Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Νέος "δράκος" ο 21χρονος Μαροκινός

Ένας νέος "δράκος" απεδείχθη τελικά ο 21χρονος Μαροκινός που βίασε 53χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της στα Χανιά, το προηγούμενο Σάββατο.
Τελικά όπως προέκυψε από την...

προανάκριση, ο δράστης , που επέλεγε με συγκεκριμένο τρόπο τα θύματα του , είχε αποπειραθεί, να βιάσει και μια άλλη ανυπεράσπιστη γυναίκα 55 ετών, τον περασμένο Μάιο.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο Σάββατο ο 21χρονος εισέβαλε στο σπίτι της 53χρονης ανυπεράσπιστης γυναίκας απο το παράθυρο και τη βίασε.

Η 53χρονη όμως , βρήκε τη δύναμη μετά το βιασμό της να τηλεφωνήσει στην Ασφάλεια και να καταγγείλει ότι ένας άγνωστος βρίσκεται στο σπίτι της και την έχει βιάσει.

Η αντίδραση της Ασφάλειας ήταν άμεση καθώς έφτασε στο σπίτι της παθούσας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και συνέλαβε τον βιαστή.

flashnews.gr

Απογοητευτικά στοιχεία για το ΕΣΠΑ στη Κρήτη

Τραγικά είναι τα στοιχεία για το ΕΣΠΑ και στην Κρήτη καθώς οι πληρωμές-απορροφήσεις των κοινοτικών κονδυλίων ανέρχονται μόλις σε 100.402.024 ευρώ, ποσοστό 19,00 % του προϋπολογισμού των 514 εκατομμυρίων που έχουν ήδη ενταχθεί!
Οι αριθμοί δείχνουν ότι οι δύο κυβερνήσεις- η τωρινή και η προηγούμενη- δεν στάθηκαν ικανές να διαχειριστούν ούτε τα κονδύλια που μας “χαρίζουν”, χρήματα δηλαδή που θα έπρεπε να είχαμε πάση θυσία απορροφήσει, αλλά δεν καταφέραμε να έρθουν στην τοπική αγορά

Πατρις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...