Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΕ ΟΦΗ: "4.500 ευχές για τον Λευτέρη"

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.500 ευρώ συγκέντρωσαν την Τετάρτη στο "Γεντί Κουλέ" οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της ΠΑΕ για την ενίσχυση του 29χρονου "Ομιλίτη" Λευτέρη Βλαστού, ο οποίος δίνει μάχη να νικήσει τον καρκίνο και την Παρασκευή υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
 
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που προσέρχονταν το απόγευμα της Τετάρτης στο "Γεντί Κουλέ" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα προσέφεραν τον οβολό τους σε ειδικά σημεία στις θύρες του γηπέδου, ενισχύοντας τον αγώνα του Λευτέρη Βλαστού που έχει συγκινήσει ολόκληρη την Κρήτη.

Η διοίκηση του Κρητικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά της:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους του ΟΦΗ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμά της και συνέβαλαν τα μέγιστα έτσι ώστε ο συνάνθρωπός μας, ο φίλος της ομάδας μας Λευτέρης Βλαστός, να χαμογελάσει και να οπλιστεί με δύναμη στη δύσκολη περιπέτεια που περνά.

Από το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα οι φίλαθλοι συγκέντρωσαν συνολικά το ποσό των 2.250 ευρώ, που μαζί με ισόποσο ποσό που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΟΦΗ, το τελικό ποσό που θα δοθεί στον Λευτέρη μας θα είναι 4.500 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Λευτέρη και τον περιμένουμε σύντομα στις εξέδρες του γηπέδου για να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες της ομάδας μας".

Κεφαλογιάννης: Βιωσιμότητα του ΟΝΑΚ και εξασφάλιση των εργαζομένων

Με την παρουσία του Γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσου Βολουδάκη στην οποία μετείχαν οι βουλευτές Ηρακλείου Βασίλης Κεγκερογλου και Μαξίμος Σενετάκης αλλα και εκπρόσωποι του συλλόγου εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Ανατολικής Κρήτης.

Στη συνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση για τις προθέσεις του υπουργείου σχετικά με το μέλλον του ΟΑΝΑΚ και συζητήθηκαν θέματα όπως η διασφάλιση της βιωσιμότητας του και η εξασφάλιση των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Enhanced by Zemanta

Ο Αυγενάκης για τα 53 Σημεία Καρμανιόλα του Οδικού Δικτύου του Ν. Ηρακλείου


Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας στα 53 Σημεία Καρμανιόλα του Οδικού Δικτύου του Ν. Ηρακλείου.

Στην παρέμβαση του ο Βουλευτής δήλωσε μεταξύ άλλων τα παρακάτω: « Τα τελευταία χρόνια η οδική ασφάλεια αποτελεί για τη χώρα μας ένα θέμα μείζονος σημασίας με ιδιαίτερες επιπτώσεις τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Αναμφισβήτητα, η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και της ασφάλειας των μετακινήσεων μας αφορά όλους ανεξαιρέτως, ώστε πρέπει να βοηθήσουμε να γίνουν οι δρόμοι μας ασφαλέστεροι. Παρά το γεγονός ότι τα νομοθετικά μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας είναι αρκετά και αυστηρά, αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά, καθώς περιοριστήκαμε μόνο σε αυτά και δεν επενδύσαμε στη βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση της τεχνητής αστυνόμευσης και την οδική εκπαίδευση».

Στην Επιτροπή αναφέρθηκε για τα γενικότερα προβλήματα του Οδικού Δικτύου Κρήτης και ο Πρόεδρος τους Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων και Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης, κ. Σταύρος Πολέντας.

"Μέθυσαν" το ... Ευρωκοινοβούλιο τα κρητικά κρασιά!

