Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ηράκλειο: Το Σάββατο 8 Ιουνίου 11.π.μ. ….Υφαίνουμε τα όνειρά μας…

Το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης και το Πανεπιστήμιο των Ορέων, με την Αποστολή Πηνελόπη Gandhi - η Iερή τέχνη της Υφαντικής στην Κρήτη σήμερα, θα δημιουργήσουν με νήματα, τέχνη στο δρόμο, "Children Street Art".

Το νήμα- νόημα, θα κρατούν στα χέρια τους οι μαθητές του Ευρωπαϊκού Σχολείου, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, ξεκινώντας από το χώρο του Σχολείου, θα ανέβουν στην Πλατεία Λιονταριών και ξετυλίγοντας το νήμα – νόημα της ζωής, θα αγκαλιάσουν όλο το Ηράκλειο, δημιουργώντας μια τόσο μεγάλη αγκαλιά, όση δημιουργεί... το νήμα της Κρήτης. Τα παιδιά θα πλαισιωθούν μουσικά, από παραδοσιακά όργανα της Κρήτης και θα κάνουν τέχνη με τα νήματα, τα δέντρα, τα λουλούδια και τα πουλιά, στα σοκάκια και τις γειτονιές του Ηρακλείου...

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 8.μ.μ. στο μικρό κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις"…

Υφαίνουμε τις ελπίδες μας… υφαίνουμε το μέλλον....

Θα παρουσιαστούν οι καρποί του εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιήθηκε από τους μαθητές του σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου, στην διάρκεια του σχολικού έτους, με θέμα την Υφαντική Τέχνη στην Κρήτη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες της Κρητικής Παραδοσιακής Μουσικής: Ξυλούρης Γιάννης – Ψαρογιάννης, Σταυρακάκης Γιώργος, Ζαχαριουδάκης Δημήτρης – Χαΐνης και Καλαΐτζάκης Φώτης.

Κατερίνας Νασιάκου Gennesis στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου

Η έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Νασιάκου, Gennesis, άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής (7/6), στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου. Για τη καλλιτέχνισα μίλησαν εκ μέρους του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου, η Μαρία Σεργάκη και η Μαρία Κωστάκη, ενώ η ίδια η ζωγράφος μας είπε λίγα πράγματα για το έργο της όπως θα ακούσετε στο video παρακάτω.

Γεννήθηκε και έζησε στη Λάρισα,όπου και ζωγράφιζε πολλά χρόνια. Η εμφάνιση της με εκθέσεις ξεκινά το 2007, ενώ το 2012, έρχεται στη Κρήτη, στο Μακρύ Γιαλό και στη συνέχεια στον Άγιο Νικόλαο όπου πλέον ζει και δημιουργεί.

www.104fm.gr 

''Το αστέρι και η ευχή" με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο "Τεχνόπολις"

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο "To αστέρι κι η ευχή". Η παράσταση που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου και γέμισε ασφυκτικά τις πρόσφατες εμφανίσεις της τον χειμώνα που μας πέρασε.

Μια παράσταση που ετοιμάζεται να "απλώσει" τα χρώματα και να "μεθύσει με τα αρώματά της" τo Ηράκλειο και το Θέατρο "Τεχνόπολις", την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

Κάποιοι λένε ότι τα τραγούδια σε "ταξιδεύουν" μέσα από τους στίχους τους, δημιουργώντας εικόνες μαγικές, ικανές να σε παρασύρουν σε μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι η καλή μουσική μπορεί να σε χαλαρώσει και να σου αλλάξει τη διάθεση της στιγμής.

Είναι όμως και εκείνοι που θέλουν ένα διαφορετικό ταξίδι μέσα από την... μουσική και μόνο αυτή! Δίχως λόγια και πολλές φιοριτούρες. Μόνο εκείνα τα συναισθήματα που βγαίνουν σχεδόν αυθόρμητα από τις νότες. Αρκεί τη μουσική να συνοδεύει η θετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο! Όπως εκείνο της Ευανθίας Ρεμπούτσικα (και των μουσικών της!) που μιλούν για "Το Αστέρι και την ευχή" και αφηγούνται στον κόσμο μουσικές ιστορίες που προκαλούν έντονα συναισθήματα.

