Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ηράκλειο: Mετέφερε καλάσνικοφ μέσα σε ψυγείο

English: Soviet AK-47 Kalashnikov assault rifl...
(Photo credit: Wikipedia)
Μέσα σε θάλαμο ψυγείου είχε τοποθετήσει για να μεταφέρει ένα καλάσνικοφ με πλοίο της γραμμής από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο θάλαμο του ψυγείου που ο 30χρονος είχε ρυμουλκήσει με φορτηγό μέσα στο πλοίο, κι εκεί, εκτός από το πολεμικό τουφέκι καλάσνικοφ με κενή γεμιστήρα και ξιφολόγχη, εντοπίστηκαν ακόμη 60 πλήρη φυσίγγια.

Ο 30χρονος συνελήφθη για εμπορία και διάθεση πολεμικού όπλου ενώ από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο θάλαμος του ψυγείου περιείχε δέματα που είχαν παραδοθεί και τοποθετηθεί μέσα σε αυτό από μεταφορική εταιρεία ενός 35χρονου, ο οποίος αναζητείται.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Enhanced by Zemanta

Φωτιά κοντά στο οικισμό της Πολεμικής Αεροπορίας στα Χανιά

Υπο έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι στις Στέρνες Ακρωτηρίου, νότια του οικισμού της Πολεμικής Αεροπορίας... στα Χανιά, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια.

Η φωτιά έφτασε σε απόσταση λίγων μέτρων απο κατοικίες των Στερνών, ωστόσο η ύπαρξη δρόμων στους οποίους μπορούσαν να κινηθούν τα πυροσβεστικά οχήματα είχαν σαν αποτέλεσμα την άμεση "αναχαίτιση" των φλογών και την απομάκρυνση του κινδύνου.

Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 18 πυροσβέστες με επτά πυροσβεστικά οχήματα δίνοντας μάχη με το χρόνο προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες προτού επεκταθούν και απειλήσουν εκ νέου σπίτια, καθώς και ένα όχημα από το Β' Πυροσβεστικό Σταθμό που εδρεύει στην 115 ΠΜ για ανεφοδιασμό.

Τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης ενίσχυσαν και τα πυροσβεστικά οχήματα του δήμου Χανίων.
Το πυροσβεστικό όχημα με το "κανόνι" έκανε αποτελεσματικές ρίψεις απο τον δρόμο, σε εστίες της φωτιάς.
Μια μεγάλη έκταση με ξερά χόρτα και θάμνους έγινε στάχτη μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας.
Η ύπαρξη δρόμων περιμετρικά της έκτασης στην οποία εκδηλώθηκε - απο άγνωστο προς το παρον λόγο - η πυρκαγιά, αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς οι πυροσβέστες είχαν την δυνατότητα να κινηθούν "περικυκλώνοντας" την πυρκαγιά και με την βοήθεια του "Αίολου" ο οποίος κράτησε χαμηλά τους ανέμους, μπόρεσαν να θέσουν υπο έλεγχο την φωτιά.

Την προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Π.Υ.Χανίων, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ερευνάται το θέμα της πρόκλησής της απο σπινθήρες που δημιουργήθηκαν στην διάρκεια εργασιών κατοίκου της περιοχής.
Flashnews.gr

Έκλεψε το τριαξονικό και το πούλησε σε σκραπ!

Βρέθηκε ο δράστης της κλοπής φορτηγού από τη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου. Την υπόθεση εξιχνίασαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, διαπιστώνοντας ότι δράστης είναι ένας 57χρονος.

Ο 57χρονος είχε κλέψει το τριαξονικό φορτηγό ιδιοκτησίας ενός 28χρονου, κατά το διάστημα μεταξύ της 16ης Ιουλίου και της 16ης Αυγούστου. Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο έξω από την επιχείρηση του 28χρονου στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, ο 57χρονος εμφανίστηκε σε σκραπ μετάλλων και παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη του φορτηγού, προχώρησε στον τεμαχισμό και την πώλησή του.

