Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ρέθυμνο: 38χρονος ιδιοκτήτης μπαρ εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

Μια υπόθεση με χαρακτηριστικά μαστροπείας εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.
Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου τέσσερις γυναίκες Ουκρανικής καταγωγής που εργάζονταν σε μπαρ καθώς και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος ιδιοκτήτης απασχολούσε παράνομα ως σερβιτόρες-συνοδούς πελατών 4 αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 21, 20, 22, και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες στερούνταν άδειας εργασίας και βιβλιαρίων υγείας, ενώ διέμεναν παράνομα στη χώρα.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Επιχειρηματίες δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το παράβολο της πτώχευσης

Ακόμα και η πτώχευση έχει καταστεί απαγορευτική διαδικασία για πολλούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες και εμπόρους του Ηρακλείου.

«Ούτε να πτωχεύσει κανείς δεν μπορεί σε αυτήν την χώρα» σχολίαζαν χθες στα δικαστήρια μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και περισσότεροι Ηρακλειώτες που διατηρούν μικρές επιχειρήσεις και καταστήματα και αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, προσέρχονται στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να ρωτήσουν πόσο θα τους κοστίσει η διαδικασία αίτησης πτώχευσης.

Μόλις όμως πληροφορούνται ότι με το «καλημέρα» θα πρέπει να πληρώσουν μόνο για το παράβολο 500 ευρώ, το ξανασκέφτονται καθώς, όπως λένε, δυσκολεύονται να καταβάλουν ακόμα και το συγκεκριμένο ποσό. Επιπλέον αν υπολογιστεί ότι θα χρειαστούν την συνδρομή δικηγόρου αλλά και λογιστή, τότε εκτιμάται ότι συνολικά θα πρέπει να έχουν στην τσέπη τους περίπου 1500 με 2000 ευρώ για να ξεκινήσουν την διαδικασία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...