Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

«Συναγερμός» στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το απόγευμα της Τρίτης, όταν περίπου στις 17.30, ιδιωτικό τζετ που εκτελούσε πτήση από το Ντουμπάι προς τη Μάλαγα μεταφέροντας πέντε άτομα, παρουσίασε ένδειξη έλλειψης καυσίμων.


Το γερμανικό αεροσκάφος επρόκειτο, ούτως ή άλλως, να κάνει στάση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για ανεφοδιασμό, ωστόσο ένδειξη στο πιλοτήριο έδειξε ότι τα καύσιμα είχαν τελειώσει νωρίτερα από το προσδοκώμενο!

Έξωση στους αθίγγανους κάνει το εμπορικό κέντρο Ηρακλείου


Νέος κύκλος εντάσεων προβλέπεται στον καταυλισμό των αθιγγάνων στο Ηράκλειο, καθώς ήδη η Δημοτική Αρχή, έχει παραχωρήσει το χώρο του καταυλισμού σε ιδιώτη, προκειμένου να φτιάξει ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο.


Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει σε επίπεδο διενέργειας διαγωνισμού και ορισμού του αναδόχου, αλλά δεν έχουν μπει ακόμα οι τελικές υπογραφές, που αναμένονται ωστόσο μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Εμποροι στα πρόθυρα αυτοκτονίας -Tηλεφωνική γραμμή έσωσε την τελευταία στιγμή 7 άτομα

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι έμποροι στην Κρήτη αποδεικνύουν στα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης.


Εκατοντάδες είναι οι έμποροι, οι οποίοι έχουν βρεθεί στα πρόθυρα αυτοκτονίας, ενώ μάλιστα, κάποιοι έχουν σωθεί στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή.

"Ράμπο" στο ΠΑΓΝΗ για τον γιατρό με το φακελάκι

Έφοδο έκαναν παραμονή των Φώτων στο ΠΑΓΝΗ αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, για να ελέγξουν την καταγγελία που έγινε πριν από τρεις μήνες και αφορούσε την υπόθεση για... φακελάκι που ζήτησε χειρουργός του νοσοκομείου.


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός ζήτησε 7.000 ευρώ για να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση.

Έξι κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας στο Ρέθυμνο

Συνολικά έξι Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας (ΣΚΕΔ) δημιουργούνται στο Ρέθυμνο φέτος, προκειμένου να βοηθηθούν οι αδύναμοι μαθητές στα βασικά μαθήματα.


Τα ΣΚΕΔ δημιουργούνται σε πολλά σχολεία τη χώρας,  όπου οι μαθητές μετά τη λήξη του ωραρίου θα παρακολουθούν μαθήματα. Για το θεσμό της ενισχυτικής διδασκαλίας στα γυμνάσια θα προσληφθούν αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου καθώς και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί από τους πίνακες αναπληρωτών του Υπουργείου Παιδείας.

ΒΙΝΤΕΟ- Καταγγελία: Πήγε για εξετάσεις και πλήρωσε 25 €

Σάλος έχει ξεσπάσει με το μέτρο της καταβολής των 25 ευρώ για εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία. 


Σύμφωνα με μία καταγγελία, που παρουσίασε η πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, μία γυναίκα -86 χρονών- πήγε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης και της ζητήθηκε να πληρώσει 25 ευρώ που απαιτείται για εισαγωγή, παρόλο που έκανε μόνο εξετάσεις και έφυγε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...