Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δικαστική φυλακή Χανίων: Κρατούμενος με AIDS; - "Δεν γνώριζε κανείς τίποτα"

Αναστάτωση έχει προκληθεί στη δικαστική φυλακή των Χανίων διότι σύμφωνα με καταγγελία κρατουμένου για 4 μήνες συμβίωναν με κρατούμενο ο οποίος πάσχει από AIDS και δεν το ήξερε κανείς.

Ο ίδιος ο ασθενής δεν ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του ενώ όπως καταγγέλλεται δεν του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Επιπλέον, όπως καταγγέλει ο κρατούμενος: «Φοβόμαστε για την υγεία μας. Έχουμε πιει από τα ίδια ποτήρια, έχουμε κάνει ντους στον ίδιο χώρο, έχουμε οικογένεια και παιδία. Είμαι 16 μέρες εδώ και κανείς δεν μου έχει πάρει αίμα για ιατρικές εξετάσεις».

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μαθεύτηκε τυχαία ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος πάσχει από AIDS όταν χρειάστηκε να του γίνουν εξετάσεις λόγω προβλήματος στο πόδι του ενώ εντύπωση προκαλεί η μαρτυρία ότι δεν γίνονται στους κρατούμενους εξετάσεις με την εισαγωγή τους.

78χρονος πιστολέρο πυροβόλησε γυναίκα !

Πρωταγωνιστής ένας 78χρονος, που μετά από άγριο τσακωμό έβγαλε το πιστόλι...

Η λογομαχία 78χρονου αλλοδαπού με μια γυναίκα κατέληξε στο να τραβήξει πιστόλι ο ηλικιωμένος άνδρας και να πυροβολήσει, ενώ η γυναικά βρίσκονταν σε απόσταση μόλις δυο μέτρων μακριά του.

Το περιστατικό, σημειώθηκε σύμφωνα με το flashnews.gr το μεσημέρι, επάνω στη σκάλα του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «ΚΙΡΚΗ», ενώ ο δράστης συνελήφθη από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Αγίου Νικολάου.

Από το λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου που διενεργεί την σχετική προανάκριση κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όπλο καθώς και επτά πλήρη φυσίγγια (άνευ βολίδων) και ενός κενού φυσιγγίου.

Υπό κατάληψη το Πανεπιστήμιο Κρήτης

The Library of the Technical University of Crete.Image via Wikipedia Στο χορό των κινητοποιήσεων μπήκε και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Έπειτα από απόφαση της γενικής συνέλευσης των φοιτητών, το πανεπιστήμιο θα τελεί υπό κατάληψη η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα ενώ στη συνέχεια θα αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, αποφασίστηκε και η πραγματοποίηση δράσεων και διαμαρτυριών και στο κέντρο της πόλης.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...