Κανονάκι, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα και  βιολί με αγαπημένες μελωδίες που περιλαμβάνουν μουσική από το "Αστέρι και την ευχή", τις "Μικρές ιστορίες" και τη "Φωνή Αιγαίου", την "Πολίτικη Κουζίνα" και τις τούρκικες ταινίες "Babam ve Oglum" και "Ulak". Σε ένα λιτά δομημένο (και σε κορυφαίες στιγμές διαδραστικό) πρόγραμμα. Με ιδιαίτερη στιγμή της μουσικής παράστασης, εκείνη της Κωνσταντίνας Μελαχροινούδη, μια νέας τραγουδίστριας, η οποία ερμηνεύει στα αραβικά την "Αλεξάνδρεια".

Αυτά είναι το βασικά "συστατικά" της μαγικής "συνταγής" που προτείνει η Ευανθία Ρεμπούτσικα για τη φετινή περίοδο. Μια συνταγή που έχει συγκινήσει τον κόσμο προκαλώντας μια ψυχική ανάταση δίχως κανένα συναισθηματικό "εκβιασμό" (που πολλές φορές μπορεί να προκαλούν οι στίχοι ενός τραγουδιού). Εξάλλου στην μουσική παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο "Το Αστέρι κι η ευχή"... τα λόγια είναι περιττά!

Mουσικοί:
Πάνος Δημητρακόπουλος: κανονάκι
Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν
Ανδρέας Συμβουλόπουλος: πιάνο
Άγγελος Παπαδάτος: κόντρα μπάσο
Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα
Ώρα έναρξης: 21:30
Προπώληση: 10€ - Ταμείο: 12€ / 10€(ανέργων-φοιτητικό)
Διαδικτυακά:  www.VIVA.GR  προπώληση : 10€
Σημεία Προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Πολυχώρος Τεχνόπολις
Θέατρο Τεχνόπολις - Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα - Ηράκλειο Κρήτης
Πληροφορίες / Κρατήσεις : 2810823813 / www.texnopolis.net

Enhanced by Zemanta

Σε διαβούλευση περιβαλλοντικές ρυθμίσεις για την τουριστική ανάπτυξη - Τι ΔΕΝ ισχύει στην Κρήτη

Στους οργανωμένους χώρους υποδοχείς τουριστικών δραστηριοτήτων και στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού δίνει το μεγαλύτερο βάρος το σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τον τουρισμό το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Περιβάλλοντος. Το σχέδιο αναμένεται να αναρτηθεί την Παρασκευή για διαβούλευση.

Όπως προβλέπεται από το νέο σχέδιο εκτός αξιοποίησης μένουν βραχονησίδες και ακατοίκητα νησιά με έκταση μικρότερη των 300 στρεμμάτων. Σύμφωνα με το σχέδιο για έκταση από 300 έως 2.000 στρέμματα ορίζεται ανώτατος μεικτός συντελεστής δόμησης 0,05. Για έκταση από 2.000 έως 4.000 στρέμματα ο συντελεστής δόμησης είναι 0,03, ενώ για το υπόλοιπο της έκτασης ο ανώτατος μεικτός συντελεστής είναι το 0,01.

Την ίδια ώρα, σε ό,τι αφορά τα νησιά με επιφάνεια μεγαλύτερη των 70 τετραγωνικών χιλιομέτρων (όπως είναι για παράδειγμα η Αίγινα, η Αμοργός, η Πάτμος κ.α) επιτρέπεται η χωροθετηση οργανωμένων υποδοχέων με ανωνατο μεικτό συντελεστή δόμησης 0,05. Ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για Κρήτη, Ρόδο, Εύβοια και Κέρκυρα.

Το νέο σχέδιο προβλέπει οργανωμένους τουριστικούς υποδοχείς και στις προστατευόμενες περιοχές. Έτσι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται « κατ’ εξαίρεση και σε περιοχές Νatura 2000, όπου δεν έχει εκδοθεί ΠΔ προστασίας (…) επιτρέπεται η χωροθετηση οργανωμένων υποδοχέων υπό τις προϋποθέσεις ικανών αντισταθμιστικών μέτρων (….)».

