Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Νεκρός οδηγός στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου.

Νεκρός ανασύρθηκε από το αυτοκίνητό του ένας άνδρας ύστερα από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το πρωί στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Ι.Χ όχημα του άτυχου άνδρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο αγροτικό όχημα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και μοναδικού επιβάτη του οχήματος, ωστόσο ήταν αργά.
flashnews.gr

Πήγε στο Αστυνομικό τμήμα να υπερασπιστεί τον αδελφό του και συνελήφθη και ο ίδιος

Να υπερασπιστεί τον αδελφό του στο Αστυνομικό τμήμα πήγε ένας 35χρονος αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα και συνελήφθη και ο ίδιος.
Το σκηνικό στήθηκε στο Τμήμα Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο με τον νεαρό άνδρα να μπουκάρει στο τμήμα, εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς και προβάλλοντας αντίσταση όταν αυτοί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη.

Προηγουμένως ο αδελφός του, 39 ετών είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ζωοκλοπής καθώς σε έλεγχο που έγινε στο αγροτικό του αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι είχε 12 πρόβατα χωρίς να έχουν τα προβλεπόμενα από το νόμο ενώτια ενώ ο ίδιος δεν είχε πιστοποιητικά για την κατοχή των ζώων.

Ο κτηνοτρόφος οδηγήθηκε στο Τμήμα Μυλοποτάμου μαζί με τον αυτοκίνητό του. Λίγο αργότερα όπως προαναφέρθηκε έφτασε και ο 35χρονος βρίζοντας τους αστυνομικούς για τη σύλληψή του.

Έτσι προκάλεσε και τη δική του σύλληψη οπότε τα δύο αδέλφια θα απολογηθούν μαζί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου για τις πράξεις τους.

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: Να μειωθεί ο συντελεστής του Φ.Π.Α στο κράνος Μοτοσυκλέτας

Η ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ΄(Ε.Π.Κ.ΧΑΝ),ως ευαίσθητος κοινωνικός Φορέας, έστειλε επιστολή, Προς τους... Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών, και Δικτύων, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Οικονομικών σχετικά με μείωση του ποσοστού του Φ.Π.Α στα κράνη των μοτοσικλετιστών, που βρίσκεται σήμερα στο υψηλότερο συντελεστή του Φ.Π.Α του 23%.

Στην επιστολή μεταξύ των άλλων αναφέρονται και τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,
Σήμερα οι κοινωνικοί Φορείς Πανελλαδικά, δίνουν τον αγώνα τους, κάνουν μεγάλες κινητοποιήσεις ενημέρωσης των πολιτών μεταξύ αυτών και η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, για την αναγκαιότητα τόσο των αναβατών ως και των συνεπιβατών των μοτοσικλετιστών να μάθουν την αναγκαιότητα χρήσης του κράνους στην μοτοσυκλέτα, ως μέσο αποφυγής των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...