Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Διήμερη επίσκεψη στη Κρήτη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κας Ντόρα Μπακογιάννη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κα Ντόρα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Κρήτη, την Πέμπτη (13/10) και την Παρασκευή (14/10) στο νομό Ηρακλείου και Λασιθίου αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, Νομός Ηρακλείου:
  • 9.00πμ Συνάντηση με τα Προεδρεία Σωμάτων Ασφαλείας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου (Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Κρήτης, Αστυνομικών Υπαλλήλων, Ειδικών Φρουρών, Πυροσβεστών και Εποχικών Πυροσβεστών, Λιμενικών και Αποστράτων Αστυνομικών)
  • 10.30πμ Σύσκεψη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τις Διοικήσεις του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ΟΕΒΕΝΗ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων νομού Ηρακλείου) και του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου
  • 12.30μμ Συνάντηση με Διοίκηση Μινωικών Γραμμών
  • 13.15μμ Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία του κόμματος (Αρκολέωντος 17)
  • 13.30μμ Συνεδρίαση με την νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ηρακλείου
  • 17.30μμ Συνάντηση με το Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας (Άγιοι Δέκα)
  • 18.00μμ Συνάντηση στη πλατεία Τυμπακίου με Αγροτικούς Φορείς (Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου, Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου, Συνεταιρισμός Βιοκαλλιεργητών Μεσσαράς, Βιολογική Ανάπτυξη Μεσσαράς, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσαράς, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μονοφατσίου)
  • 19.15μμ Συνάντηση με τη Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φαιστού (Μοίρες)
  • 19.30μμ Συνεδρίαση με την νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Μεσσαράς
  • 21.00μμ Συνάντηση με όλα τα μέλη του Συνδυασμού «Μάχη για τη Κρήτη -Δ. Γιαννουλάκη» στα Γραφεία του Κόμματος
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, Νομός Λασιθίου:
  • -11.00π.μ. Σύσκεψη στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Λασιθίου με τη Διοίκηση του
  • -11.30π.μ. Συνεδρίαση με τη νεοεκλεγμένη διοίκηση της Ομάδα Πρωτοβουλίας Λασιθίου

Οι θέσεις και προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ

ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Τις βασικές θέσεις και προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τίτλο «Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις», κατέθεσε το βράδυ της Τρίτης, 11 Οκτωβρίου, από το βήμα της Ολομέλειας ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΔΗ.ΣΥ., Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Συμμαχία στηρίζει κάθε νομοθετική πρωτοβουλία που συμβάλλει στη μείωση του κράτους, αλλά και την ουσιαστική περικοπή των δημοσίων δαπανών.

Ταυτόχρονα όμως, τόνισε ότι «η μείωση των δαπανών και η συγχώνευση φορέων δεν πρέπει να συνεπάγεται αναγκαστικά με την ουσιαστική και δραματική πτώση της ποιότητας της παρεχόμενης περίθαλψης και της εξυπηρέτησης των πολιτών».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χασίς..."βιολογικής" καλλιέργειας

Σε γλάστρα στο σπίτι του καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης 32χρονος Χανιώτης που συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Σούδα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Ειδικότερα και ύστερα από ύστερα κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 32χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, αφού εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


Σε σχετική έρευνα στο σπίτι του και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρων καλλιεργούμενα σε γλάστρες.
Δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους είκοσι επτά γραμμαρίων και σπόροι ακατέργαστης κάνναβης.
Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
http://www.flashnews.gr/

Ηράκλειο: Η αστυνομία με "ντου" απελευθέρωσε 20 καθηγητές που είχαν "φυλακισει" φοιτητές

The Library of the Technical University of Crete.Image via WikipediaΧρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία προκειμένου να "απελευθερωθούν 20 καθηγητές-μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο που είχαν κλειδωθεί στο γραφείο τους από ομάδα φοιτητών διαφόρων τμημάτων οι οποίοι ζητούσαν να μπει εμβόλιμη η εξεταστική που χάθηκε εξαιτίας των καταλήψεων.

Οι φοιτητές κλείδωσαν τους καθηγητές στο τμήμα Φυσικού και δεν τους επέτρεπαν να βγουν όταν στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα κάποιος καθηγητής κατόρθωσε να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία και παρενέβη.  

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ρέθυμνο: Πυροβόλησε 29χρονο για μια γυναίκα και μετά αυτοκτόνησε

Τέλος στην ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας 25χρονος μετά από έντονο επεισόδιο που είχε με έναν 29χρονο στο Ρέθυμνο. Ο δράστης πυροβόλησε στο χέρι τον 29χρονο και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο παθών μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 Κατά το flashnews.gr εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, του 25χρονου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας σε υπο κατάληψη σχολείο

Έντονο προβληματισμό στις εκπαιδευτικές και αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου έχουν προκαλέσει τα διάφορα έκτροπα που... σημειώνονται σε υπο κατάληψη σχολεία του Ρεθύμνου.

Μετά τα περιστατικά με την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και την διακομιδή μαθητή σε κατάσταση οξείας μέθης στο Νοσοκομείο, μια καταγγελία μητέρας για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης της έρχεται να ταράξει τα νερά.

Το περιστατικό συνέβει χθες το μεσημέρι σε υπο κατάληψη σχολείο του Ρεθύμνου, όταν ένας μαθητής "παρενόχλησε σεξουαλικά" μια μαθήτρια η οποία σε κατάσταση σοκ ανέφερε το περιστατικό στους γονείς της.

Η μητέρα της κατήγγειλε το περιστατικό τόσο στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, όσο και στις αστυνομικές αρχές.

Να σημειωθεί πάντως, πως μέχρι τώρα στα σχολεία του Ρεθύμνου δεν έχουν γίνει οι καταστροφές που δυστυχώς κατεγράφησαν σε άλλα υπο κατάληψη σχολεία της χώρας.
flashnews.gr

Ρέθυμνο: Τρία διαφορετικά περιστατικά ξυλοδαρμού μέσα σε ένα βράδυ!

Έξαρση της παραβατικότητας, αλλά και της μικροεγκληματικότητας παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα.... και στο Ρέθυμνο, αφού πέρα από τις διαρρήξεις, τις κλοπές και τις ληστείες, μέρα με την ημέρα αυξάνονται και τα περιστατικά των ξυλοδαρμών.

Μόνο χθες το βράδυ στην πόλη του Ρεθύμνου σημειώθηκαν τρία διαφορετικά περιστατικά ξυλοδαρμού ανυποψίαστων πολιτών χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ωστόσο, το ένα από τα τρία περιστατικά καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές, ενώ για τα άλλα δύο, τα θύματα δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Τρόμος απο επίθεση σε 19χρονη στο Ρέθυμνο

Τον τρόμο - στο πρόσωπο ενός άγνωστου άντρα - βίωσε σήμερα το πρωί μια 19χρονη Ρεθυμνιώτισσα. Η άτυχη κοπέλα ενώ περπατούσε σε δρόμο της... πόλης του Ρεθύμνου δέχθηκε την επίθεση ενός άντρα που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο άντρας αφού της άρπαξε την τσάντα που κρατούσε και η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, στην συνέχεια προέβη σε ασελγείς χειρονομίες προσβάλλοντας την αξιοπρέπειά της και έσπευσε να εξαφανιστεί. Έντρομη η 19χρονη πήγε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε την επίθεση, ενώ ο δράστης αναζητείται απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...