Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η εφορία της ζητάει τα μισά λεφτά από όσα έβγαλε στην ξενιτιά

Αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από πολλά΄χρόνια στην ξενιτιά.

Έφυγε στα νιάτα της μαζί με το σύζυγο της προκειμένου να δουλέψουν στην Αυστραλία.

Μετά από πολλά χρόνια και αφού έχασε τον σύζυγο της η 60χρονη Αθηνά Ψαραδάκη αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να ζήσει κοντά στα συγγενικά της πρόσωπα και να φτιάξει μια δουλειά.

Αυτό όμως που της συνέβη κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή!

Κενές θέσεις 33 αγροτικών ιατρών για τα Νοσοκομεία –Κέντρα Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Κενές θέσεις αγροτικών ιατρών 33 συνολικά βρίσκονται σε προκήρυξη για τα Νοσοκομεία –Κέντρα Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης
Συγκεκριμένα 16 από αυτές αφορούν το ΓΝ Χανίων και τα Κέντρα Υγείας ευθύνης του, 5 το ΓΝ. Ρεθύμνου και τα Κ.Υ. του , 1 το ΠΑΓΝΗ-ΒΓΝΗ (ΠΙ Άρβης), 3 το ΓΝ-Κ.Υ Ιεράπετρας και 8 το ΓΝ –ΚΥ Σητείας.

Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα, από παραστατικά του ΤΑΥΤΕΚΩ που καταστράφηκαν στην πυρκαγιά του ΄12;

«Πότε προβλέπεται να καταβληθούν τα χρήματα, από τα παραστατικά που καταστράφηκαν κατά την πυρκαγιά της 12ης Φεβρουαρίου 2012, στους δικαιούχους, δεδομένου ότι... οι τελευταίοι έχουν ήδη προσκομίσει τα σχετικά αντίγραφα;» ερωτά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ιωάννη Βρούτση, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως επισημαίνει ο κ. Λ. Αυγενάκης «σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΑΔΑ ΒΛ17-ΠΕΛ από 7-11-2013, εγκρίνεται η πληρωμή των ποσών που προκύπτουν από παραστατικά ιατροφαρμακευτικών δαπανών που είχαν υποβληθεί στον Τομέα Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως, Γενικής & Αμέρικαν Εξπρές του ΤΑΥΤΕΚΩ και καταστράφηκαν κατά την πυρκαγιά της 12.2.2012, στους δικαιούχους με προσκόμιση αντιγράφων επικυρωμένων από τον εκδότη τους, εξαιρουμένων των ποσών, δικαιούχων Αττικής, συνολικής αξίας 133.018,19 Ευρώ που είχαν εγκριθεί με την αρ. πρωτ. Γ/Φ21230/28490/5781/8-1-2013 Υπουργική Απόφαση.»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...