Τα κρασιά του Δικτύου Οινοπαραγωγών Κρήτης παρουσιάστηκαν, στο πλαίσιο εκδήλωσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ με την εν λόγω εκδήλωση ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των μελών του Δικτύου στις Βρυξέλλες, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σπύρου Δανέλλη.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, ο κ. Δανέλλης μίλησε για τη σημασία που έχει το παράδειγμα του Δικτύου Οινοπαραγωγών Κρήτης, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη του σήμερα, καθώς το Δίκτυο, με τη δράση του, στέλνει δυναμικά, εντός και εκτός συνόρων, το μήνυμα της ανάπτυξης, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Ο πρόεδρος του Δικτύου, Ν. Μηλιαράκης παρουσίασε την ιστορία, το έργο και τη φιλοσοφία του Δικτύου Οινοπαραγωγών Κρήτης, δίνοντας παράλληλα στους παρευρισκόμενους χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις τοπικές ποικιλίες και την τοπική παραγωγή.

Στην εκδήλωση, παρέστη η Ελληνίδα επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, Μ. Δαμανάκη, η οποία τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες στη σημερινή συγκυρία, καθώς αναδεικνύουν την εικόνα μιας άλλης, θετικής Ελλάδας, που είναι υπαρκτή, που δημιουργεί και αναπτύσσεται, παρά τις δυσκολίες.
Enhanced by Zemanta

Ειδικός φρουρός έστειλε στο.... νοσοκομείο 27χρονη Ρεθυμνιώτισα!

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου κατέληξε μία νεαρή γυναίκα, τα ξημερώματα, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δέχθηκε επίθεση από έναν 29χρονο Ειδικό Φρουρό, που μπήκε στο σπίτι της.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, όταν ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Α.Δ. Ρεθύμνου, πήγε στο σπίτι της 27χρονης.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο νεαρός πήγε στο σπίτι της κοπέλας τα ξημερώματα, όπου κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες και όντας υπό την επήρεια μέθης, της επιτέθηκε φραστικά και χειροδίκησε εναντίον της, με αποτέλεσμα η 27χρονη να τραυματιστεί στο κεφάλι και λίγο αργότερα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τους συγγενείς της.

Οι πληροφορίες σχετικά με το εάν τα δύο άτομα γνωρίζονταν μεταξύ τους είναι συγκεχυμένες.
neatv.gr

ΡΕΘΥΜΝΟ: Διέφυγαν της σύλληψης την πρώτη φορά, τη δεύτερη, την τρίτη όμως....!

Εξιχνιάστηκαν, χθες, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, τρεις περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, που είχαν διαπραχθεί στο Δήμο Ρεθύμνου και στο Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, κατά το χρονικό διάστημα από 29-09-2012 έως και 03-10-2012.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου και μιας 30χρονης για αφαίρεση δίκυκλης μοτοσικλέτας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα.

Ειδικότερα, ύστερα από την προανάκριση, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 31χρονος και η 30χρονη κατά το χρονικό διάστημα από 29-09-2012 έως και 03-10-2012 είχαν αφαιρέσει, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και από καταστήματα τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δύο εξωτερικούς δίσκους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις σε περιοχές του Ρεθύμνου.
 
 
 cretalive.gr

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Στις δικαστικές αίθουσες ο ομαδικός βιασμός σε βάρος της ανήλικης κοπέλας

