Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για Δωδεκάνησα και Κρήτη


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προειδοποιεί για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και πιθανόν ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ της Τετάρτης που θα πλήξουν την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να είναι το ίδιο και την  Πέμπτη.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Πρώην καφετζής, σήμερα άνεργος, δικαιώθηκε με απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου"


Η δικαίωση, ήρθε με την με ημερ.28-11-2013 απόφαση, του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, στα πλαίσια της προσωρινής διαταγής , σε πρώην επαγγελματία, σήμερα φοιτητή, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση (καφενείο) στην Αθήνα ,από 10-1-2011 έως την 18-7-2011, όπου και έκλεισε.




Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για δανειολήπτη 29 ετών, άνεργο, άγαμο, χωρίς τέκνα , ο οποίος σήμερα έχει την ιδιότητα του φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ουσίας συντηρείται από τους γονείς του..

Ηράκλειο: «ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ» με το Βαγγέλη Σαμαράκη και τη «Μουσική Συντροφιά» του

Για όσους έχουν «κουραστεί» με τις ίδιες «συνταγές» σε διαφορετικές εκτελέσεις…


Τότε, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, 8:30 μ.μ. το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας θα έχει και πάλι την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια συναυλία με μελοποιημένα τραγούδια σε Πρώτη Εκτέλεση.


Τα περισσότερα είναι σε ποίηση ή στίχους συμπολιτών μας ποιητών, όπως οι: Σούλης Δασκαλάκης, Χρήστος Καραγιάννης, Ελένη Μωυσιάδου – Δοξαστάκη, Γιάννης Τσερεβελάκης και Μανούσος Φούμης. Θα ακουστούν επίσης μελοποιημένα ποιήματα των Νικηφόρου Βρεττάκου, Νίκου Καββαδία, Γιάννη Καλαμίτση, Κώστα Καρυωτάκη, καθώς και μελοποιημένοι στοίχοι του συνθέτη.

Χανιά: Βραβεύτηκαν αστυνομικοί που έσωσαν από πνιγμό τρεις νέους

Τους απονεμήθηκε το μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» και τιμητικά διπλώματα


Το μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» και τιμητικά διπλώματα απονεμήθηκαν σήμερα στον αστυφύλακα Σέργιο Βαμβακάκη και τον ειδικό φρουρό Στέλιο Μανουδάκη, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης.

«Στην χαμηλότερη κλίμακα φόρου οι Βιομηχανικές Περιοχές»


Συνεργασία Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου με τον Λευτέρη Αυγενάκη...



Δικαιότερη φορολόγηση των εγκατεστημένων στις ΒΙ.ΠΕ. επιχειρήσεων με ένταξή τους στην πρώτη φορολογική ζώνη (χαμηλότερη κλίμακα φόρου), προβλέπεται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για τον «ενιαίο φόρο ακινήτων και άλλες διατάξεις», διάταξη η οποία συμπεριλήφθηκε μετά από συνεργασία του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...