"Μπελά" βρήκε και ο 39χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης συλλογής μετάλλων, ο οποίος στερείται άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας από την αρμόδια αρχή.


 cretalive.gr

Ηράκλειο: Συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 29χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες εξαπέλυσε πυρ προχθές τη νύχτα, έξω από  το σπίτι ενός άλλου 29χρονου.
Ο δράστης των άσκοπων πυροβολισμών συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, αφού είχε προηγηθεί αυτοψία από τους αστυνομικούς, κατά την οποία βρέθηκαν και περισυνελέγησαν έξι κάλυκες.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
cretalive.gr

O δήμος Μαλεβιζίου προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων

Με ομόφωνη απόφαση του, το δημοτικό συμβούλιο ήμος προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων  αποφάσισε τη προσφυγή του δήμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να μειωθούν οι ιδιαίτερα αυξημένες τιμές αντικειμενικής αξίας και οι τιμές ζώνης στο Μαλεβίζι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες αυξήσεις στο ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) του 2012, που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες αυτών.

Παρά του ότι αυτή είναι μια διαδικασία που ορίζεται αποκλειστικά από το υπουργείο Οικονομικών και δεν υπάρχει κανένα απολύτως όφελος για την αυτοδιοίκηση, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης «Είναι αδιανόητο σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για τους πολίτες, να υπάρχουν τόσο μεγάλες αυξήσεις σε φόρους και χαράτσια εξαιτίας των αυξημένων τιμών στις αντικειμενικές αξίες. Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος! Πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό. Αυτές οι αντικειμενικές αξίες, είχαν οριστεί πριν αναλάβουμε εμείς ως νέα δημοτική αρχή και από την πρώτη στιγμή της θητείας μας έχουμε κατ’ επανάληψη επικοινωνήσει με το υπουργείο οικονομικών, τους έχουμε στείλει επιστολές επισημαίνοντας αυτή την αδικία, αλλά λύση δεν έχει δοθεί. Ειδικά στις αντικειμενικές αξίες της περιοχής του Γαζίου, οι ανισότητες που εμφανίζονται είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Σε συνεννόηση και με την στήριξη όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου, είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να μην επιβαρυνθούν άδικα οι δημότες μας, με επιπλέον ποσά».

Τρεις τουρίστες πνίγηκαν το Σάββατο στη Κρήτη

Μάστιγα έχουν γίνει οι πνιγμοί στις θάλασσες της Κρήτης, καθώς μόνο το Σάββατο σημειώθηκαν τρία περιστατικά πνιγμών σε Χανιά, Ηράκλειο και Μάλια ενώ  μέσα σε τρεις ημέρες έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες του νησιού συνολικά πέντε άτομα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΜΥ εξέδωσε το Σάββατο το απόγευμα εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για το κρητικό πέλαγος προειδοποιώντας για βορειοδυτικούς ανέμους που θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ.

Πνιγμός στη Γεωργιούπολη Χανίων, κινδύνευσαν δύο ακόμη άτομα
Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Γεωργιούπολης στα Χανιά ένας 49χρονος τουρίστας.
Ο άτυχος άντρας βρισκόταν με την παρέα του, δύο ακόμα άτομα στη παραλία, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής, όταν λόγω των κυματισμών η παρέα κινδύνευσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Οι δύο εκ των τριών κατάφεραν να βγουν σώοι στη στεριά όμως δεν ήταν το ίδιο τυχερός και ο 49χρονος ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.
Ο 49χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Γεωργιούπολης.

Δύο Ρώσοι τουρίστες νεκροί σε Ηράκλειο και Μάλια
Νωρίτερα το πρωί άλλη μια τραγωδία γραφτηκε σε παραλία της Κρήτης αυτή τη φορά στα Μάλια όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή έναντι ξενοδοχείου της περιοχής μια 26χρονη Ρωσίδα.
Η άτυχη κοπέλα διεκομίσθει με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Υπενθυμίζεται ότι τις δύο προηγούμενες ημέρες η μακάβρια λίστα των πνιγμών συμπληρώθηκε με δύο ακόμη άτομα.