Κτηνωδία στη Σητεία


Συνεχίζεται το έγκλημα στις νέες εγκαταστάσεις του Φιλoζωικού Συλλόγου της Σητείας, από αγνώστους που έχουν πετάξει φόλες... μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις. Μετά τα χθεσινά τέσσερα σκυλιά που δηλητηριάστηκαν, σήμερα προστέθηκαν άλλα δυο.
Ανακοίνωση φιλοζωικού Συλλόγου στο facebook

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
Παρ όλες τις προσπάθειες που καταβάλαμε,σήμερα τα ξημερώματα,ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, έκοψε μέρος της περίφραξης του χώρου φύλαξης αδέσποτων σκύλων Σητείας. Δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν έριξε εκ νέου φόλες στο χώρο τριγύρω ή εάν υπήρχαν φόλες από την προηγούμενη ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι πως ακόμη δύο σκυλιά δηλητηριάστηκαν. Επίσης άλλα τέσσερα κυκλοφορούν εκτός της φύλαξης. Είναι προφανές πως το μένος και η κακία αυτού του ανθρώπου είναι απεριόριστη ! Ο δήμος Σητείας και η αστυνομία καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για την ανεύρεσή του εν λόγω αχαρακτήριστου ανθρώπου.

Η στενοχώρια μας είναι τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια. Ο σύλλογος προστασίας ζώων κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει ένα σπίτι σε αυτά τα σκυλιά μέσω υιοθεσιών, τα συντηρεί μέχρι τώρα με έσοδα που προέρχονται από τα μέλη του και από δωρεές φιλόζωων,καθαρίζει,παρέχει φροντίδα και κυρίως πολλή αγάπη σε αυτά τα πλάσματα που βρέθηκαν στο δρόμο χωρίς αυτά να ευθύνονται.Δεν μπορεί λοιπόν ένας κακοήθης να σταματήσει αυτό το έργο. Μόνο θλίψη μπορεί να μας προκαλέσει ,για το σκοτάδι που επικρατεί στη ψυχή του και τη σύγχυση στο μυαλό του.
sitiapress.gr

Λ. Αυγενάκης: Δρόμοι στην Κρήτη που δεν τελειώνουν ποτέ

Παρεμβάσεις του Λευτέρη Αυγενάκη

Τις μεγάλες καθυστερήσεις ως προς την ολοκλήρωση των οδικών έργων στην Κρήτη, επισημαίνει με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του ο ...
Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη. Στις παρεμβάσεις του, ο Λευτέρης Αυγενάκης ζητά άμεσες ενέργειες για την ολοκλήρωση των εν λόγω έργων, το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους και την εξασφάλιση πιστώσεων για την απρόσκοπτη χρηματοδότησή τους.

«Είτε πρόκειται για έργα του ΕΣΠΑ, είτε για έργα από εθνικούς πόρους, τα αρχικά χρονοδιαγράμματα έχουν παρέλθει και σε πολλά από αυτά έχουν σταματήσει οι εργασίες. Τα έργα έχουν μπλέξει σε περιπέτειες, είτε δικαστικές με την απομάκρυνση εργολάβων, είτε οικονομικές λόγω προβλημάτων στη ροή της χρηματοδότησης. Οι νέες καθυστερήσεις και η παύση στην πρόοδο των εργασιών δημιουργούν μεγάλη ανησυχία και έντονες αντιδράσεις από τους πολίτες και την τοπική αυτοδιοίκηση», όπως αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το οδικό τμήμα Άγιος Νικόλαος-Καλό Χωριό. «Μετά από εργολαβικές περιπέτειες», όπως επισημαίνει ο Λ. Αυγενάκης «το έργο, προϋπολογισμού 54 εκατ. ευρώ, ήταν βάσει χρονοδιαγραμμάτων να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2012. Αυτό βέβαια διαψεύστηκε στην πράξη. Σήμερα η εργολαβία έχει εκτελεστεί σε ποσοστό περίπου 60%. Πρόσφατα διανοίχτηκε η σήραγγα μήκους 270 μέτρων η οποία έχει παραμείνει στάσιμη. Το έργο είχε ενταχθεί στο Γ' ΚΠΣ, αλλά επειδή δεν υλοποιήθηκε ποτέ, πέρασε στο Δ' ΚΠΣ».

