Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Νέος Γραμματέας για τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Τη θέση του Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο ανέλαβε κι επίσημα πριν από λίγο ο Γιάννης Παυλιδάκης, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης το δύσκολο έργο να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις για Αυτοδιοικητικές Εκλογές και Ευρωεκλογές.

 

Ο Γιάννης Παυλιδάκης είναι γνωστός μέσα στην παράταξη και τα όργανα του κόμματος, τόσο για την έντονη ενεργοποίηση του, όσο και για την ενεργό δράση του.

Ανησυχία στην Κρήτη για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας

Το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών προβλέπει την καταστροφή των χημικών με τη μέθοδο της υδρόλυσης σε διεθνή ύδατα δυτικά της Κρήτης, νότια της Ιταλίας, στην «κλειστή» θάλασσα της Μεσογείου

Τις έντονες αντιδράσεις τόσο στην Κρήτη όσο και σε άλλες περιφέρειες μεσογειακών κρατών προκαλεί η επικείμενη καταστροφή του χημικού οπλοστασίου, σύμφωνα με το σχέδιο του ΟΗΕ, σε διεθνή ύδατα, δυτικά της Κρήτης, νότια της Ιταλίας, στην «κλειστή» θάλασσα της Μεσογείου.

Οι “μηχανοκίνητοι” της Κρήτης τρέχουν για το μικρό Παναγιώτη

Οι οδηγοί αγώνων αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας και καρτ από όλη την Κρήτη, ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του μικρού Παναγιώτη ο οποίος πρέπει να εγχειριστεί άμεσα.


Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου η PistaPark στα Χανιά θα γεμίσει με αναβάτες και οδηγούς που θα προσφέρουν θέαμα στον κόσμο, με σκοπό να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για τη νοσηλεία του μικρού αγοριού.

Χωρίς φάρμακα η μονάδα τεχνητού νεφρού


Με μία δημόσια επιστολή του, ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, Ιωάννης Παρασύρης, αναφέρεται στο θέμα της έλλειψης φαρμάκων στο νοσηλευτικό ίδρυμα και στη στάση του διοικητή του νοσοκομείου.


Υπο τον τίτλο "Τελικά ο κ. Ξυπολυτάς διοικεί ένα άλλο νοσοκομείο", ο κ. Παρασύρης αναφέρει τα εξής:

Στο πλευρό συλληφθέντα καθηγητή, οι εκπαιδευτικοί της Κρήτης

Στο πλευρό του Παύλου Αντωνόπουλου που συνελήφθη σε διαδήλωση στην Αθήνα τάσσονται οι εκπαιδευτικοί της Κρήτης που αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους:


"Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη από την αστυνομία και την παραπομπή σε δίκη του Παύλου Αντωνόπουλου, εκπαιδευτικού, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, στα Προπύλαια στις 8/1/14, με τη δικαιολογία  ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...