Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Καταγγελία για γιατρό ότι ζήτησε 7.000 ευρώ για να χειρουργήσει νεαρό με όγκο!

Μια απίστευτη καταγγελία για γιατρό στη Κρήτη, που ζήτησε "φακελάκι" για να χειρουργήσει το νεαρό γιο άπορης οικογένειας, με όγκο στο πόδι, αλλά και για οργανωμένη προσπάθεια κουκουλώματος από πλευράς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έκανε ο πρόεδρος της Ομάδας Αλληλεγγύης Αγ. Αικατερίνη.


Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μηνάς Χατζηδάκης στο FlashNews, 26χρονος απευθύνθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο στο πόδι και χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση.


Το σοκ της οικογένειας για τη σοβαρή ασθένεια του παιδιού, διαδέχτηκε ένα δεύτερο σοκ από το αίτημα του γιατρού, να λάβει ως πληρωμή το ποσό των 7.000 ευρώ, για να χειρουργήσει το παιδί και.... να μην γίνει κανένα λάθος κατά την επέμβαση.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο FlashNews, η οικογένεια του 26χρονου είναι άπορη και μάλιστα έχει καταφύγει στην Ομάδα Αλληλεγγύης, όπου λαμβάνει βοήθεια σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης!

Η μητέρα του 26χρονου έκανε επίσημη καταγγελία στο ΠΑΓΝΗ η οποία και έχει πρωτοκολληθεί, όμως ενώ έχουν αλλάξει δύο Διοικήσεις, το θέμα έχει παραμείνει στα χαρτιά. Μάλιστα γίνεται λόγος για προσπάθεια... "κουκουλώματος"...

Για το λόγο αυτό, η οικογένεια αλλά και Ομάδα Αλληλεγγύης, αποφάσισαν να απευθυνθούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να γνωστοποιηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες.
"Δεν μπορούμε να αφήσουμε την οικογένεια άπορη με τρία παιδιά, να έχει το πρόβλημα αυτό και Πανεπιστημιακός γιατρός να ζητά 7.000 ευρώ για να χειρουργήσει το παιδί και να μην γίνει κάποιο λάθος" δήλωσε στο flashnews.gr ο κ. Χατζηδάκης.

Η οικογένεια του 26χρονου, απευθύνθηκε σε κλινική του Ηρακλείου για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του νεαρού. Η εγχείρηση θα στοιχίσει μόλις 3.500 ευρώ και χωρίς "φακελάκι" και εκβιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...