Ακόμα, το οδικό έργο στο νομό Λασιθίου, Αυχήν Αγκαθιάς-Χαμέζι και Χαμέζι-Σητεία. Μετά από εργολαβικές περιπέτειες καθότι ο ανάδοχος κηρύχθηκε έκπτωτος στις 22 Οκτωβρίου 2010, έχοντας εκτελέσει το 77% της σύμβασης, υπολείπεται τμήμα της κοιλαδογέφυρας και το 15% της οδοποιίας. «Για το έργο, που σημειωτέον βάσει χρονοδιαγράμματος έπρεπε να παραδοθεί μέσα στο 2011, προβλεπόταν αρχικά επαναδημοπράτηση πριν το τέλος 2011» αναφέρει ο Ηρακλειώτης Βουλευτής. Το έργο είχε ενταχθεί στο Γ' ΚΠΣ, αλλά επειδή δεν υλοποιήθηκε ποτέ, πέρασε στο Δ' ΚΠΣ.

Επιπλέον, ο κόμβος Αμαρίου, η πορεία υλοποίησης του οποίου είναι άγνωστη. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο είχε ενταχθεί προς χρηματοδότηση στο Γ' ΚΠΣ. Το εν λόγω έργο δημοπρατήθηκε το 2007 και οι εργασίες ξεκίνησαν περίπου το 2009 και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Λόγω καθυστέρησης πέρασε ως έργο- "γέφυρα" στο νυν ΕΣΠΑ - δηλαδή στο ΚΠΣ - και δε φαίνεται πιθανό ότι θα αποπερατωθεί ούτε με το τρέχον Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, αφού δεν έχει εκτελεστεί ούτε το 50% των προβλεπόμενων βάσει αντικειμένου σύμβασης εργασιών. «Το έργο έχει παραμείνει ημιτελές με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των πολιτών για τη χαοτική κυκλοφοριακή συμφόρηση που έχει προκληθεί εξαιτίας των καθυστερήσεων της κατασκευής του έργου αλλά και τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Οδικός άξονας Ηρακλείου – Μεσσαράς. Ο οδικός άξονας Ηρακλείου – Μεσσαράς, που ανήκει στο Διευρωπαϊκό δίκτυο, έχει μήκος 15,7 χλμ και χωρίζεται σε δύο υποτμήματα, το πρώτο «Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά», μήκους 7,8 χλμ και το δεύτερο «Απομαρμά – Καστέλι», μήκους 7,9 χλμ. Το συνολικό κόστος του είναι 108.900.000 ευρώ με κοινοτική συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης σε ποσοστό 53,62%. Πρόκειται για ένα έργο με συνολικό προϋπολογισμό 120 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αναμένεται εδώ και δεκαετίες κυρίως από την πλευρά της Μεσσαράς.

Για το έργο «Αγ.Βαρβάρα- Απομαρμά» εκκρεμούσε η τελική έγκριση της Συμπληρωματικής Σύμβασης, ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνει την αποκατάσταση των κατολισθήσεων και αντιμετωπίζει τα ζητήματα που προέκυψαν από την εκδήλωση αστοχιών σε δύο μεγάλα ορύγματα του έργου και τα οποία προκάλεσαν σημαντική καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Λ. Αυγενάκης: «το έργο παραμένει «κολλημένο» αφού η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, απορρίπτει την 2η Συμπληρωματική Σύμβαση του έργου «Αγία Βαρβάρα- Απομαρμά», με αποτέλεσμα οι μήνες να περνάνε χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά στην ολοκλήρωσή του. Με παρεμβάσεις του, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ζητά την άμεση μεταφορά των αρχαιοτήτων που βρέθηκαν στην περιοχή του Καστελίου για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα «Ηράκλειο – Μεσσαρά» ενώ θέτει προς τον Υπουργό κ. Κ. Χατζηδάκη το ερώτημα, «γιατί η Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. έχει απορρίψει επανειλημμένως την έγκριση της 2ης Συμπληρωματικής Σύμβασης;».

