Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συλλαλητήρια για την Υγεία σε Ρέθυμνο και Νάουσα

Την αντίθεσή τους στην «υποβάθμιση» των υπηρεσιών υγείας στην πόλη τους, έδειξαν κάτοικοι και φορείς της Νάουσας Ημαθίας, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, που διοργάνωσε απόψε ο Δήμος Νάουσας.

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία στο Ρέθυμνο, αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων για την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.

ΠΛΗΡΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Κοινωνικό Παντοπωλείο στα Χανιά

Ελληνικά: Λαχανικά προς πώληση σε ένα παντοπωλ...
Image via Wikipedia
To αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να λειτουργήσει στα Χανιά το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, που θα συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης οικονομικά αδύνατων πολιτών και των οικογενειών τους.

Το κοινωνικό παντοπωλείο θα στεγασθεί σε χώρο που παραχώρησε η εκκλησία επί της οδού Περίδου στο κέντρο της πόλης.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες που αφορούν τη λειτουργία του παντοπωλείο

Η πρωτοβουλία του δήμου έχει βρει και πολλούς συμπαραστάτες. Απλούς πολίτες, φορείς και οργανώσεις. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων «ανέβηκε» η κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» από τη θεατρική ομάδα των καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων «'Αννα Σαράντου», με τα έσοδα της παράστασης να διατίθενται για την αγορά τροφίμων και τη στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου.

Ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία, συνεχάρη και ευχαρίστησε τη θεατρική ομάδα των καθηγητών και τη διοίκηση του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι « η συγκινητική αυτή πράξη προσφοράς επαινείται από όλους μας και μας κινητοποιεί, προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες μας για τη στήριξη των συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου για την παραχώρηση του χώρου, όπου θα στεγαστεί το κοινωνικό παντοπωλείο, την εταιρεία «Κρητικά Ακίνητα» για τη συνδρομή της, την ομάδα εθελοντικής υποστήριξης του κοινωνικού παντοπωλείου, που ήδη έχει ενεργοποιηθεί, καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Enhanced by Zemanta

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Το βίντεο "πρόδωσε" τους ληστές του κοσμηματοπωλείου

Τελικά το βίντεο που δημοσιεύθηκε με τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κρήτη είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δράστης είναι ένας 33χρονος και είχε ο συνεργός του στη ληστεία είναι ένας 26χρονος, που επίσης συνελήφθη χθες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ασύλληπτο πρόστιμο 202 εκατ. ευρώ σε πρατηριούχο της Σητείας από το ΣΔΟΕ

Ενα απίστευτο πρόστιμο επέβαλλε το ΣΔΟΕ σε πρατήριο καυσίμων στη Σητεία της Κρήτης. Του ζητά να πληρώσει το ποσό των 202,4 εκατομμυρίων ευρώ για παρατυπίες στις δηλώσεις του συστήματος «Ηφαιστος» που ισχύει στο σύστημα πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων η οποία καταγγέλλει το γεγονός επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πιο κραυγαλέα από τις εκατοντάδες των προστίμων που έχουν επιβληθεί τις τελευταίες εβδομάδες για λανθασμένες ή εκπρόθεσμες δηλώσεις πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης στο σύστημα «Ηφαιστος» του υπουργείου Οικονομικών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: "Καρτέρι" θανάτου σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

"Καρτέρι" θανάτου είχε στήσει, το πρωί, ένας άνδρας σε έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο.

Ο 35χρονος άνδρας, μετά από 4 ημέρες απουσίας του στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε στο Ηράκλειο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τραγικό τέλος για 24χρονο από το Ηράκλειο

Απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας 24χρονος άνδρας από το Ηράκλειο.

Ο νεαρός αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε ιδιόχειρο σημείωμα


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...