Το απόγευμα την ίδια τύχη είχε και ένας 32χρονος Ρώσος τουρίστας σε παραλία στις Γούβες ο οποίος εθεάθη σε αρκετή απόσταση από την ακτή να επιπλέει στη φουρτουνιασμένη θάλασσα.
Ο 32με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ΠΑ.Γ.Ν.Η. για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου.

Πνιγμοί στον Πλακιά και στο Καλαμάκι
Δύο ακόμη άνθρωπο ξεψύχησαν στη θάλασσα τα τελευταία 24ωρα.
Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή το μεσημέρι ενας 35χρονος Ουκρανός τουρίστας που εδώ και λίγες μέρες είχε έρθει για διακοπές στον Πλακιά και διέμενε μαζί με τη σύζυγό του σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.
Ο άτυχος άντρας εθεάθη από λουόμενους να επιπλέει στα νερά της θάλασσας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προηγουμένως έκανε κατάδυση.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και μετέβη στο σημείο για την διακομιδή της σορού του 35χρονου στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου και τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Τέλος την Πέμπτη το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας αλλοδαπός άντρας από την θαλάσσια περιοχή του Καλαμακίου στις Μοίρες Ηρακλείου.
Ο άτυχος άντρας, ηλικίας 71 ετών για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει στη θάλασσα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και παρόλη την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια παραλία μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα σημειώθηκε άλλο ένα περιστατικό με παραλίγο πνιγμό ενός ακόμη ατόμου.
Σε αυτήν την περίπτωση, παρόλο που ο λουόμενος κινδύνευσε στα νερά της θάλασσας βγηκε στη στεριά καλά στην υγεία του και μάλιστα αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για να τον παραλάβει

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τις 31 Αυγούστου οι παραλίες του νησιού έχουν μείνει χωρίς ναυαγοσώστες ενώ η καλοκαιρινή περίοδος συνεχίζεται.

flashnews.gr

ΟΟΣΑ : Να φύγουν από το Δημόσιο όσοι είναι πάνω από 50 ετών

Μια έκθεση του ΟΟΣΑ που αποδεικνύει ότι το προσωπικό του Δημοσίου είναι γηρασμένο σε σχέση με το 2003 και ζητάει να απολυθεί έχει στα χέρια του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο οποίος αναζητά τρόπους για να απομακρυνθούν 150.000 υπάλληλοι ως το τέλος του 2015.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής η έκθεση του ΟΟΣΑ αναφέρει ότι το 38% των δημοσίων υπαλλήλων της κεντρικής κυβέρνησης είναι ηλικίας 50 ετών και άνω, σε σύγκριση με το 23% του 2004 και ότι εξ αυτών η πλειοψηφία εργάζεται στο Δημόσιο για περισσότερα από 20 χρόνια.
Σύμφωνα με την έκθεση απαιτούνται περισσότερες και γρηγορότερες απολύσεις υπαλλήλων άνω κάποιας ηλικίας : «Οι μακροχρόνιοι περιορισμοί στις προσλήψεις δεν έχουν μειώσει σημαντικά τη μισθοδοσία της κεντρικής κυβέρνησης λόγω του χαμηλού αριθμού των εξόδων από την υπηρεσία, αλλά έχουν οδηγήσει σε σημαντική δημογραφική μετατόπιση μεταξύ των κεντρικών δημοσίων υπαλλήλων. Η Ελλάδα έχει ένα αρκετά ηλικιωμένο και ταχέως γηράσκον ανθρώπινο δυναμικό στην κεντρική της κυβέρνηση, σε σχέση με τα πρότυπα του ΟΟΣΑ».
Στόχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι να απολυθούν οι εν λόγω εργαζόμενοι, όταν έχουν συμπληρώσει το 53ο έτος της ηλικίας τους με τη μέθοδο της «πρόωρης σύνταξης» χωρίς να περάσουν από εργασιακή εφεδρεία.
Αυτή θα είναι η πρώτη δεξαμενή απολύσεων προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της απομάκρυνσης 150.000 δημοσίων υπαλλήλων ως το 2015. Αμεσα θα απολυθούν πάντως οι επίορκοι υπάλληλοι, μετά από την αξιολόγηση που θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους και θα ολοκληρωθούν με συνοπτικές διαδικασίες.

