Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Δεν καταργείται αλλά μετακομίζει η Τ.Ο. Μασταμπά, λέει το ΠΑΣΟΚ

Για μεταστέγαση και όχι για λουκέτο κάνει λόγο η Τοπική Οργάνωση Μασταμπά Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, η οποία μέσω ανακοίνωσης τονίζει ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για κλείσιμο.


Ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive.gr, η «μεταστέγαση» δεν είναι μια συνήθης μετακόμιση, αφού στην πραγματικότητα θα είναι στο ίδιο κτίριο που στεγάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, γεγονός που επί της ουσίας σημαίνει κατάργηση της Τ.Ο.

Ετος Ελ Γκρέκο το 2014: ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

Έζησε ανάμεσα στην Κρήτη και στο Τολέδο, έχοντας περάσει μια ουσιαστική περίοδο μαθητείας στην Ιταλία. Τετρακόσια χρόνια μετά τον θάνατο του Ελ Γκρέκο, του Ελληνα (7 Απριλίου 1614), οι δύο πατρίδες θα σημειώσουν την επέτειο. Η Ελλάδα έχει κηρύξει το 2014 έτος Γκρέκο ήδη από το 2012.


Η Ισπανία θα τον τιμήσει με δύο μεγάλες εκθέσεις στη Μαδρίτη και στο Τολέδο. Στην πρώτη, θα διερευνηθεί η επιρροή του στη μοντέρνα τέχνη με την έκθεση «Ο Γκρέκο και η μοντέρνα ζωγραφική», στο Πράδο (24 Ιουνίου μέχρι 5 Οκτωβρίου.) Στο Τολέδο, για την έκθεση «Ο Γκρέκο στο Τολέδο», θα συγκεντρωθούν 80 έργα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου, καθώς και εικόνες που κοσμούν τις εκκλησίες της πόλης.

Ρέθυμνο: Η Μελίνα Ασλανίδου στο Κτήμα Θυμέλη

Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό η Μελίνα συνεχίζει ταξιδεύοντας, να μας ταξιδεύει μέσα στις ζεστές μουσικές σκηνές της Ελλάδας. 

Επόμενος σταθμός: το όμορφο και παραδοσιακό Ρέθυμνο, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, Παραμονή Φώτων!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...