουσών βιοτικών αναγκών Συμπερασματικά: ¨Το δικαστήριο (Ειρηνοδικείο Χανίων) ορθά έκρινε
1)  ρυθμίζοντας τα χρέη της δανειολήπτριας σε μηδενικές  καταβολές στην παρούσα φάση , ορίζει  δε την  22-11-2013 δικάσιμο, για επανεξέταση τυχόν βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης (6μηνο επανεξέτασης) ως ο νόμος 3869/2010 ορίζει 2)Δίνει περίοδος χάριτος τεσσάρων ετών  
΄3) Εξαιρεί της εκποίησης την κύρια κατοικία ενός διαμερίσματος  67,50 τ.μ  και ορίζει  μηνιαίες δόσεις των 230,20 Ευρώ χ 240 δόσεις  μετά την πάροδο τετραετίας
.4)Με προοπτική μη βελτίωσης των οικονομικών της, λόγω της ιδιότητας της δημοσίου υπαλλήλου, μίας επαγγελματικής ομάδας, που πλήγηκε ανεπανόρθωτα από την οικονομική κρίση της Χώρας, όσο καμία άλλη, η εν λόγω δανειολήπτρια θα ωφεληθεί δηλ θα "κουρέψει"  χρέος κατά  19.202 Ευρώ, σώζοντας παράλληλα και όλα της τα περιουσιακά στοιχεία πρώτη και κύρια κατοικία αλλά και το διαμέρισμα στην Θεσ/νίκη που της ανήκει η κυριότητα.
  Συμπερασματικά:¨Για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση από το Δικαστήριο , η οποία δίνει ανάσα στην δανειολήπτρια, την βοηθάει να ρυθμίσει τις οφειλές της,  της δίνεται τετραετής περίοδος  χάριτος, αφού  για μια  τετραετία δεν θα καταβάλλει κανένα Ευρώ, αλλά και μετά την πάροδο της τετραετίας την βοηθάει να σώσει το σπίτι της καταβάλλοντας δόσεις  σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της. Η΄Ενωση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τους συνεργάτες της που καθημερινά μοχθούν  προσφέροντας " δωρεάν" τις υπηρεσίες  τους  και την επιστημονική τους  γνώση ,στους καταναλωτές μέλη της ΄Ενωσης, όσο και στους δικαστές ,για τις τόσο ελπιδοφόρες αποφάσεις τους.
                            
                                                     Η Πρόεδρος της  Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,

                                                          Ιωάννα  Μελάκη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...