Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΕ ΟΦΗ: "4.500 ευχές για τον Λευτέρη"

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.500 ευρώ συγκέντρωσαν την Τετάρτη στο "Γεντί Κουλέ" οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της ΠΑΕ για την ενίσχυση του 29χρονου "Ομιλίτη" Λευτέρη Βλαστού, ο οποίος δίνει μάχη να νικήσει τον καρκίνο και την Παρασκευή υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
 
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που προσέρχονταν το απόγευμα της Τετάρτης στο "Γεντί Κουλέ" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα προσέφεραν τον οβολό τους σε ειδικά σημεία στις θύρες του γηπέδου, ενισχύοντας τον αγώνα του Λευτέρη Βλαστού που έχει συγκινήσει ολόκληρη την Κρήτη.

Η διοίκηση του Κρητικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά της:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους του ΟΦΗ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμά της και συνέβαλαν τα μέγιστα έτσι ώστε ο συνάνθρωπός μας, ο φίλος της ομάδας μας Λευτέρης Βλαστός, να χαμογελάσει και να οπλιστεί με δύναμη στη δύσκολη περιπέτεια που περνά.

Από το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα οι φίλαθλοι συγκέντρωσαν συνολικά το ποσό των 2.250 ευρώ, που μαζί με ισόποσο ποσό που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΟΦΗ, το τελικό ποσό που θα δοθεί στον Λευτέρη μας θα είναι 4.500 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Λευτέρη και τον περιμένουμε σύντομα στις εξέδρες του γηπέδου για να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες της ομάδας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...