Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάρκαρε σε θέση για ΑμΕΑ -Πώς δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς

Σε ατόπημα υπέπεσε την Παρασκευή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε θέση που προορίζεται για ΑμΕΑ στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης του. 


Οταν ένας 35χρονος ο οποίος προσπαθούσε να παρκάρει στην περιοχή διαπίστωσε ότι στη θέση που δικαιούται να παρκάρει ήταν παρανόμως σταθμευμένο ένα άλλο αυτοκίνητο ειδοποίησε την Τροχαία η οποία έσπευσε στο σημείο. Λίγο αργότερα έφθασε στο σημείο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έδωσε τη δική του εξήγηση για την...παρανομία του.

Οπως αναφέρει το Flashnews.gr, ο 35χρονος που δικαιούνταν να παρκάρει στη θέση που προορίζεται για ΑμΕΑ περίμενει περίπου μισή ώρα να εμφανιστεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν παρανόμως παρκαρισμένο στην θέση στην οποία υπάρχει ειδική διαγράμμιση που έδειχνε ότι προορίζεται για αυτοκίνητα ατόμων με κινητκά προβλήματα.

Αφού είδε ότι δεν εμφανίζεται κάλεσε την Τροχαία η οποία έφθασε στο σημείο. Τη στιγμή που οι άνδρες της Τροχαίας κατέγραφαν την παράβαση έκανε την εμφάνισή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δικαιολογήθηκε λέγοντας «πέντε λεπτά έμεινα»....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...