Χανιά: Εσπερίδα για τις Γαλάζιες Σημαίες από τον Δήμο

To Σαββάτο 8 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων εσπερίδα με θέμα: «Το Πρόγραμμα “Γαλάζιες Σημαίες - Blue Flag” και ο ρόλος του στην τουριστική ανάπτυξη και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση».  

Κεντρικός ομιλητής στην εσπερίδα θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, (Εθνικός διαχειριστής του Διεθνούς Προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες), Λεωνίδας Κόλλας.Εσπερίδα για τις Γαλάζιες Σημαίες από τον Δήμο Χανίων.

Χανιά: Ημερίδα με θέμα "Ανθρωποι και Ζώα"

O Δήμος Χανίων και ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος “Η Προστασία των ζώων” διοργανώνουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 19.30 μ.μ. στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας ( Ελ. Βενιζέλου 28-32) ημερίδα με θέμα “Άνθρωποι και Ζώα – Δικαιώματα, Βιοηθική Ζώων, Ανάλυση Νομοθεσίας για τις κακοποιήσεις αυτών και άλλα ζητήματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού Δικαιικού Συστήματος”. 

Κορυφαίοι Πανεπιστημιακοί, Εισαγγελείς και Ειδικοί Επιστήμονες θα μιλήσουν για θέματα φιλοσοφικού, νομικού και παιδαγωγικού περιεχομένου.

ΧΑΝΙΑ: Ανοίγει για το κοινό η βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου

Στο κτήριο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Χανίων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «φιλοξενείται» πλέον η προσωπική βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η συλλογή της βιβλιοθήκης, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας είχε δωρίσει στον Δήμο Χανίων η Έλενα Βενιζέλου το 1957, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περίπου 8.500 τόμους βιβλίων, παλιές εκδόσεις από το 1513, περιοδικά της εποχής, Εφημερίδες της Κυβερνήσεως από το 1833 και το προσωπικό σημειωματάριο του Εθνάρχη.

Η βιβλιοθήκη που είναι πλέον ανοικτή για το αναγνωστικό κοινό δεν αποτελεί μονάχα μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τους ερευνητές αλλά και ένα καθρέφτη της ευρυμάθειας του Ελευθερίου Βενιζέλου που, όπως προκύπτει από την πλουσιότατη συλλογή των βιβλίων υπήρξε δεινός βιβλιοφάγος.

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συλλογή είναι το γεγονός ότι μεγάλο μέρος συλλογής είναι ξενόγλωσσα βιβλία, γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά, ενώ υπάρχουν και τίτλοι βιβλίων στα τουρκικά και τα ρώσικα. Πολλά από τα βιβλία της συλλογής Βενιζέλου φέρουν ιδιόχειρες αφιερώσεις των συγγραφέων τους.

1η Δεκεμβρίου τα επίσημα εγκαίνια

«Η προσωπική βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου αποτελεί τη σπουδαιότερη δωρεά προς τον Δήμο Χανίων και τη Δημοτική βιβλιοθήκη» δήλωσε ο δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης, ανακοινώνοντας ότι τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την 1η Δεκεμβρίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, που αναμένεται στα Χανιά για τις κεντρικές εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Ο κ. Σκουλάκης ανέφερε, επίσης, πως η βιβλιοθήκη αποτελεί μια μοναδική μουσειακή συλλογή αλλά παράλληλα είναι και μια «ζωντανή» βιβλιογραφική συλλογή, αφού τα περισσότερα βιβλία της καλύπτουν θέματα κλασικής φιλολογίας, ιστορίας, ποίησης, λογοτεχνίας, οικονομικών και πολιτικών επιστημών, θέματα που ενδιαφέρουν και τον σημερινό αναγνώστη, μελετητή και ερευνητή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...