Το "δρόμο" για τις δικαστικές αίθουσες παίρνει η απίστευτη υπόθεση με τις καταγγελίες μιας ανήλικης, τον Αύγουστο του 2011, για ομαδικό βιασμό της σε διάφορες περιοχές στο Ηράκλειο.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης αποφάσισε να παραπέμψει σε δίκη έναν 27χρονο, πρώην φίλο της κοπέλας, και δύο Αλβανούς με τις κατηγορίες του βιασμού, της σωματεμπορίας σε βάρος ανηλίκου, της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Αύγουστο του 2011 όταν η 17χρονη κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ο πρώην φίλος της αφού της έδωσε ναρκωτικές ουσίες, τη βίασε και στη συνέχεια την "πάσαρε" σε άλλα άτομα. Η κοπέλα μάλιστα έκανε λόγο για περισσότερα από τρία άτομα, κάτι που ωστόσο δεν προέκυψε από την έρευνα, αν και προσήχθησαν πολλοί ύποπτοι.
Το φρικτό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με τη 17χρονη σήμερα κοπέλα, στις 31 Ιουλίου του 2011, οπότε το κορίτσι διασκέδαζε μαζί με τον πρώην φίλο της, σε μπαρ του Ηρακλείου. Σύμφωνα με όσα η κοπέλα κατήγγειλε, ο 27χρονος της έδωσε ναρκωτικά και τη βίασε στο πάρκινγκ, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε σε δύο διαφορετικά σπίτια στις Πατέλες όπου τη βίασε ξανά με τη συμμετοχή δύο Αλβανών.
Αν και η 16χρονη είχε δηλώσει ότι είναι περιστασιακή χρήστης, την επίμαχη νύχτα φέρεται να έκανε δύο ενέσεις ηρωίνης, τρεις "μυτιές", ένα "τσιγαριλίκι", χρήση ναρκωτικών χαπιών και αλκοόλ. Και όλα αυτά εν αγνοία των γονιών της, οι οποίοι πίστευαν, όπως είχε αναφερθεί, ότι η προβληματική συμπεριφορά του παιδιού τους μπορεί να οφειλόταν στην ... επανάσταση της εφηβείας.
Η 16χρονη στην κατάθεση που είχε δώσει στην Ασφάλεια είχε υποστηρίξει ότι ήταν παντελώς χαμένη από τα ναρκωτικά που είχε πιει και γι' αυτό δεν κάλεσε σε βοήθεια καθώς δεν είχε πνοή να αντιδράσει.

Όταν συνήλθε, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον πατέρα της για να την παραλάβει με το αυτοκίνητο του, χωρίς να του αποκαλύψει τα όσα είχαν συμβεί.
Έπεσε να κοιμηθεί και την επόμενη ημέρα ζήτησε από την κολλητή της φίλη να την επισκεφθεί επειγόντως στο σπίτι της γιατί είχε συμβεί κάτι τρομερό. Της αποκάλυψε ότι την είχαν χτυπήσει και την είχαν βιάσει. Η τελευταία την συμβούλευσε να πάνε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί πλέον οι γιατροί ενημέρωσαν τον πατέρα της και την Ασφάλεια.
Η ίδια πιστεύει-όπως είχε αναφέρει τότε- ότι όλοι της έδωσαν ναρκωτικά για να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά λόγω της πλήρους αδυναμίας της να αντιδράσει. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, στην Δικαιοσύνη παραπέμφθηκαν τρεις νεαροί, ένας 26χρονος Ηρακλειώτης και δύο Αλβανοί. Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά την πολύωρη απολογία τους, ωστόσο μέχρι και σήμερα αρνούνται τις κατηγορίες, εκφράζοντας την έκπληξη τους για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος τους η ανήλικη.
Οι δύο ισχυρίζονται ότι συνευρέθηκαν μαζί της με την θέληση της, ενώ ο τρίτος αρνείται κάθε εμπλοκή, επικαλούμενος την κοπέλα του με την οποία ήταν μαζί την μοιραία νύχτα.

Η δίκη εκτιμάται ότι θα προσδιοριστεί να γίνει άμεσα, καθώς υπάρχει φόβος να λήξει το 18μηνο της κράτησης των δύο από τους τρεις κατηγορούμενους (του 27χρονου Έλληνας και του Αλβανού που κρατείται στο κατάστημα κράτησης Αυλώνας). Ο τρίτος κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 cretalive.gr

Ε.Π.Κ.Κ : " Τράπεζα ,με τις πρακτικές της "δυναμιτίζει " τα εξαγγελθέντα μέτρα της Κυβέρνησης"

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να μεταφέρει  το περιεχόμενο της καταγγελίας δανειολήπτη μέλους της, όπου αποδεικνύεται περίτρανα ότι , ενώ η Κυβέρνηση προσπαθεί με τις νομικές εξαγγελίες της, να βοηθήσει τις Τραπεζικές Εταιρείες, εκείνες όχι μόνο δεν το σέβονται αλλά και δυναμιτίζουν κάθε προσπάθεια ισορρόπησης και αύλισης της ρευστότητας και της ισορροπίας μεταξύ δανειοληπτών -Τραπεζών.

