Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Xανιά: Πυρκαγιά στο εργαστήριο ζωγραφικής του Γ.Λουράκη

Δεκάδες έργα του γνωστού Χανιώτη ζωγράφου Γιάννη Λουράκη καταστράφηκαν από πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε περίπου στην 1:30 μμ στο εργαστήριό του στην Χαλέπα Χανίων.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr το πρωί ο 85χρονος ζωγράφος εργαζόταν δημιουργώντας νέους πίνακες. Κάποια στιγμή έφυγε για να πάει στο σπίτι του που βρίσκεται κοντά για το μεσημεριανό φαγητό.

Ξαφνικά, οι πυκνοί καπνοί αλλά και οι φλόγες που άρχισαν να ξεπηδούν από την μικρή μονοκατοικία όπου ήταν το εργαστήριο του κ.Λουράκη, ξεσήκωσαν την γειτονιά, ενώ αμέσως έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με πέντε πυροσβέστες.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Κέρκυρα - Εργοτέλης 2-1

Την πρώτη της νίκη στην φετινή Super League πέτυχε, μετά από επτά αποτυχημένες προσπάθειες, το Σάββατο (19/11) η Κέρκυρα, που επικράτησε στο ΕΑΚ του Εργοτέλη με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Αν και προηγήθηκαν με 1-0, οι κρητικοί δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, με τους Κερκυραίους να πετυχαίνουν την ανατροπή και να πανηγυρίζουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Με 10 παίκτες από το 44' αγωνίζονταν οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής, με απευθείας κόκκινη κάρτα, του Τζούνιορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, φτάνοντας σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Είδε το βουνό να έρχεται καταπάνω του!

Από θαύμα γλίτωσε από την κατολίσθηση ένας νεαρός δικηγόρος, σήμερα το πρωί, ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό Ηρακλείου - Χανίων με προορισμό τα Χανιά, για την εκδίκαση υπόθεσης στο Εφετείο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Απειλούν τους καθηγητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης


Ο "Σύλλογος αυγοβόλων Μηχανικών" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον πρώην Πρύτανη Ιωακειμ Γρυσπολάκη...με αυγά, την ώρα που δίδασκε.
Στην επιστολή του "Συλλόγου" υπάρχει ξεκάθαρη προειδοποίηση ότι θα συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά των καθηγητών του Πολυτεχνείου Κρήτης που θεωρούνται "ανεπιθύμητοι" από ορισμένους φοιτητές.
Σύμφωνα με το CretaLive, στην ανακοίνωση για τα προχθεσινά επεισόδια εν ώρα μαθήματος στο αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου Κρήτης και αφού οι συντάκτες αναφέρουν την δική τους άποψη για τα όσα έγιναν στην διάρκεια της επίθεσης κατά του πρώην πρύτανη, στέλνουν και σαφές μήνυμα
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...