Επιταχυντής του CERN στην Κρήτη για τη θεραπεία του καρκίνου

Αν ο Ερμής, ο αγγελιαφόρος των ολύμπιων θεών, μπορούσε να κινείται ελεύθερα ανάμεσα σε δύο κόσμους, των αθανάτων και των θνητών, το νεοσύστατο δίκτυο CERN-HERMES, που φέρει το όνομά του, φιλοδοξεί να γεφυρώσει τα επιτεύγματα της επιστήμης με τις ανάγκες της κοινωνίας. Το πρώτο συνθετικό δεν είναι άλλο από το γνωστό μας CERN, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ερευνα στη Σωματιδιακή Φυσική, ενώ το δεύτερο αποτελεί ακρωνύμιο του HEllenic Research network on Medical and novΕl technologieS. Αφορμή για τη δημιουργία του δικτύου στάθηκε η τυχαία γνωριμία δύο προσώπων το Πάσχα του 2011, του περιφερειακού συμβούλου Κρήτης και κατ’ επάγγελμα τουριστικού πράκτορα κ. Αλέξανδρου Κοκολάκη και της ερευνήτριας στο CERN δρος Ευαγγελίας Δημοβασίλη, που ζει και εργάζεται στη Γενεύη τα τελευταία 11 χρόνια. Στην πρώτη τους εκείνη συνάντηση δεν ήταν μόνο ο μαγικός κόσμος της επιστήμης που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά και τα ανταποδοτικά οφέλη της χώρα μας από τη συμμετοχή στον μεγαλύτερο ερευνητικό οργανισμό του κόσμου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Τί γυρεύει η Μιμή στην Κρήτη;

Με την πτήση 316 της Aegean ταξιδεύει από την Αθήνα για το Ηράκλειο η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου. 

 

Για διακοπές ή για άλλο λόγο ... άγνωστο. Όμως το σίγουρο είναι ότι οι κακές συνήθειες δεν αλλάζουν, αν κρίνει κανείς από το ότι η κ.Λιάνη ταξιδεύει σε θέση vip. 

 

Προφανώς ... λεφτά υπάρχουν!



 cretalive.g

Τρανταχτές περιπτώσεις φοροδιαφυγής που ανακαλύπτει το ΣΔΟΕ

Διαβάστε ιστορίες καθημερινής τρέλας και διαφθοράς!

Σύμφωνα με  το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που φέρνει στο φως κάποιες απο αυτές:

-Πολύτεκνος αγρότης από τη Λιβαδειά που δηλώνει ετήσιο εισόδημα 19.000 ευρώ, διαθέτει διθέσια Ferrari 4.500 cc. Εκτός αυτού όμως, οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ αποκάλυψαν και λογαριασμούς με καταθέσεις πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Οι λογαριασμοί και το αυτοκίνητο δεσμεύτηκαν.

-Ιερέας διατηρούσε λογαριασμούς με καταθέσεις 1 εκ. ευρω που δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που δήλωνε με τη σύζυγό του. Πλήρωσε 531.000 ευρώ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Πεύκο Βιάννου: Ο κλέφτης ... εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι που "έγδυνε"

Με τα κλοπιμαία ... στα χέρια πιάστηκε, χθες το πρωί, ένας 29χρονος, στον Πεύκο Βιάννου. Ο 29χρονος είχε μπει στο σπίτι μιας 41χρονης γυναίκας με σκοπό να αρπάξει ό,τι τιμαλφές έβρισκε. 

Κι ένω όλα έβαιναν ... καλώς για το δράστη, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βιάννου εμφανίστηκαν και τον συνέλαβαν μέσα στο σπίτι!