 Επί του περιεχομένου της καταγγελίας
 Δανειολήπτης , κλήθηκε  στις 1/6/2012 από την Τράπεζα να ρυθμίσει οφειλή προς αυτήν συνολικού ύψους  3.054,34 Ευρώ  από ανοικτό αλληλόχρεο λογ/σμό υπογράφοντας πρόσθετη πράξη διακανονισμού (νέα σύμβαση) μηνιαίας  ρύθμισης ,αρχής γενομένης   πληρωμής από 1-07- 2012 έως 1-12-2013  με μηνιαία δόση  185,55 Ευρώ.
  Η ΈΚΠΛΗΞΗ!!!Σύμφωνα με την καταγγελία  του δανειολήπτη ."Σας ενημερώνω ότι στις 23/11/2012 με έκπληξη δέχτηκα επίσκεψη δικαστικού επιμελητή στην οικία μου ,όπου μου παρέδωσε επιστολή της Γενικής Τράπεζας η οποία μονομερώς κλείνει την σύμβαση που είχαμε υπογράψει την 1-6-2012 και ζητά άμεση καταβολή του συνολικού οφειλομένου ποσού συν αδικαιολόγητες  επιβαρύνσεις και έξοδα και  με απειλεί ότι σε περίπτωση  άρνησής  μου  να συμμορφωθούμε  με την πρόσκληση της  μας δηλώνει  ότι θα προβεί σε νόμιμες ενέργειες  εναντίον μας για την είσπραξη της απαίτησής της και ότι είναι ευνόητο ότι  θα μας επιβαρύνει με την δικαστική δαπάνη  που αδίκαστη εις βάρος μας .την πραγματική αμοιβή του επιληφθησομενου δικηγόρου και του δικαστικού επιμελητή κατά τη διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης.
 Παραγγέλλεται στον Δικαστικό Επιμελητή να επιδώσει την παρούσα στον .... ως Πιστούχο προς γνώση τους και  για τις νόμιμες συνέπειες , αντιγράφοντας αυτή ολόκληρη στην Έκθεση Επίδοσής του.
  Σας ενημερώνω ότι έχω προκαταβάλλει τα 2/3 (δηλ. 2000) του ρυθμιζόμενου κεφαλαίου και ότι η ημερομηνία λήξης της τελευταίας μηνιαίας δόσης είναι η 1-12-2013.
  Καταγγέλλω λοιπόν την εν λόγω Τράπεζα(:GENIKI bank) για παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά εις βάρος μου.
Παρακαλώ όπως ενεργήσετε τα δέοντα μέσω της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή"
 Έπειτα από την παραπάνω καταγγελία , που τα στοιχεία είναι αληθή, και κατατειθεμένα,  η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί την Τράπεζα, να περιοριστεί στα νόμιμα, αποφεύγοντας τις ασυμβιβστικές κινήσεις ,ακόμα δε, να σταματήσει την παραγωγή κεκαλημένης φοβίας στους καταναλωτές-πελάτες της, καθώς και οι καταναλωτές έχουν δικαιώματα ιδιαίτερα της καταγγελίας και όταν τεχνιέντος  ασκείται  ψυχολογική βίας.
  Τέλος για ενημέρωση των καταναλωτών, η ΄Ενωση εκτός από την δημοσιοποίηση της καταγγελίας έχει προβεί και στην διαβίβαση  αυτής στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για τα περαιτέρω.
  Για ενημέρωση-καταγγελίες στα τηλ.2821092666, 2821092306 Χανιά, και 2842020140 Ιεράπετρα.

