Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

SUPERLEAGUE: Η “μάχη” της Κρήτης

Η “μάχη” της Κρήτης ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ, ο αγώνας επιβίωσης μεταξύ Κέρκυρας και ΠΑΣ Γιάννινα και η δοκιμασία του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στην Λειβαδιά συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Σαββάτου για την 20η αγωνιστική της

Με τρεις αναμετρήσεις που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και ενδεχομένως να αποβούν καθοριστικές στις πορείες των ομάδων την φετινή σεζόν, ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΩ

Χρήστης ναρκωτικών ετών... 8 στην Κρήτη!

Χρήστης ετών....8! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η κ. Μαρίνα Κοντάκη - Ψυχολόγος & υπεύθυνη μονάδας εφήβων του  ΚΕΘΕΑ Ηρακλείου, στη μονάδα εφήβων υπάρχει χρήστης 8 ετών! 


Κρήτη: "Κουρεύτηκε " κατά 80.000 ευρώ χρέος, άνεργου δανειολήπτη

Σχεδόν καθημερινές είναι πια οι αποφάσεις των δικαστηρίων της Κρήτης που δικαιώνουν υπερχρεωμένους δανειολήπτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των τραπεζών και των εισπρακτικών εταιρειών που φορτικά και παρά τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες ζητούν αποπληρωμή δανείων.

Η νέα απόφαση που δικαιώνει αυτή τη φορά οικογένεια ανέργου δανειολήπτη, με σύζυγο άνεργο και με δύο ανήλικα παιδιά έρχεται από το Ειρηνοδικείο Πύργου Ηρακλείου Κρήτης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...