Ο 29χρονος συνελήφθη για απόπειρα κλοπής και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου.

 cretalive.gr

Πως και πόσο αυξάνονται οι ώρες των εκπαιδευτικών

Ο κύβος ερρίφθη...
Αυξάνεται το ωράριο δασκάλων, καθηγητών, πανεπιστημιακών και του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ, ενώ σχεδιάζεται δραστική μείωση των περίπου 140 ειδικοτήτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ιδίως στην επαγγελματική εκπαίδευση, η οποία θα υποστεί το αμέσως επόμενο διάστημα το δεύτερο κύμα συγχωνεύσεων μονάδων και προσωπικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Τύπου της Κυριακής», στο επίκεντρο του άμεσου προγραμματισμού του υπουργείου Παιδείας, το οποίο σχεδιάζει και ενεργεί υπό την ασφυκτική πίεση των μεγάλων περικοπών που προβλέπονται στο πακέτο Στουρνάρα για την επόμενη διετία, βρίσκονται το ανθρώπινο δυναμικό και οι υποδομές της εκπαίδευσης.

Στόχος είναι να περιπέσει σε αχρηστία ο θεσμός των αναπληρωτών με την κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών σε διδακτικό προσωπικό από την αύξηση του ωραρίου των μόνιμων.

Το σχέδιο που μελετά το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» φορτώνει με επιπλέον 2 ώρες τους δασκάλους, 3 τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 3 τους πανεπιστημιακούς και άλλες δυο το εκπαιδευτικό προσωπικό των ΤΕΙ.

Παράλληλα, σχεδιάζεται ευρύτατη ανακατανομή των οργανικών θέσεων που καλύπτονται στις δυο πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης από περίπου 160.000 δασκάλους και καθηγητές.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις του ΟΟΣΑ, που επικαλείται η εφημερίδα, ο ετήσιος φόρτος εργασίας των Ελλήνων εκπαιδευτικών είναι «σημαντικά μικρότερος» από τις άλλες χώρες του Οργανισμού, ειδικότερα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο.

Από το 1996 έως και το 2009 ο καθαρός χρόνος διδασκαλίας σε ώρες ετησίως μειώθηκε στην Ελλάδα περισσότερο από όσο μειώθηκε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του ΟΟΣΑ, ή κατά μέσο όρο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το προφυλακτικό, την πρόδωσε!

Ένα... ξεχασμένο προφυλακτικό πρόδωσε την σύντροφο και έφερε τον χωρισμό αλλά με επεισοδιακό τρόπο! Και μάλιστα, την ώρα που οι δύο νέοι είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν και ο άνδρας απλώς βοηθούσε στη μετακόμιση. Αλλά όταν έκανε τη μοιραία ανακάλυψη, σήκωσε όλη την πολυκατοικία στο... πόδι και ήταν οι γείτονες από το διπλανό διαμέρισμα που επενέβησαν για να σώσουν τη νεαρή από τα χέρια του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Παγκρήτια παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης από τους πανεπιστημιακούς καθηγητές

Με βάση την απόφαση της 11ης Ε.Γ. της ΠΟΣΔΕΠ για κινητοποιήσεις σχετικά με τις εξαγγελθείσες περικοπές στους μισθούς των πανεπιστημιακών... θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Ηράκλειο, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα, με τη συμμετοχή συλλόγων του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου Κρήτης, του ΤΕΙ Κρήτης , των Ερευνητικών Ινστιτούτων και του ΕΕΔΙΠ.

Ο κ. Περιφερειάρχης Κρήτης έχει ενημερωθεί και θα δεχθεί την αντιπροσωπεία των Συλλόγων. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο.

Ηράκλειο: Διάρρηξη με λεία... 10 ευρώ!

Ένας 18χρονος Αλβανός συνελήφθη για κλοπή χτες τα ξημερώματα στο Ηράκλειο. 

Ο 18χρονος όπως γράφει το prismanews.gr δρώντας με το συνεργό του διέρρηξαν το καφενείο ενός 47χρονου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 10,5 ευρώ.

Οι αστυνομικοί πουέφτασαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον 18χρονο μέσα στο κατάστημα και τον συνέλαβαν, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...