                            
                                                            Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

                                                                                                   Ιωάννα Μελάκη
Enhanced by Zemanta

ΚΡΗΤΗ: "Περισσότεροι άνεργοι από τους εργαζόμενους"- VIDEO


Στην άλλοτε κραταιά και ισχυρή οικονομικά Κρήτη, η ανεργία έχει πάρει την ανιούσα και μάλιστα με ρυθμούς φρενήρεις, προκαλώντας ανησυχία σε όσους παρακολουθούν τα στοιχεία και απόγνωση σε όσους βιώνουν την ανεργία μέσα στο σπίτι τους.

"Είναι οδυνηρό και δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι στην Κρήτη που πριν τρία χρόνια είχαμε 4,2% ανεργία, αυτή τη στιγμή οι καταγεγραμμένοι άνεργοι είναι 30.000!" δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Σωκράτης Βαρδάκης, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό είναι ένα πλασματικό νούμερο, με δεδομένες τις ελαστικές μορφές απασχόλησης. "Με βάση τα δίωρα, τα τετράωρα και την εκ περιτροπής απασχόληση οι άνεργοι υπερβαίνουν τις 35.000 - 40.000" είπε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για αναγκαιότητα ενός διαφορετικού μηνύματος πολιτικής, γιατί αλλιώς "ο ενεργός πληθυσμός θα είναι λιγότερος από το μη ενεργό"!

Όσο για τη "μαύρη εργασία" τη χαρακτήρισε απόρροια των τελευταίων σκληρών μέτρων και εκτίμησε ότι υπερβαίνει το 30%, με καταστροφικές συνέπειες στα ασφαλιστικά ταμεία.

"Η κοινωνία πρέπει άμεσα να καταλάβει ότι το μοναδικό μέτρο είναι το μέτρο της αντίστασης για να υπάρξει διαφορετική πολιτική" πρόσθεσε ο κ.Βαρδάκης.

Δείτε το Βίντεο:

Πηγή: cretalive.gr

Μαθήτρια σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης ήπιε χλωρίνη!

Διψούσε και αντί για νερό ήπιε χλωρίνη! Λαχτάρισαν οι δασκάλες σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης όταν διαπίστωσαν ότι μια 6χρονη μαθήτρια βρήκε ένα μπουκαλάκι νερού και αντί να ικανοποιήσει τη δίψα της, δηλητηριάστηκε.

Για κακή της τύχη, το μπουκάλι με τη χλωρίνη είχε μπερδευτεί με αυτό του νερού με αποτέλεσμα η ανήλικη ανυποψίαστη να προχωρήσει στην κατανάλωση του επικίνδυνου υγρού.

Ευτυχώς πάντως η ποσότητα που κατανάλωσε δεν ήταν μεγάλη. Η 6χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 Πηγή: cretalive.gr

Μεσαρά: Δύο νεκροί σε τροχαίο - Το Ι.Χ. "καρφώθηκε' σε στύλο

Φωτό αρχείου
Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που έγινε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Μεσαράς στον δρόμο Μοιρών- Τυμπακίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 43χρονος με συνεπιβάτη έναν 40χρονο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε δύο στύλους, έναν του ΟΤΕ και έναν της ΔΕΗ και κατέληξε σε μια ελιά.

Ο θάνατος για τον οδηγό ήταν ακαριαίος, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η τροχαία.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ Ηρακλείου:Έβγαλαν τα όπλα στη λαϊκή αγορά


Φωτό αρχείου
Πανικό προκάλεσαν λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, πυροβολισμοί που ακούστηκαν στη λαϊκή αγορά στην περιοχή του Ατσαλένιου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε καντίνα που βρισκόταν εντός του χώρου της λαϊκής αγοράς. Ξεκίνησε ως λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ δύο ανδρών ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα αγρίεψαν. Οι θερμόαιμοι άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο αποχώρησε για να επιστρέψει ... με το πιστόλι του!

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Ο κόσμος τρομοκρατημένος προσπαθούσε να διαφύγει από την αγορά, ωστόσο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.


Πηγή: cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...