Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ηράκλειο: Φοιτήτρια κατέθεσε μήνυση γιατί «κόπηκε» σε ένα μάθημα

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του  Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου Κρήτης ως και παντός άλλου υπευθύνου και την κατά νόμο τιμωρία τους ζήτησε χθες, με μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου δια του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπως γράφει η dimokratiki.gr, μια φοιτήτρια, κάτοικος Αφάντου, που “κόπηκε”, αδίκως όπως τονίζει, σε ένα μάθημα.

Η αναφέρουσα είναι επί πτυχίω φοιτήτρια στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης, στην ως άνω σχολή, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συνάντηση Μανώλη Κεφαλογιαννη με τον Ζακ Κλωντ Γιούνκερ.

Συνάντηση Μανώλη Κεφαλογιαννη με τον νεοεκλεγέντα Επικεφαλή του ΕΛΚ για τις ευρωεκλογες Ζακ Κλωντ Γιούνκερ.


Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Δουβλινο αφορούν :

Την Οικονομική Ανάπτυξη και την Κοινωνικής Συνοχής, 

Την Ενιαία Ευρωπαϊκή Μεταναστευτική Πολιτική, το Δικαίο της Θάλασσας και τις ΑΟΖ.

Η Νέα Δημοκρατία συμμετέχοντας ενεργά στην διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (2014 – 2019), πέτυχε να συμπεριληφθούν θέματα μείζονος πολιτικής που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και διαχρονικών αιτημάτων της χώρας.

Ε.Π.Κ. Κρήτης: Δικαστική Απόφαση μειώνει την δόση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Ελπίδα και ανάσα , έφερε στην ψυχή δανειολήπτριας από τα Χανιά, φορτωμένης με πολλαπλά οικογενειακά βάρη , (συντηρεί ανάπηρη κόρη και ανήλικα εγγόνια) αλλά και οικονομικά, η Προσωρινή Διαταγή του Ειρηνοδικείου Χανίων και συγκεκριμένα:

Το Ειρηνοδικείο Χανίων, με την από ημερ.18-02-2014 απόφασή του , στα πλαίσια της Προσωρινής Διαταγής, δικαίωσε συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο, αναστέλλοντας όλα τα καταδιωκτικά μέτρα , σώζοντας την κατοικία της από τον Πλειστηριασμό , όμως το σημαντικότερο σε αυτή την απόφαση είναι ότι αίρει την παρακράτηση του ποσού των 772,33 ευρώ μηνιαίως από την σύνταξη της δανειολήπτριας εκ μέρους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και κατόπιν της διαταγής του Δικαστηρίου η δανειολήπτρια , θα πληρώνει μηνιαία δόση μόνο 74,53 ευρώ στο εν λόγω Ταμείο.

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στο Καβροχώρι

Με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, ξεκινάνε τα έργα ανάπλασης του Καβροχωρίου. Πρόκειται για έργα που αναμένεται να αλλάξουν ριζικά την όψη του οικισμού, προϋπολογισμού 295.000 €.


Στις εργασίες προβλέπονται παρεμβάσεις σε μια έκταση 1800 τ.μ., που περιλαμβάνει το χώρο γύρω από τον Ι. Ν. του Αγ. Δημητρίου, τον ελεύθερο χώρο απέναντι από το δημοτικό σχολείο, την παραδοσιακή κρήνη, το μνημείο και τους γύρω δρόμους.

Αντιγριπικός εμβολιασμός στη Περιφέρεια Κρήτης

Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώνεται ότι, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων εποχικής γρίπης και της  εξασφάλισης συμπληρωματικής ποσότητας εμβολίων, όσοι πολίτες έχουν ανάγκη  εμβολιασμού

Στο Δουβλίνο ο Μαν. Κεφαλογιάννης μαζί με τον Πρωθυπουργό

Για το  Δουβλίνο αναχώρησε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να πάρει μέρος στην Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα αναδείξει τον υποψήφιο του για την θέση του προέδρου της Κομισιόν στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...